10 ting jeg vil lave i november

I’VE GOT A DATE OR TWO WITH MY KITCHEN ON MY NOVEMBER AGENDA.

Ny måned er lig med ny liste. Og hvis jeg får, hvad jeg ønsker mig, så skal jeg spise mig igennem november. Jeg træner en del for tiden og det gør mig glad. Og skrupsulten! Heldigvis er noget af det mest tilfredstillende, jeg ved, at spise (og lave mad) når jeg er sådan rigtigt, ægte sulten, så mon ikke det nok skal blive en helt fin måned på den konto.

Der er dog også (lidt) andet end mad på min ønskeliste for november. Kig med nedenfor :)

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

english med grey2

A new month equals a new list of things I want to do. And if I get what I wish for, I’m going to eat my way through November. I work out quite a lot at the moment and that makes me happy. And über hungry. Luckily one of most satisfying things I know is to eat when really, truly hungry. So this month might turn out really good on that account.

There are (a few) other things than cooking and eating on my list though. Have a look further down :)

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. På La Glace at drikke varm chokolade og spise lagkage.
 2. Prioritere at få set mine veninder mere i hverdagene. Gerne ‘bare’ til en hurtig morgenmad (evt. her), eftermiddagskaffe eller træning.
 3. Lave grøn og sund mad efter Geniale Grøntsager og Mit Grønne Køkken og servere det i vores nye skåle og fade fra Marokko. Og måske denne citronkylling også ville være passende.
 4. På forlænget weekend til London. Kom gerne med tips om skægge/dejlige steder!.
 5. Ud at spise på nyåbnede Restaurant Otto.
 6. Læse månedens læseklubsbog. Selvom jeg har læst den flere gange før, så storglæder jeg mig. Yndlingsbog <3
 7. Så småt begynde at planlægge hvad jeg skal give folk i julegave. Og måske endda købe et par af dem. Og ligeledes med min kærestes adventskalender.
 8. Spise brunch med min mor, bare os to og få talt rigtigt sammen.
 9. Se dokumentarfilm på CPH:DOX, bl.a. har jeg set mig lidt lun på dette arrangement.
 10. Invitere veninderne på spilaften med gløgg (denne hjemmelavede eller Blossa’s) og juleskum (skal være den fra Cloetta!).

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge den resterende del af måneden på?

english2lyse

My 10 wishes for what I want to do this November:

 1. Have hot chocolate and cake at La Glace, one of the oldest (and best!) confectionaries in Copenhagen.
 2. Prioritize to have small weekday dates with my girlfriends. Like a quick breakfast before work or an afternoon coffee after.
 3. Make delicious dinners and serve them on our new pottery from Morocco.
 4. Go to London for a long weekend. Any tips are welcome.
 5. Eat at new Copenhagen restaurant Otto.
 6. Reread Extremely high and incredibly close by Jonathan Safran Foer.
 7. Start to plan what to give my friends and family for Christmas. And maybe even buy a few presents.
 8. Have brunch with my mom – just the two of us – and really talk.
 9. Watch a documentary or two at CPH:DOX.
 10. Invite some friends over for mulled wine, Chrismas candy and games.

(Visited 2.913 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Hej Emily,

  Vil du ikke komme med en tilbagemelding på bogen ”Geniale Grønsager”? :)

  Mvh Maia/https://fitskinnyandhealthy.wordpress.com/2015/10/31/atnu-product-review-giveaway/

 2. Så flot det store fad!! Skal jeg til Marokko for at få fingrene i et eller kan jeg nøjes med en juleshoppetur til Kbh??

 3. Åh, en forlænget weekendtur i London lyder helt perfekt. Sådan en tur er altid velkommen! :)

  Jeg skal i denne måned et smut til Aarhus og høre Mew live med min skønne veninde, så skal jeg holde fødselsdag for både familie og venner. Jeg skal vælge emne til forårets BA-skrivning, holde teenaget filmmarathon før den sidste Hunger Games-film kommer, og så skal jeg læse mig igennem alle de bøger jeg kan få klemt ind i mellem. Det skal helt sikkert nok blive en god måned! :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. Kære Emily. Jeg læser flittigt med, men er lidt ked af, at den engelske tekst kommer midt i indlæggene nu og ikke til sidst – det forvirrer mig en smule. Det er bare en tanke, jeg er jo ellers så glad for at være læser! :) så jeg håber lidt den engelske version kan komme til sidst igen, selvom der nok er en større mening med nuværende setup. Kh Charlotte.

 5. Elsker de her månedslister! Mit “forsæt” må være at blive bedre til at komme til yoga. Og lave flere kaffeaftaler i hverdagen. Og skrive en god juleønskeliste. Og transskribere mine interviews til mit speciale – så nemt at finde på overspringshandlinger!

  Skal du ikke fejre Mortens Aften (elsker anledninger til at spise and)? :-)

  Jeg vil anbefale Hummus Bros i London (en cafe med Hummus som omdrejningspunkt). Og Flat Planet (lækre fladbrød med fyld) ..begge i Soho. :-)

 6. Nu du er en bogelsker, som jeg, så besøg denne smukke boghandel på Marylebone High St.
  http://www.dauntbooks.co.uk/about-us/

  Det var i øvrigt i samme gade, jeg slog mine folder som barista på Starbucks, da jeg boede i London et par år. Som så åbenbart er virkelig længe siden nu.

  Er I heldige at tage derover når julelysene er blevet tændt ? I så fald er det meget fint at se da hvert område har sine egne julelys.

 7. London i november! En særlig ting for mig, da min mand bortførte mig til London til min fødselsdag i november for 7 år siden og friede til mig derovre. God tur – der er så hyggeligt derovre når julen nærmer sig! Og tak for fin novemberliste. Jeg har lige siddet med det nye Bolig Magasinet og kan se at dit (tidligere?) hjem kommer i i næste nummer :).

 8. ser ud ti du går en dejlig november måned i møde :-) her er vi begravet i flytterod, pyh ha, det er hårdt at bo i flyttekasser. Så november skal bruges på at male og flytte :-)
  Elsker London, og særligt her op til jul, når alle julelysene er tændte. Laver du en lille guide efter din tur? det kunne være hyggeligt at læse med om hvordan du oplever den skønne by.
  god onsdag aften. kh katrine

 9. Åh, jeg smutter på forlænget weekend med kæresten næste uge, og jeg glæder mig SÅ meget! Jeg elsker London, og skal helst derover mindst en gang om året. Var der senest i april, og den by har altså bare en eller anden magi over sig.

  Min London mani startede faktisk for en del år tilbage, hvor jeg bl.a. brugte din daværende London guide flittigt (den må være 5-6 år gammel), men ikke desto mindre var det nogle rigtig gode tips du kom med dengang.

  Nu kender jeg efterhånden London ret godt, og selvom jeg har været der ofte, så skal jeg stadig altid forbi Big Ben, Tower of London og Buckingham Palace, når jeg er derovre. Bliver aldrig træt af synet af de smukke historiske bygninger.

  Områder jeg elsker i London: City of London (der er noget over travle mænd/kvinder i suits), Covent Garden (især Monmouth St.), Marylebone, Mayfair, Holborn, Notting Hill, Sloan Square, Chalk Farm (Primerose Hill har den mest vidunderlige udsigt over Londons skyline), Shoreditch, Bethanal Greene (i det hele taget Øst London), Oxford St. osv.

  Markeder i London: Borough Market (fantastisk madmarked), Broadway Market (mad), Columbia Rd. Flower Market (mad/blomster), Portobello Market (kunst/tøj/dimser), Camden Lock Market (dimser/tøj/mad) – og sikkert en masse andre rundt om i byen.

  Ditte fra The Food Club har lavet en fin mad guide til London (ellers er det Linda fra Simpel Dagbog), der har jeg fundet god inspiration til London. Linn fra Frk. Krænsen har også en god mad guide, og ellers har Isabella Thordsen også mange gode anbefalinger til byen. Deliciously Ella har også en masse anbefalinger til healthy eating i London.

  God fornøjelse! :)

 10. London er jo genieal for sådan en foodi som dig. På the Dishoom i Shoreditch kan man få den lækreste black dahl. Selve området omkring Shoreditch er super hyggeligt og hvis man vil opleve mere lokal stemning så tag bussen til Clapton og Chartsworth der ligger der små butikker og hyggelig cafeer. God tur er slet ikke misundelig :0)

 11. Jeg har glædet mig til november siden d. 10. august. Dengang tog min kæreste nemlig til Afghanistan. Lige om lidt kommer han hjem på leave i 3 uger, og jeg kan SLET ikke vente!
  Glæder mig til at se min svigerfamilie igen (de bor 250km væk, så det er lidt vanskeligt lige at komme forbi i et par timer) og glæder mig til at have min kæreste med til familietamtam hos min familie. Glæder mig til julemesse i min hjemby og årets første julefrokost. Glæder mig til at spise ude og spise hjemme og vågne med min skat ved siden af. Glæder mig til at være to om opvasken! Hurra! :D

 12. Hej Emily!
  hvis du vil se en god udsigt og måske få en rigtig god drink, så tag i sky garden. meget bedre udsigt end london eye og ikke nær så turistet :)
  Det er gratis, men man skal bare bestille en billet hjemmefra.
  God november :)