Boliginspiration: Hjemmekontor

office2

Source Pinterest

Jeg er i fuld krig med at lave moodboards (mentale, fysiske og på Pinterest) over hvordan mit kontor skal indrettes. Jeg har allerede bestilt et mægtigt pænt skrivebord med sort marmorplade og glæder mig til det kommer, så jeg kan ‘bygge’ resten rundt om. Her er nogle af de billeder, der inspirerer mig på hver deres måde. Hver især rummer de dele og elementer jeg godt kan lide og forhåbentlig kan jeg mixe og matche og ende med mit drømmekontor.

Ps. Tjek lige denne her. SÅ sjovt jo ;)

ENGLISH RECAP: I’m making mood boards for how to decorate my office and these are some of the pics I find extra inspiring.

office6aoffice5office1

Et godt gulvtæppe må der til og så skal jeg finde ud af hvad der skal op på væggene.

office3aoffice7office8

Moodboards på en væg, gode hyldeløsninger over skrivebordet og så selvklart noget dims og nips. Og så skal jeg en tur på planteskole at finde et par flotte grønne planter.

Og så overvejer jeg noget à la det på billedet nedenfor på en af de andre vægge i kontoret. Man kan godt have lidt sko stående i et kontor ikke? ;)

office4

Alle billeder fra Pinterest

(Visited 7.251 times, 9 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Synes klart du skal placere dit skrivebord som på billede nr. 1, under “gulvtæpper” – som en disk i rummet med mapper og bøger bagved. Det ser mega prof ud :-)

 2. Hej Emily

  Har du nogensinde skrevet et indlæg om at blogge og tjene penge på det? Ville gerne høre dine råd, hvis du vil dele?

  /M

 3. Hold da op, det må seriøst være the mother of alle skrivebord (oh yeah, Danglish!). Hvor er det bare vanvittigt smukt. Det er næsten lige meget, hvad bygger rundt om det. Må et bord som det kan det vidst ikke gå helt galt.

  Jeg går selv og overvejer, hvilke hylder jeg skal have hængt op ved siden af mit espalier, som er perfekt til moodboards! Det skal både være plads til en masse bøger, da bogreolen er ved at være fuld, men vil efterhånden også gerne have lidt mere praktisk plads til nips og praktiske sager :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. Hej :-) virkelig flotte hjemmekontorer :-) Mit “hjemmekontor” er et 25 år gammelt chatol fra Ikea, som efterhånden har fået fin patina. Ind imellem overvejer jeg at finde på noget andet, men det er svært at finde det helt rigtige – pladsen er også lidt begrænset. Held og lykke med dit nye hjemmekontor, jeg er spændt på resultatet :-) Kh Maiken

 5. Ej, så flot. Man ærgrer sig jo helt over manglende muligheder for at arbejde hjemmefra nu… Synes klart du skal vælge en løsning, hvor du vender ud mod rummet (eller ud af et vindue, hvis det ellers kan fungere med lys og arbejdsforhold). Det satte jeg virkelig pris på, da jeg skrev speciale i hvert fald. Og så synes jeg helt tørt at det er vigtigt at sidde i en ordentlig højde i en god stol, så man ikke får for mange nakkespændinger og musearme :)

 6. uhh dejlig inspiration, står selv og skal til at flytte og der skal også vi også have plads til et kontor miljø. Og der er ikke meget plads at gøre med. så dejligt med lidt ideer.

 7. Hej søde Emily

  Jeg har længe fulgt med på din blog, og synes du er så inspirerende! Jeg g¨r selv med en lille drøm om at få en flot blog ligesom din. S¨håber at du vil hjælpe mig med at dele budskabet.
  Bloggen er ret ny, og der skal selvfølgelig bygges på den ;-)

  Men på forhånd 1000 tak for din hjælp.

 8. Ha ha ha, et sjovt link! ;)
  Og tak fordi du delte dine inspirationsbilleder – de er rigtig fine.

 9. Ej, hvor spændende!

  Jeg er super hooked på, hvilke tæpper du måske har med i tankerne allerede? Vil du dele – evt. links til nogle, der er på overvejelse – eller blot et par ord om stil, farvem type, str. osv.?

  Og meget gerne bud på gode steder at købe tæpper? Jeg ved, at dit skønne stue-tæppe er fra West Elm, og jeg har kigget hos dem mange gange – jeg synes bare, at moms, told, fragt osv. gør det ekstremt meget dyrere;-)

 10. Flotte og meget hjemlige arbejds miljøer du viser, men mange af dem ser også ud til at kunne give grimme blå mærker på skinneben og knæ…
  Det er jo rigtigt surt at sætte et flot hjemmekontor op, og så bliver man hurtigt træt af at bruge det fordi benene ikke kan være under det.
  I øvrigt er det ofte sådan at hvis man bruger skrivebordet i forbindelse med hjemmearbejde, så betaler ens arbejdsplads ofte en del af det. Jeg har på den måde fået leveret det fedeste nye Verge skrivebord til min stue, sammen med en ny kontorstol. Dette var jo bare en del af den APV der blev lavet, og så er alle jo glade. http://www.kontormoebler.dk/verge-office-skrivebord.html
  Det er vist lige kommet på markedet så har ikke set det andre steder, Men de havde det der hvor vi bestiller alle andre kontormøbler.

 11. Hej Emily

  Jeg er en af dine “fans” og jeg syntes du er Så inspirerende på indretning og design : ) Jeg har selv indrettet et hjemmekontor i ren New Yorker-style men har så valgt at anskaffe mig en kontorstol der passer til https://www.dankontorstole.dk/milano-kontorstol-hvid-laeder Denne model har jeg set internationale bloggere gøre brug af også, så bortset fra det, har jeg kopieret din indretning af hjemmekontoret : )