Mini-getaway

falkenberg8

I går og i forgårs var jeg på det dejligste mini-ophold på Falkenberg Strandbad i Sverige. Sammen med en veninde tog jeg en fridag onsdag og så kørte vi ellers tirsdag efter arbejde mod destination ‘Hverdags Wellness’, som det hurtigt blev døbt. Noget vi tilmed blev enige om, at vi burde gøre oftere.

Sikken luksus lige at knække ugen midt over med en dejligt spaophold.

Nå ja og at besøge yndlingslandet (næst efter Frankrig) og få tanket op på svensk bagværk, bland-selv-slik, Ramlösa med smag og magasiner ikke mindst.

Det var som om, alt lige blev nulstillet og som at få en ekstra weekend midt i ugen. Det går selvklart ikke an at praktisere det hele tiden, men en gang imellem kan det nok blive til :)

falkenberg10

Jeg kan næsten ikke komme på noget bedre end havudsigt. Eller at falde i søvn til lyden af bølgernes rullen. Jeg sov så dejligt og i hele 9 timer i træk. L.U.K.S.U.S.

falkenberg6

Morgenbuffet på svensk når det er bedst. Der var alt hvad hjertet kunne begære og lidt til…

falkenberg11

Man skal ikke gå ned på kulhydrater vel? Jeg ELSKER brød og skyllede efterfølgende min brødtallerken ned med et sæt pandekager. Hotelmorgenmad ftw!

falkenberg4

Fineste udsigt fra vores lille balkon. Kan levende forestille mig, at her også må være ret fantastisk om sommeren.

falkenberg12

Vi fik så god aftensmad om tirsdagen, da vi kom. Vi valgte samme hovedret: Det møreste vildt med tyttebær, Pommes Anna og savoykål og efterfølgende henholdsvis crème brûlée og bavarois med frugt og marengs til dessert. Klassisk og godt.

falkenberg7

Falkenberg bød på rigtigt pæne værelser (lidt pudsige billeder på væggene undtaget). Jeg ville gerne have både palme og lampe med hjem…

falkenberg3falkenberg2falkenberg5

Man burde jo nok have taget et dyp i Kattegat, men vi nøjedes nu engang med at kigge på det ;)

falkenberg1

Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 2.111 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Bliver lidt forvirret.. Der står det gælder fra 1.januar til 1. Marts 2015? er det en fejl? Det er vel 2016??

  1. Hej Line,

   Det er selvfølgelig en fejl. Siger med det samme at de skal rette det :)

   Kh.
   Emily

  1. Vi tilkøbte Ivory-sparitual (2 timers guidet spatur, med ‘DIY’-behandlinger) for 495 svenske kroner (lige knap 400 danske) inklusiv frokost. Og brugte så hele dagen i spa. Først med den ‘guidede’ tur på ca. 2 timer og derefter i deres pejserelax og pool :)

 2. På deres hjemmeside kan man købe deres “julklap”, som indeholder det samme, som popupwellness’ tilbud, dog også med deres Ivory Spapaket. Det koster ca 100kr mere. Manden og jeg har købt samme tilbud tidligere og nu også igen i år – det er utroligt billigt i forhold til andre steder og alle pengene værd! :-)

  1. Hej Christina.
   Lige et spørgsmål… Købte i så bare tilbudet på Deres hjemmeside? Har nemlig kigget på det tilbud du taler om, men blev lidt forvirret

 3. Uhm, det kunne være lækkert med sådan et lille bitte getaway! Drømmer virkelig om at stikke et eller andet sted hen i januar, når eksaminerne er ovre, men det virker desværre ikke til, at det bliver muligt. Men så har jeg da i det mindste dine skønne billeder her, til at give en snert af, hvordan det kunne være ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. Åh. En dag hvor min pengepung også er lidt sjovere, så vil jeg så gerne på spa-ophold. Har endnu ikke været det mere end en dag med en veninde, men det føltes ikke helt rigtigt. I hvert fald ikke i forhold til den følelse jeg har, at det må være. Det var på Bella Sky, så måske det er mere “rart”, når det er væk hjemmefra?
  Jeg forstår i hvert fald godt, hvorfor du har nydt et lille afbræk fra hverdagen :)