Poskort fra Pletten

Mens jeg er på festilval og sidenhen på ferie, er Penny Pletnæse på sommerferie hos mine forældre. Så vi sørgede for at hænge ekstra meget ud, gå en ekstra lang tur og kaste ekstra meget med bold i går, inden hun drog i sommerhus med ‘bedsteforældrene’.

Og det er den allerbedste pension man kan tænke sig. Frøkenen får blandt andet spejlæg hver morgen (ja, totalt for meget, men også lidt hyggeligt), frokost- og godnatgodbidder (godt hun ikke har nemt ved at tage på), er ude i haven dagen lang (og det er noget der passer hende) ligesom hun dyrker sine yndlingsaktiviteter – frisbee og strandture/badning –  i overmål.

Tror faktisk slet ikke hun savner mig, det samme gør sig dog ikke gældende den anden vej rundt ;)

Ps. Meget mere Penny i hendes brevkasse her og brevkassesvarene her.

(Visited 1.344 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

 1. Det lyder som et skønt sommerhundeliv!

  Og hun er simpelthen bare den sødeste :-)

 2. Den anden dag da jeg var ude og lufte min hund Cookie, mødte jeg Pletten ;) Ja jeg kunne jo kende hunden og tænkte det måtte være din mor. De fik hilst og jeg fik klappet lidt på Penny. Hun er vel nok en dejlig hund.
  Det slog mig, mens jeg stod der, at jeg egentlig ved mange ting om din hverdag og dit liv og følger med i din hverdag i stort og småt… din blog er en af de få jeg har beholdt gennem alle årene på min læseliste.
  Håber du har en dejlig festival.

 3. Rart at vide, der er andre hunde, der bliver totalt forkælede, når de er sendt på ferie-pasning. Jeg gik rundt og troede, Pluto var den eneste hund, der havde sådan en ordning. Når han er på ferie, indebærer det leverpostejmad til frokost, 4-5 daglige gåture, egen indhegnet have og aftengodbid :-)

  God ferie!

 4. Har lige selv haft min hund passet af svigerforældrene. Det betyder meget at man har mulighed for at få den passet et sted hvor ens hund har det godt. Så kan man nyde ferien med god samvittighed.
  Håber du får en fantastisk sommer.

 5. Vores hund bliver ofte passet af vores dejlige nabo-venner, og den bliver passet så godt!
  Vi plejer at sige, at hun skal på ophold med all-inclusive ;-) ♡☆♡