Små ting à la Trine

emily-trine

{Trine fra Trine’s Wardrobe}

Jeg har fået en masse søde, seje og dygtige damer til at ‘passe’ bloggen lidt, her mens jeg har hjernerystelse. Jeg har bedt dem hver især komme med deres bud på Små ting, som jeg ved at I er mange, der holder af. Og som også er nogle af mine egne favoritindlæg at lave. Derfor syntes jeg det kunne være hyggeligt at se hvilke ‘små ting’, der begejstrer nogle af mine egne yndlingsbloggere. Denne gang er det Trine Kjær, der tager stafetten. – Klem Emily.

******************************************************************************************

Hvis jeg skal være helt ærlig, så læser jeg egentlig ikke særligt mange blogs længere (jeg er til gengæld superbruger af instagram ☺). Men lige præcis din blog Emily den tjekker jeg et par gange om ugen! Og selvom vores smag til tider er ret forskellig, så er jeg kæmpe fan af dit univers, din æstetik og ikke mindst dit dejlige sind.

Mit navn er Trine Kjær og jeg er lidt en ’oldie’ her i blogverden – min blog Trine’s Wardrobe har faktisk 7 års fødselsdag senere på måneden (tænk at tiden går så stærkt). På min blog deler jeg alt fra mine outfits, til mad og opskrifter, livet som selvstændig, rejser og ikke mindst bolig.

Udover at blogge er jeg indehaver af min egen skønhedsserie Trine’s Wardrobe, der nu består af 26 produkter til hår, ansigt og kroppen. De er alle fri for parabener og produceret i Danmark og fås hos Matas og Sephora.

Jeg håber så meget du snart får det bedre søde Emily, og i mellemtiden er jeg virkelig glad for at jeg får lov til at dele lidt dejlige øjeblikke fra den seneste tid.

Processed with VSCOcam with a8 preset

{Jeg starter næsten altid mandag morgen med at træne. Selvom det kan være mega svært at komme op, især nu hvor det er så mørkt, så tvinger jeg mig selv afsted. Det er for mig den bedste måde at starte ugen på, især hvis man efterfølgende kan få det planlagt sådan, at man har et morgenmadsmøde}

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCOcam with s2 preset

{Jeg kunne ikke få armene ned, da jeg hørte at Céline endelig vil åbne deres første butik i Skandinavien. Butikken ligger i Illum og jeg fejrede nyheden med at par nye solbriller fra Céline, der laver de pæneste, synes jeg}

Processed with VSCOcam with a6 preset

{Ingen uge uden charcuteri og rødvin. Det er efterhånden blevet en tradition hjemme hos os, og kan både foregå i weekenden, men også en mandag som her. Det er altid rart at fejre hverdagen.
Se mine bud på det perfekte charcuteribord HER}

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 preset

{Jeg modtog endelig den her fine æske som jeg udviklede i sommer, så det kunne være klar til julehandlen. Det er første gang jeg laver en sammenpak æske med mine produkter, og jeg synes ærlig talt det er en perfekt adventsgave eller julegave. Man får min ansigtscreme og micellar rensevand – begge uden parfume og parabener for kun 199 kr HER}

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCOcam with c3 preset

{Jeg er ambassadør for Ole Lynggaards nye kollektion Silver Forest, og jeg føler mig ærlig talt som en million når jeg har dem på. I weekenden blev de luftet til to fester. Her fra i lørdags, hvor jeg fejrede min træner Healthy Skinny Bitch i guld støver fra & Other Stories}

Processed with VSCOcam with a6 preset

{Jeg elsker morgenmad. Både den der foregår derhjemme, men også at spise den ude. Søndagens tømmermænd blev plejet med det her setup på Auto}

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCOcam with c3 preset

{Et sjældent helt sort ouftit fra min side, og tak fordi I læste med. I kan se mere til mit liv og hverdag på trineswardrobe.com}

(Visited 2.286 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer