Torsdagsnegle: Metallic detaljer

Glædelig torsdag! Er I mange, der var til Distortion i går og har ondt i håret? Jeg blev pænt hjemme, men glæder mig til Vesterbro senere i dag. Og det kunne meget muligt blive iført ovenviste negledesign. Det må være fordelen ved hjemmekontor: At man kan lægge neglelak mens man arbejder ;)

Guiden her er et re-post fra december sidste år, men synes stadig, at det ser fint ud og så er det tilmed en ret nem måde at gøre lidt ekstra ud af det hele på. Og den slags er jeg jo generelt fan af.

Se guiden nedenfor.

Torsdagsnegle – ja negle, ikke snegle…
Se dagens negletip fra Sara her. Christina springer over denne torsdag, men er til gengæld aktuel med eget fine, fine, fine tøjmærke. Så sejt gået <3

Tidligere ‘afsnit’ af torsdagsnegle: L’heure bleue, nude ombre, hvide som sne, nude og mint & “franske negle”.

Efter et lag underlak påføres lakkerne med den mørkeste på tommelfingeren og den lyseste på lillefingeren for en fin ombre-effekt.

Det går selvfølgelig også mindst lige så fint an at nøjes med bare én bundfarve.

Navnene på lakkerne er (fra tommel- mod lillefinger): Jump in my jumpsuit, Double breasted jacket, Bump up the pumps, Back in the limo og Tuck it in my tux.

Påfør endnu et lag og lad det tørre grundigt! Ca. 30 min. da tapen ellers hænger fast og trækker lakken med af i næste trin.

Jeg skyller neglene i iskoldt vand (og dupper derefter forsigtigt hænderne tørre i et håndklæde) efter at de har tørret i ca. 5 min. Det er med til at hærde lakken hurtigere, men hvis man synes, det lyder for underligt, så kan man også nøjes med at læse et blad i en halv time ;)

Sæt små stykker af washi-tape eller malertape diagonalt over neglene og tryk det ganske forsigtigt fast, så det slutter til langs kanten.

Mal nu den del af neglen, der ikke er tape på med kontrastfarven. Jeg synes det bliver finest, hvis man vælger en metallic lak med masser af små glimmerpigmenter. Her er farven Jiggle hi, jiggle low.

Se et andet fint neglelook med tape, som Christina har lavet her.

Afslut med et lag topcoat for at forsegle og beskytte de festlige negle.

Voilà!

(Visited 1.467 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Hej Emily

  Tak for en skøn blog, som jeg følger dagligt, men sjældent kommenterer. :) Jeg bliver nødt til at sige, at jeg har så meget respekt og beundring for din tilgang til livet. Du virker altid så glad og tilfreds. Jeg er godt klar over, at det er et bevidst valg fra din side af. Jeg øver mig i at se bægeret halvt fyldt, og du er meget inspirerende på det punkt. Så tak for det!

  1. Hej Malene, men sikke en dejlig kommentar du så kom med. Tusinde tak for den <3 Jeg er generelt ret nem at begejstre og er så glad for hvis det smitter. Er glad og stolt over hvis det kan inspirere <3 Klem til dig

  1. Sorry! Hahaha… det får vist snydt nogle hver gang. Måske jeg snart skal komme med en ny snegleopskrift ;) Klem

 2. Skønne negle :D Tror snart jeg skal prøve at lave et mønster på mine, det har jeg endnu ikke vovet mig ud i, men det ser nu virkelig fedt ud!

  1. Gør det Mette! Det er slet ikke så svært og er altså også lidt sjovt og hyggeligt at sidde og nørkle med :) Kram

 3. Flotte negle!! Jeg kører korte, mørkerøde negle i dag i anledning af distortion :-) Jeg har mit eget kontor, så kan altså også godt finde på lægge neglelak på arbejde – det er jo så smart at man kan skrive på computeren mens lakken hærder ;-)