Rabatkode: Daniel Wellington-ure

Indlægget er udgivet i samarbejde med Daniel Wellington

Jeg har haft et Daniel Wellington-ur en gang for flere år siden, men det flyttede desværre med ekskæresten, da vi delte ‘boet’ i sin tid. Jeg var ellers glad for det. Meget. Enkelt og klassisk uden på nogen måde at være kedeligt og så gik det til alt. Og siden har jeg siddet og sukket over dem hver gang, de pæne ure er poppet op i mit Instagram-feed. For de er virkelig her, der og alle vegne de ure. Og med rette. De ser eksklusive ud og er i et tidløst design, men uden at koste en bondegård.

Nu har jeg fået et Daniel Wellington-ur igen og det har slet og ret hængt på mig siden. Så håber jeg bare ikke, at der er nogen drengetyper, der ser sig lune på det ;)

Hvis I også er vilde med de svenske, minimalistiske ure, så har jeg fået en rabatkode, der giver mine læsere 15% på alle ure (så kan man jo også købe et til kæresten, så de ikke stjæler ens eget) i resten af juli.

Brug koden EMILYS for at handle med 15% hos Daniel Wellington i hele juli.

(Visited 2.355 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Haha… ja, man kan godt ende med at samle lidt ;) Overvejer selv en ny rem at skifte med :) Klem Emily

 1. Min søster og jeg forærede et til min lillebror i konfirmationsgave. Jeg er ret misundelig på hans ur, for hold op hvor er urene bare smukke! Jeg bliver vidst nødt til at anskaffe mig mit eget engang i fremtiden, hvis ikke jeg skal hugge min lillebrors!
  Jeg kan altså godt forstå, at du måtte have et DW ur igen, når nu ekskæresten huggede det gamle. :)

  Knus!

  1. Haha… ja, det kan jeg godt forstå, så er det vist på tide at anskaffe et selv ;) Klem Emily

 2. Hej Emily, har kigget SÅ længe efter disse smukke ure – men kan forstå at der er to størrelser – en herre og en dame model. Det du har på på billedet nr 3 – er det den lille model til damer?
  tak :-)