Små ting à la Christina

chunky sweater
{Christina Dueholm fra passionsforfashion.dk}

Jeg har fået en masse søde, seje og dygtige damer til at ‘passe’ bloggen lidt, her mens jeg har hjernerystelse. Jeg har bedt dem hver især komme med deres bud på Små ting, som jeg ved at I er mange, der holder af. Og som også er nogle af mine egne favoritindlæg at lave. Derfor syntes jeg det kunne være hyggeligt at se hvilke ‘små ting’, der begejstrer nogle af mine egne yndlingsbloggere. Denne gang er det Christina Dueholm, der tager stafetten. – Klem Emily.

******************************************************************************************

Man skal ikke spøge med hjernerystelse, så mens Emily lader antennerne op, har jeg fået lov at gæsteblogge på hendes fine blog. Nogle af jer kender mig måske allerede. Jeg hedder Christina, er uddannet designer og driver til dagligt bloggen passionsforfashion.dk. Jeg elsker alt der omhandler tøj, sko og smykker, men jeg kan nu også godt lide god mad, rejser og ikke mindst boligindretning, som efterhånden også fylder en hel del på bloggen. Min kæreste og jeg flyttede nemlig i ny lejlighed i starten af året, så derfor går meget af vores fritid stadig med renovering og indretning af vores nye hjem. Jeg får hele tiden nye skøre idéer, men heldigvis har jeg en handyman, som er god til at realisere mine påfund. Jeg har fået lov til at dele små ting, der i den sidste tid har gjort mig glad. Se med nedenfor. ;)

sminkebord

{Jeg elsker min lille make-up krog ved sminkebordet, som jeg fik i konfirmationsgave af mine forældre. Der er også blevet plads til Emilys fine bog, som ikke blot er pæn af kigge på, men også indeholder meget god og underholdende læsning, ej at forglemme}

træ-med-gule-blade

{Det er nemmere at komme ud af fjerene, når man kan stå op til denne fine udsigt hver morgen. Det store gule birketræ i vores hyggelige lille baggård bevidner året rundt om sæson og vindstyrke.}

garderobe-walk-in-ikea-pax

{Mit all time favorit rum i lejligheden er vores hjemmebyggede walk-in-closet. Jeg har sommetider næsten lyst til at sove derinde. ;) Min indre fashionista har altid drømt om at eje sådan ét og det blev heldigvis en mulighed, da vi fik et stort soveværelse, som vi kunne dele over med en halvvæg. I kan finde flere billeder HER, hvis det skulle have interesse}

hjemmestrik
{Jeg knuselsker min nye chunky striktrøje, som min søde mor har strikket til mig. Den er lun, blød og tilføjer lidt farve på de grå efterårsdage. I kan finde strikkeopskriften HER}

chokoladekage
{Jeg har netop haft fødselsdag og indtaget enorme mængder kage. Denne chokoladekage er og bliver min favorit – specielt med masser af creme og pynt på toppen. Find opskriften HER}

God bedring til søde Emily. <3

(Visited 2.880 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Jeg er også nødt til at spørge hvor de fine krukker er fra? Har ledt efter dem så længe uden held. :)

  2. Hej Christina … du er kommet på følgeliste – sikke nogle fine billeder og spændende ting, du har på din blog :-) Opskriften på chokoladekagen skal afprøves i løbet af ugen :-)