Interiørinspiration

interiorinspo

Fotos fra Pinterest (alle kilder på dette board).

Når man sådan går og overvejer at dele adresse med en kærestetype, så er der helt afsindigt mange kedelige ting at tage stilling til. Hvor man skal bo, hvad skal der ske med den ene og den andens nuværende hjem, depositum, evt. fremleje, selve flytningen (og hvad skal med og hvad skal ikke, gys!) osv. osv. osv.

Og først efter alt det, får man lov at komme til det sjove: At indrette det nye hjem. Hvilket heldigvis er så stor en belønning for mig, at jeg (næsten) godt kan overskue resten. Også selvom jeg (næsten) lige har gjort det hele sidste år.

Men det sjove venter for enden af flyttetunnelen og selvom det ikke er særligt smart at begynde at købe møbler eller andet endnu, så er der heldigvis ikke noget, der taler imod at begynde at samle inspiration og lave moodboards.

Således pinnede jeg amok i weekenden og det ser ud til, at vi skal bo i et sort/hvidt sammensurium tilsat lidt beton, brune lædermøbler, planter, gallerivægge, polstret hovedgærde på sengen, en dreamcatcher eller to og lidt marokkanske accenter. Ovenfor er blot et lille udsnit, se hele mit moodboard her.

Hvordan ville I gerne bo, hvis I skulle flytte. Eller bare lave om?

ENGLISH RECAP: Even though you haven’t found your new home yet nothing stops you from making inspirational moldboards on how to decorate it right?

 

(Visited 3.355 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Hej Emily. Hvis du overvejer at fremleje dit hjem, hører jeg meget gerne nærmere :-) Jeg er en snart 26-årig, snart færdiguddannet humanist, der mangler et sted at slå rødder. Kh

  1. Jeg tror ikke det bliver aktuelt, men husker dig hvis det gør. Ellers held og lykke med boligjagten og tillykke med at du snart er færdig :) Klem Emily

  1. Ja, det er altså en så lækker og smart måde at kunne lave moodboards på.
   Selv tak, så dejligt at du læser med. Klem Emily

 2. Min kæreste og jeg flyttede sammen sidste forår, og lige siden har jeg gået og puslet med få at lejligheden til at se perfekt ud! Det tager jo sin tid, når man er på su, men jeg synes efterhånden vi er ved at være der. Vi har fundet ud af, at vores fælles stil er meget lys og åben med et touch af industrielt og en masse kreative møbler. Det bedste af det hele er næsten, at vi har så vanvittigt meget plads, så jeg kan blive ved med at indrette til jeg segner.
  Næste punkt bliver nok at finde plads til flere bøger, da den nuværende reol er ved at være fyldt ud haha (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Avra det lyder rart med crazy meget plads. Sikke et drømmescenarie!
   Og ja, SU eller ikke så tager det tid at komme ordentligt på plads. I alle tilfælde hvis det også skal blive fint og personligt :)
   Klem Emily

 3. Hej Emily.
  Det ligner helt til forveksling mit Pinterestboard :) Og det lyder så spændende med kærestesammenflytning og interiørinspiration. Jeg går selv og ser frem til at give lejligheden det helt makeover, når min roomie på et tidspunkt flytter og jeg får al pladsen at boltre mig på. Det er noget af en tidsrøver fra specialet, det dér Pinterest, men jeg elsker det skidt ;)
  Tag et kig, hvis du får lyst https://www.pinterest.com/pernillefred/

  1. Åh nogle lækre boards du har!!! Du har hermed en ny følger og ja, hvor skægt med indretningsboardet, der er vi helt enige :) Klem

 4. Det lyder så godt med sammenflytning – er glad på dine vegne :-) Hvor længe er det I har været kærester?

 5. Hehe, jeg er selv lige kommet i land efter en flytning, og bare ved at læse om overvejelserne her hos dig, får jeg kuldegysnniger :P I hvert fald i forhold til ting som depositum og hvad-skal-med-og-hvad-skal-ikke-delen. Men indretningen vejer heldigvis op for det meste :D

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

 6. Min kæreste og jeg er næsten lige flyttet i ny (lækker!) 3-værelses med altan. Dog er vi stadig boende i en masse flyttekasser, da flytningen selvfølgelig lige “passede” med mine eksaminer. Men der sker lidt hver dag, og lidt har bestemt også ret! Selv om man aldrig rigtig kommer helt på plads, som min kloge mor plejer at sige ;)

  1. Åh hvor lyder det rart. Tillykke med den :)
   Men ja, også frustrerende hvis ikke du har tid til at få det ordnet nu, sådan noget er jeg heller ikke god til. Og er enig med din mor, det er nu også en del af charmen. Held og lykke med eksaminerne! Klem