Badeværelsesinspiration

falkenberg

Nå ja, overskriften er måske en smule ironisk. Og så alligevel ikke helt. For jeg ville mægtigt, mægtigt gerne have et badeværelse med grøn mosaik, et stort badekar, guld, palmer og en lysekrone engang.

‘Badeværelset’ er poolen i afslapningsafdelingen på Falkenberg Strandbad, hvor jeg havde sådan en dejlig tur til med en veninde i starten af december.

english-med-grey21

A little bathroom interior inspiration ;) I’m a little ironic, but I really wouldn’t mind a bathroom with green and gold tiles, a giant tub, palm trees and a chandelier at some point.

The ‘bathroom’ is situated at the relax area of Falkenberg Strandbad a really nice Swedish spa hotel I visited in the beginning of december.

falkenbergsb3

Sådan et lille ophold er altså balsam for sjælen (ja, ja det er en kliché) og jeg ser frem til på fredag hvor min kæreste og jeg smutter på en lille getaway til Ystad Saltsjöbad. Opholdet har ikke noget at gøre med det i starten af måneden og var i kalenderen inden da. For jeg er altså en hund efter spa i det svenske, så da Ystad i sin tid inviterede, var jeg ikke sen til at takke ja.

Bliver så herligt med lidt (mere) pre-juleafslapning og tosomhed her midt i al den ‘trængsel og alarm’.

Og måske endda lidt mere badeværelsesinspiration ;)

english2lyse

I love to go on mini getaways like that, even just for a night, to unwind and relax. It might sound like a cliché but it really makes all the difference. And this friday I’m going on a similar trip with my boyfriend. I’m really looking forward to 24 hours of just the two of us and relaxing in the middle of all of the Christmas business :)

falkenbergsb2

 

(Visited 1.539 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer