Smykker til festival, sommerdag & fest

Indlægget er udgivet i samarbejde med byBiehl

Hej hej fra flyttemenageriet :) Beklager altså, at jeg er lidt fraværende her og i kommentarfeltet i særdeleshed lige nu. Selvom jeg syntes, at denne flytning var velplanlagt (TAK for alle jeres gode råd og tips, mange er brugt og fungerede perfekt!), så ender den slags altid med at tage fusen på en og blive mere omfangsrigt end først antaget. Men jeg er godt med nu. På søndag kommer der flyttemænd og tager det store læs og så glæder jeg mig ellers til at sidde på gulvet og spise en pizza og drikke en kold øl søndag aften med alle mine ejendele under ét tag. Nå ja, og sammen med ham den søde ej at forglemme. Det bliver så rart.

Og efterfølgende venter Roskilde Festival, sommerferie og et sommerbryllup eller to. Yay! Tre af de ting jeg holder allermest af. Og som kræver hver deres slags påklædning og ikke mindst accessories. Blandt andet smykker, noget jeg føler mig helt nøgen, hvis jeg forlader huset uden. Til gengæld er det også noget af det første, jeg tager af, når jeg kommer hjem. Er I mon andre, der har det lige sådan?

Nedenfor har jeg stylet 3 smykkelooks sammen med byBiehl til henholdsvis festival (ok, sådan ser jeg nok ikke helt selv ud på 3. dagen af Roskilde i næste uge ;)), en sommerdag (kom nu sommer, pretty please!) og til sommerfest eller -bryllup.

FESTIVAL 
Ringe: Sparkle All Black Ring og Signature Gold// Halskæder: Love & Friendship, Venus Gold// Armbånd: Brunt Guld LæderarmbåndSort Guld Læderarmbånd// Pods: Leopard Print Pod// Paris Gold Pod// Øreringe: Venus Gold

SOMMERDAG
Ringe: Sparkle Gold Band og Signature Gold// Halskæder: Love & Friendship og Iris Gold Diamant// Øreringe: Signature II Gold// Armbånd: Venus Sparkle Gold

Skjortekjolen er i øvrigt fra Christinas smukke mærke Âme Copenhagen og en jeg virkelig glæder mig til at lufte, når det bliver sommer lige om lidt. Det gør det!

Synes at dette armbånd er så yndigt. Jeg lånte det blot til billederne her, men overvejer om ikke det skal på ønskesedlen til min 30-års fødselsdag lige om lidt.

Helt enkelt, fint og feminint.

SOMMERFEST ELLER -BRYLLUP
Halskæde: Venus Sparkle Silver og Venus Silver// Øreringe: Venus Sparkle Silver// Armbånd: Venus Sparkle Trio Silver// Ring: Sparkle Black

Jeg går sjældent med sølvsmykker selv, men til en sart lyserød kjole og sommerbrun hud (den mangler jeg så endnu), synes jeg at det kan være noget så fint og give et mere delikat udtryk end guldsmykkerne.

(Visited 2.194 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Ja sådan har jeg det nok også. Men omvendt synes jeg også at sølv kan være fint og skabe et helt andet og mere sart udtryk, så gad egentlig godt blive bedre til også at gå med det af og til :) Klem Emily

  1. Det er en gammel Isabel Marant Etoile sag, men både Cecilie Copenhagen og Second Female har nogle der ligner :) klem Emily

 1. Det er sjovt, det med sølv- og guldsmykker. Jeg går selv næsten altid med sølvsmykker, fordi jeg synes, det ser pænest ud til min hudtone. Kun efter en gang sommersol begynder guldsmykkerne at klæde mig, så det er helt omvendt dig.
  Og virkelig fine smykker, altså. :)

  1. Haha… ja har også flere veninder, der har det akkurat som dig. Så længe man bare finder det, der klæder en bedst og man har det godt med. Klem Emily

 2. Så fine stylinger. Jeg går selv mest med sølvsmykker og føler mig især nøgen uden halskæde og de ringe, jeg går med fast. Og som du også siger, er det til gengæld også det, der ryger af som det første, når jeg er hjemme i jordhulen igen :D

  http://satinawandel.dk

  1. Det er så sjovt ikke? Har INTET behov for at tage det af i løbet af dagen og lige så snart jeg er inden for døren derhjemme er det, det allerførste jeg har lyst til… God aften. Klem Emily

 3. Sjovt, det med lysten til at “flå” smykkerne af med det samme man kommer over dørtærsklen. Sådan har jeg det også. Med det samme jeg kommer hjem, irriterer de smykker jeg ellers ikke har lagt mærke til hele dagen. Kun vielsesringen er blevet en “fast del” af mig.

  1. Gad vide hvorfor det er sådan? Lidt interessant. Og godt at du ikke flår vielsesringen af ;) Kram Emily