10 ting jeg vil lave i oktober

I’VE GOT LOT’S OF LOVELY STUFF ON MY OCTOBER AGENDA.

Det var lidt som om al min septembereufori blev klasket i måsen af en hvis frk. Nemesis og i stedet for efterårsdrømmescenarier endte i 14 dages sygdom. Så kan jeg lære det. Det lykkedes dog alligevel, at få udlevet majoriteten af punkterne på septemberlisten og nu glæder jeg mig til oktober, der både byder på lidt mindre pakkede weekender med plads til spontane aftaler og ingenting og så en dejlig rejse til Marokko i slutningen af måneden.

Ps. Den blomstrede pude er herfra og der er opskrift på de hjemmelavede biscotti her.

 

english med grey2

Each month I write down 10 things i wish to do during that month. Some might come true (they tend to as when you write them down you prioritize them), some don’t but it’s a nice way to remember to do something fun and different and not completely end up in the everyday treadmill. This month I’m particularly looking forward to a weekend without any plans and a trip to Morocco.

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. På Louisiana at se den hypede Yayoi Kusama-udstilling.
 2. Evt. kombinere nr. 1 med først at slå et smut forbi den lige så hypede brunch på Skovriderkroen.
 3. Have en weekend helt uden planer eller aftaler, hvor der er plads til spontane indskud eller slet og ret ingenting.
 4. Forære mig selv denne t-shirt (så simpelt, så sandt) og denne jakke (I wish!).
 5. Holde cocktailaften for mine veninder (vi skal have en af hver af fredagscocktails’ne) og få dem alle til at skrive i min nye voksenvenindebog.
 6. Genlæse passager af månedens læseklubbog (I kan stadig nå at være med) og lave noter til den.
 7. Så småt begynde at planlægge weekendtur til London i november.
 8. Bage de her rosinboller, der er min kærestes favorit.
 9. Lære at parrallelparkere vores nye bil. Det plejer ikke at være et problem, men det  her er et stort skrummel.
 10. surf camp i Marokko i slutningen af måneden – og forhåbentlig lære at surfe.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge den resterende del af måneden på?

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

english2lyse

My 10 wishes for what I want to do this October:

 1. Go to Louisiana Museum of Modern Art and see the hyped Yayoi Kusama-show.
 2. Have brunch at a nice place in advance of no. 1.
 3. Enjoy a weekend with no plans and room for spontaneous ones or doing nothing at all.
 4. Treat myself with this t-shirt (such a simple but true message) and this jacket (I wish!).
 5. Host a cocktail nigt for my girlfriends and make them all write in my new adult version of an autograph album.
 6. Read Harper Lee’s Go set a watchman.
 7. Plan a weekendtrip to London next month.
 8. Make these rolls with raisins, they’re my boyfriends favorite.
 9. Learn to park out new car. I’m usually quite good at it, but this one is a monster.
 10. Go to surf camp (and hopefully learn to surf) in Morocco.

(Visited 3.184 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Jeg skal også forbi Louisiana og se den udstilling. Derudover skal jeg lave græskarlygte med sønnen, pyntet huset op til halloween – vi har vel lige været i USA ;-)
  Og så kommer min lillebror hjem på en lille ferie efter 8 måneder i udlandet, så ham skal jeg kramme rigtig meget.

  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  1. Åh ja, græskarlygte! God idé, det må jeg vist også have fikset til altanen. Hvor dejligt med din lillebror, håber I får det rigtigt hyggeligt. Knus Emily

 2. Vil også rigtig gerne se udstillingen på Louisiana, og gå en frisk tur i haven bagefter og nyde efterårsfarverne. Derudover gad jeg rigtig godt en tur i Tivoli og se deres Halloween udsmykning og spise churros :-)

 3. Med de ting på programmet så kan oktober kun blive god!
  Åh Marokko, det savner jeg! Hvor skal du hen i Marokko? En veninde og jeg brugte en måneds tid på at tage toget rundt til de forskellige byer i mit nyligt overståede sabbatår, og det er simpelt hen så fantastisk et land! Jeg har masser af tips hehe – hvis i skal til Marrakech er Wallpaper city guiden uundværlig til alle de små perler, og til at undgå det værste turistkaos :-)

  1. Ja ikke? Vi skal til Taghazout, nord for Agadir :) Kom meget gerne med tips! Vi når desværre ikke Marrakech i denne omgang, men håber virkelig at skulle dertil snart :)

 4. Punkt et og to kan uden tvivl anbefales!! Dog vælg Louisiana en hverdag hvis muligt, det ødelægger lidt oplevelsen, at skulle stå i kø til de forskellige rum i over en halv time hver. Og Mash’s brunch kan også kun anbefales, både som tøsebrunch, men selv mænd der ikke normalt er kæmpe fan af brunch(i hvert fald min egen) bliver fan, idét de også har kød og nogle lidt “tungere” ting, end normalt.

  For mit vedkommende står Oktober på tur i Tivoli, der har den smukkeste Halloween-udstilling og tilhørende teatertur i eventyrteateret, der spiller i Glassalen derinde, bage gammeldags æblekage med flettet top OG æblekage med crumble, brunch-tur med min kæreste på Mad & Kaffe, sørge for at få trænet mindst 2 gange om ugen og så ellers bare blive bedre til at nyde når jeg har fri!

  1. Ja det kan jeg godt se, vi ser om ikke vi kan nappe Louisiana på en hverdag så, lidt fordele er der i at være selvstændig ;)

   Av det lyder også som nogle gode planer og forsæt. Håber at du får en dejlig oktober. Klem Emily

 5. Oktober er lig med efterårsferie, kastanjer og varmkakao med skumfiduser. Græskarlygter og rødbedesyltning. Sokkestrikning til spejderdrenge der er ved at tage vikingemærket = Shorts i et år. Kan kun tilslutte mig pkt.9 :-) nye biler er fantastiske, men de kræver altså lidt tilvænning.

  1. Gode planer! Men stakkel spejderdrenge ;)
   Og tak for opbakning ang. punkt 9 hehe… Knus Emily

 6. Ej, Marokko! Hvor er du heldig. Jeg var i Taghazout for et par år siden og jeg anbefaler stærkt at du slår et smut forbi “Paradise Valley” – en ikke så lang taxitur derfra. You must go! Det er en lidt hemmelig dal, så smuk så smuk, med små krystalblå (kolde) søer, man kan bade i i den smalle kløft. Det er bare en halv dagstur, men et besøg værd:) God tur!

 7. Ejh, glæd dig til surfing i Taghazout! Jeg backpackede i Marokko i 6 uger sidste efterår, og det var fantastisk. Surfing i Taghazout var helt klart et af højdepunkterne.

 8. Fåååååååårk jeg ville dø for en tur til London her i efteråret eller den tidlige juletid. JEG. ELSKER. ENGLAND
  Jeg ved ikke hvor godt London kendt du er men must må mindst være at sparke til efterårsblade i Hyde Park alternativt tage i Winther wonderland hvis det er åbent, kigge på fine dimser i Fortune and Mason og nyde den tidlige jul i Covent Garden. Og drik/spis afternoon tea på thehuset nu du er der, den er traditionel og god (men måske lidt overpriced)

 9. Lyder mega hygge! Jeg skal bare arbejde lidt ekstra, øv! Måske lede efter nyt job??
  Jeg skal til mega nice halloween party (eller det håber jeg det bliver) i slutningen af måneden, wop!