Små ting à la AC

Acie-blog-wearing-leatherjacket-from-Mango-grey-jeans-sweatshirt-Celine-sunnies-and-velvet-Chanel-Boy-bag-2

Christine aka ACIE

Jeg har fået en masse søde, seje og dygtige damer til at ‘passe’ bloggen lidt, her mens jeg har hjernerystelse. Jeg har bedt dem hver især komme med deres bud på Små ting, som jeg ved at I er mange, der holder af. Og som også er nogle af mine egne favoritindlæg at lave. Derfor syntes jeg det kunne være hyggeligt at se hvilke ‘små ting’, der begejstrer nogle af mine egne yndlingsbloggere. Denne gang er det Christine Egholm, nok bedre kendt som Acie, der tager stafetten. – Klem Emily.

**********************************************************************************************

Mens Emily bruger sine kræfter på at komme til hægterne igen, har jeg også fået lov til at give mit bud på små lykkelige ting i mit liv lige nu. Nogle af jer kender mig nok, men andre gør måske ikke – det er mig, deroppe på billedet:) Jeg hedder (Anne) Christine, men de fleste kalder mig Acie eller AC. Til daglig arbejder jeg som nordisk digitalchef i et stort internationalt firma, hvor jeg lever et helt klassisk kontorliv med lidt for lange dage, mange rejser og en frygtelig masser powerpoint-præsentationer. Min fritid er, omvendt, mest noget med rejser, kager, kys fra min kæreste og pæne sko… og så noget bryllupsplanlægning lige for tiden. Jeg skal nemlig giftes til næste år;) Jeg har også en blog (den kan I finde HER) og nedenfor kan I læse fem små lykkelige ting fra den seneste tid i mit liv<3

opskrift-lette-sprøde-vafler-acie-blog

{Hjemmebagte søndagsvafler – en ordentlig stak til min tømmermandsramte mand.. min opskrift har jeg delt lige her..}

blå-uldjakke-sømandsjakke-i-navy-fra-H&M-via-acie-blog

{Min korte sømandsjakke i navy fra H&M, som jeg lige har købt… Jeg er en ægte sucker for garderobe-klassikere..}

bryllupsplanlægning-og-chokolade-croissanter-på-sofaen-via-acie-blog

{Tidlig lørdag med varme mini-croissanter, kaffe og en lille smule bryllupsinspiration fra ‘Style Me Pretty Weddings*.. Kender I ikke Cofocos frosne croissanter så skal I altså prøve dem… Mhmmmmm – de er SÅ gode!}

wald-cykelkurv-søndagstur-langs-Kajen-via-acie-blog

{Min nye cykelkurv fra Wald – fyldt til renden med blomster, mit stofnet fra YouHeShe og en cookie fra Lagkagehuset (som er min hemmelige last og en fast weekend-treat..)}

Brudekjole-shopping-i-københavn-via-acie-blog

{Hyggelige weekend-dage med min mor og mine brudepiger omringet af tyl, blonder, flæser, glimmer og overdådige kjoler.. Jeg er dér i bryllupsplanlægningen, hvor man får lov til at prøve en MASSE kjoler i jagten på den helt rigtige og min indre prinsesses elsker det<3}

Soho-shopping-på-Greene-street-i-New-York

{At der kun er få dage til jeg for fjerde gang på et år sætter kurs mod New York, Thanksgiving turkey-party og min elskede nevø og niece.. Juhuuu – jeg GLÆDER mig som et lille barn}

RIGTIG GOD BEDRING SØDESTE EMS;-*

(Visited 3.113 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Hej AC,

  Uhj, fedt at du lige skriver hvad cykelkurven hedder – en jyde der som jeg er flyttet til KBH i løbet af det seneste år, er ikke helt hurtig til at komme med på beatet, men sådan en der har jeg kigget efter. Hvilket størelse har du den i??

  AS

 2. Uhh. Hvor kan man få de mine croissanter fra Cofoco? Har ledt efter sådan nogle mega længe!

  1. Hej Stine,

   Vi køber dem i Meny, men mon ikke også man kan få dem andre steder? De er tit på tilbud og de er SUPER gode! Perfekte at have i fryseren, så man lige kan tage dem ud en lørdag eller søndag og vupti, så er der friskbagte croissanter.

   KH:)