I want it all

lmt10

Jeg har lige opdaget I LOVE MY TYPE og jeg er helt skudt i de fine sager. Og har i skrivende stund en virtuel indkøbskurv hos dem, der er fyldt til bristepunktet med plakater, små kort, bøger til listeskrivning og ikke mindst de herligste kort med komplimenter. Jeg giver det lige en halv time, inden jeg trykker køb, for behøver nok ikke altsammen, selvom det lige nu føles, som om jeg ikke kan leve uden noget af det. Overhovedet.

Det var en af pigerne bag I LOVE MY TYPE der pr. mail tippede mig om deres nye kollektion. Og jeg får mange, mange mails om mange, mange ting og selvom jeg er nem at begejstre af natur, så er jeg efterhånden blevet temmelig svær at imponere, hvad den slags angår.

Men jeg er altså imponeret i dette tilfælde. Meget endda. Ikke bare er selve produkterne så CUTE, men hele universet (se bare billederne her i indlægget) er fuldstændig gennemført. Hurra og hatten af for seje damer, der gør sig umage :)

ENGLISH RECAP: I’ve just discovered I LOVE MY TYPE and I had to tip you about their cute posters, cards and notebooks. My cart is filled to the brim as they have to many things I can’t possibly live without. Or maybe I can, but I really don’t want to.

lmt2

Sådan må mit nye hjemmekontor godt ende med at se ud.

lmt11

Sødeste, små kort lige til at binde om halsen på en flaske vin eller sætte på en gave.

lmt6

Listeskriveren i mig kan slet, slet ikke stå for de fine små bøger til at skrive mål og ting man er taknemmelig over ned i.

lmt8sjTBx6wKOxPJAtnM4HjAd-0Jv3Z3mFb2jeA7Kg0tXAo

Jeg er også helt syg med de fine komplimentkort.

lmt9

 

(Visited 2.036 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Det er sgu også bare god markedsføring, at dele deres produkter med dig. De passer jo perfekt ind herinde – jeg troede faktisk til at starte med, at det var dine egne billeder, haha

  Hold nu op for nogle lækre sager de har derinde. Kunne virkelig godt ryge i fælden og købe et par stykker (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Hej, du har tidligere har henvist til kikki.K – hvem forhandler deres produkter inden for EU ? Jeg bestilte engang noget fra deres website og endte med at måtte betale en høj toldafgift.

  Rikke

  1. Av det ved jeg desværre ikke. Jeg havde købt min blok i Singapore… det er et svensk firma (oprindeligt i alle tilfælde), så de burde næsten have en europæisk shop… Ævs med tolden! Kh. Emily

   1. Jeg må kontakte dem og spørge, både min datter og jeg er nemlig meget begejstrede for deres ting – det gør det bare lidt sjovere at lave lektier og arbejde når grejet er fint