Efterårslisten ❤ 15 hyggelige ting at lave de næste par måneder

fall1fall2

Det her er en ‘genudsendelse’ af samme indlæg, der oprindeligt er fra september 2013. Det var inden jeg lavede månedslister, men listetrangen var der åbenbart allerede. Jeg faldt over den forleden dag, da jeg ledte efter noget andet og syntes, at den var så hyggeligt, at den snildt kunne postes en gang til. Jeg blev i alle tilfælde selv inspireret af den og blev endnu mere efterårskulret end det allerede er tilfældet :)

Når en ny sæson starter, så har jeg som regel virkelig mod på den og de allerbedste intentioner for hvad jeg skal nå og lave. Jeg er nærmest lidt småforelsket i vejrskiftet og de nye muligheder. Men når man er nået lidt ind i den og ‘honey moon’-følelsen er aftaget, så glemmer jeg ofte alle de gode intentioner og planer. Derfor har jeg i år lavet en liste med 15 rare ting, som jeg gerne vil nå i løbet af de næste par måneder. Det står jer frit for at kopiere dem, plukke dem ud I kan bruge eller – måske endnu bedre – tilføje jeres egne efterårs-to-do-punkter i kommentarfeltet.

  • En tur eller to i Drive-in biografen i Lynge. Husk tæpper/dyner, varm kakao og cookies.
  • Invitere veninder på god rødvin og oste-/pølse-/tapasbord og masser af snak og hygge.
  • En lang tur i Bernstorffsparken eller Hareskoven at samle kastanjer og appetit.
  • Boller og varm kakao med flødeskum OG skumfiduser efter ovennævnte lange tur.
  • Fabrikering af kastanjedyr. Bedst hvis børn eller barnlige sjæle deltager. Eller som underholdning til rødvin og ost med pigerne.
  • Gå lange ture i mit smukke København. Guides her.
  • Bage en lækker tærte. Tarte tatin med æbler eller en med kirsebær. Eller gulerodskage. Eller chokolade cupcakes.
  • En weekendtur til Paris eller Berlin (mine guides her). Elsker de byer, specilet i efteråret og man har jo lov at drømme.
  • Lune kastanjer (ikke de samme som til kastanjedyrene!) med smør og salt en kølig eftermiddag.
  • Hygge med morgenmad, musik eller radio, magasiner eller en bog og ikke mindst god tid, minimum en lørdag eller søndag om måneden for at koble helt af. Det kunne være med denne morgenmad og gerne fra tidlig morgen og helt alene (til at begynde med) som beskrevet her.
  • Indrette mit soveværelse færdigt. Og vise jer før- og efterbilleder. (update: Denne er skægt nok aktuel igen ;).
  • En tur på Statens Museum for Kunst.
  • Forkæle mig selv med en lækker ansigtsbehandling eller massage hos Beauty Avenue.
  • Lave Coq au vin eller en anden simreret, der kræver lang tid og som jeg ellers er for utålmodig til.
  • Invitere min mor på High Tea hos Perchs. Og huske at købe te, ingefærcookies og honningkagebomber med hjem.

Og hvis jeg løber tør for ting at give mig til eller regnen siler ned, så har jeg altid listen med 10 ting at lave på en regnvejrsdag.

ENGLISH RECAP: My fall to-do-list is filled with cosy stuff. Walks in the woods, hosting a red wine and cheese dinner party, treating myself with a facial and massage, baking apple pie, taking the girls (and) car to the drive-in cinema, hot cocoa and much more. 

(Visited 3.634 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Jeg er altså også efterårskulret – tak for inspirationen :-)

    Man kunne også låne et barn og tage til Buster film-festival, tage på gratis croquis-kursus Borups Højskole, larkere neglene efterårsfarvede – (også tåneglene, selvom de nu er pakket væk), spise italiensk til Cph Dining Week, tage på madlavningskursus hos Meyers, cykle en tur til Arken og tilbage igen og dyrke yoga hver søndag.

  2. Skønt med en lille genudsendelse :)

    Jeg glæder mig til at gå lange ture og nyde synet af de smukke efterårsfarver. Jeg vil pakke sommergarderoben væk og finde de tykke trøjer frem igen. Jeg vil “tage hul på” min smukke nye vinterjakke. Jeg vil slubre uanede mængder af varm te og pakke mig ind i tykke tæppe med fantastiske bøger. Og måske endda også varm kakao af og til! Men mest af alt vil jeg nyde den smukke farvepalet, som årstiden giver os. Både i moden, men bestemt også i naturen! :)

    // http://www.moonlitmadness.dk

  3. Skønt med den slags at glæde sig til :-)
    Jeg har også lavet en bucket liste til efteråret og sat et par dejlige ting på, som jeg i den grad ser frem til:-)

  4. Jeg elsker efterår, men nogle gange kan det være alt for deprimerende og umotiverende da man heller vil ligge under sin dyne! Men det er dejligt med nogle nye ideer der gør de næste par måneder/dage ikke nær så kedelige! :)

    xx // A&I
    http://bloodxblack.blogspot.dk

  5. Åh, jeg elsker denne slags post. Virkeligt hyggeligt og inspirerende. Jeg skal i hvert fald helt sikker gå en masse ture i efterårsnaturen og invitere veninderne på en hyggelig aften.