Små ting à la Ditte

Ditte_1

{Søndagsture til IKEA – det betyder palmer i bussen og en helt glad Ditte}

Jeg har fået en masse søde, seje og dygtige damer til at ‘passe’ bloggen lidt, her mens jeg har hjernerystelse. Jeg har bedt dem hver især komme med deres bud på Små ting, som jeg ved at I er mange, der holder af. Og som også er nogle af mine egne favoritindlæg at lave. Derfor syntes jeg det kunne være hyggeligt at se hvilke ‘små ting’, der begejstrer nogle af mine egne yndlingsbloggere. Denne gang er det Ditte fra Velvet Snow, der tager stafetten. – Klem Emily.

******************************************************************************************

På 8. år skriver jeg på bloggen Velvet Snow, som er et sammensurium af mode, interiør, dinosaurusser og film, med et skvæt af E.T.

Jeg er en nordjyde der nu blogger fra Nørrebro. Livet som færdiguddannet gør det hele et my sjovere med lidt flere fine tasker og sko. Dagligdagen bruges som jonglør med sociale medier hos en stor international lingeriproducent.

Da Emily tidligere på ugen spurgte mig, om jeg ville hjælpe hende med et indlæg om de små ting i mit liv, så kunne jeg ikke andet end at sige ja. Jeg er vild med Emilys meget populære indlæg af samme overskrift, så det at få lov til at lave mit eget på hendes fine platform er en ære, derudover skal der ikke spøges med en hjernerystelse, så jeg vil gøre mit til, at hun holder sit fine hoved i ro.
Man skal være en tough cookie at følge i Emilys fine lyserøde fodspor, men følg med nedenfor, hvor jeg giver jer mit bedste forsøg med de små ting i min hverdag.

Ditte_2

{Vi flyttede i ny lejlighed for to måneder siden – Det betød ny seng som er det bedste der er sket for min søvn længe, derudover helt nyt og crispy sengetøj}

Ditte_3

{En lørdagsshoppetur med min BFF, Meme + favorit kagen: Hindbærsnitte! :: Den fineste bygning i NV. Barbie museet}

Ditte_4

{Garderoben blev pakket ud, hvor har den været savnet!}

Ditte_7

{Min fiskepude. En højtelsket gave fra min kæreste}

Ditte_10

{Mit fuglebad, som bruges til de daglige smykke favoritter}

Ditte_11

{Man skal huske at forkæle sig selv, jeg købte denne Chanel Mini Flap i 30 års gave til mig selv sidste år}

Ditte_12

{MINION COOKIES! Vi har netop fået en ny fin ovn efter at have boet to måneder uden. Det måtte fejres}

Ditte_15

{Første weekend i november stod på ren luksus for sjælen: Nye sko og Hubertusjagt i Dyrehaven}

(Visited 2.037 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

    1. Det bliver nok desværre svært, det er købt secondhand og vi kan ikke greje, hvem der står bag. Det er fundet hos @brixbrocante på Instagram. :)

  1. Kære Ditte!
    Du ER en tough cookie, og det er dejligt at se dig her også! Altid god inspiration twisted med humor og så er det jo verdens bedste hindbærsnitte fra Holms ;)

    1. Åh, Lene. Det var da forfærdeligt sødt tak. Tusind mange tak! :)

      Ja, den kage er alt for god, åh! Kan vi få en bragt til døren lige NU?! Jaaah! I’m in. :D