Verdens bedste studielejlighed til salg

customsize2

Den lejlighed hvor jeg boede i 5 år, mens jeg læste på universitetet, er netop sat til salg. Verdens bedste studielejlighed, hvis I spørger mig. Jeg har så mange dejlige minder derfra og kan tilmed skrive under på, at man også får verdens sødeste nabo og den bedste overbo med i købet.

Den ligger på en af de hyggeligste gader på Amagerbro (der hvor den lækre café Madmanifesten også bor) og man er super tæt på KUA, Strandparken, metroen og en hel masse andet rart.

Der er åbent hus i morgen (søndag d. 19.) og er man interesseret kan man læse meget mere hos Nybolig her, hvor den er til salg.

customsizecustomsize6customsize9

 

(Visited 7.395 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Arrh drømme lejligheden. Sådan et sted vil jeg gerne bo, når jeg engang flytter fra reden. Er dog fanget mindst 1 år i hjembyen inden jeg drager videre :)

  1. Nyd den sidste tid i ‘reden’ og så håber jeg at du finder et dejligt sted om et års tid :) Klem Emily

 2. Hold op det er et godt køb! Udbudt til 1,6.
  Herude på Østerbro hvor jeg bor, koster en 55 kvm 2.3 mio, selvom den ikke er super istandsat.
  Der er vel ca lige langt til indre by fra Østerbro eller Amagerbro?
  Jeg er faktisk en lille smule i chok over, at den kan være så billig med de priser vi har i KBH…..

  1. Der er lige langt. Faktisk er det her en lille smule tættere på City tror jeg. Knus Emily

 3. Hvor er den (stadig) fin! Hyggeligt sådan at blive beamet tilbage til bloggens start, hvor jeg husker cupcake-demo i køkkenet og indretning omkring sofaen i netop den lejlighed. Jeg istemmer hvor dejligt et kvarter det er, bor selv på tiende år bogstaveligtalt lige rundt om hjørnet.

 4. Hvor er det bare en fin bolig her på dejlige Amager.

  Apropos bolig – så håber jeg at det er ok at jeg spørger, men jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide hvad det var for en type bolig (eje/leje) du boede i i Brønshøj, og i hvilket område? Det er nemlig præcist sådan noget min kæreste og jeg leder efter i øjeblikket. :)

  Tusind tak for god, inspirerende og altid glad blog!!