Torsdagsnegle: Kunstneriske negle à la Pollock

maxresdefault

 

Mine egne negle får sig deres årlige (velfortjente) pause fra neglelak i disse uger, men derfor skal I ikke snydes for torsdagsnegleinspiration og jeg synes at det her look, er noget så fint. Det er også et, jeg selv vil forsøge mig med når luftepausen (og flytningen) er ovre. Det ser nemlig virkelig nemt ud og kræver ikke andet end sølvpapir og plasticfilm, se bare i videoen nedenfor.

Dog tror jeg, at jeg selv vil vælge nogle mere sommerlige farver, så det bliver mere blomsterlignende og lidt mindre Pollock ;)

Tror også, at man kan skabe en cool marmoreffekt, ved at bruge samme teknik men med grå og sort på hvid i stedet. Eller sort base med hvid på. Mulighederne er mange.

Torsdagsnegle
Se flere ‘afsnit’ af torsdagsnegle (nej, ikke torsdagsSnegle ;)) lige her.

Husk også at kigge forbi Christina her og Sarah her og se deres torsdagsnegle.

(Visited 1.245 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer