Adventskonkurrence: Elektrisk tandbørste fra Oral B

Skærmbillede-2015-10-06-kl.-09.43.25
oralb

Det er ikke bare en hvilken som helst elektrisk tandbørste, men en hel lille tandplejestation, der er på højkant denne 3. søndag i advent. Nemlig en Oral B Smartseries 7000, som jeg skrev om i sidste uge. Den kommer med en timer, mange forskellige børstehoveder, rejseetui m.m. og via bluetooth taler den sammen med ens telefon. Og tillader således både skræddersyet og personlig tandpleje og et bedre overblik, over hvor flink man er til at børste. Og den rare app opmuntrer tilmed og kommer med gode tips :)

Der er gået helt sport i den herhjemme og hvor vi tidligere max. børstede tænder i ca. 1 minut kommer vi nu nemt op over 2 minutter, simpelthen fordi den lille timer animerer én til det. Med helt glatte tænder som resultat.

oralb3

VIND EN ORAL B SMARTSERIES 7000
For at være med i konkurrencen om en Oral B Smartseries 7000, der har en værdi af 2.499 kr., skal du blot lægge en kommentar herunder, hvor du fortæller, hvad der kan få dig til at vise dit allerstørste tandsmil :)

Konkurrencen slutter på onsdag d. 16. december kl. 20.00 og vinderen får direkte besked pr. email.

oralb5

 

(Visited 2.326 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

588 Kommentarer

 1. Når jeg ser min mormor, hun kan selv for den mest grå, gråvejrsdag til at lystre!

  Glædelig 3. advent kære Emily!

 2. Selvfølgelig min dejlige kæreste Kasper, når han kommer hjem hver dag og er glad – det smitter <3

 3. Det er når jeg har været til tandlægen og fået renset mine tænder, så er de så flotte. :)

 4. Det er helt klart mine veninder! Der går ikke mange sekunder fra vi møder hinanden til jeg smiler stort:-)

 5. Det er ingen tvivl om, at god tandhygiejne er afgørende for hvor bredt smilet er! Det giver bare selvtilliden til at sætte smilet på :D

  Syntes virkelig det er et genialt produkt, så jeg smiler det bedste jeg har lært og krydser fingrene.

  Glædelig jul herfra <3

 6. Jeg arbejder i butik og her op til jul, hvor man er på arbejde i mange timer, er der ikke noget bedre end glade kunder, der tager juletravlheden med et smil. Det smitter og gør altså en hård arbejdsdag lidt lettere :-)

 7. Når min niece siger “Mossster!” med den fineste s-lyd og smiler genret med ballade i øjnene!

 8. Det må være mine to dejlige søstre, skønne kæreste eller søde hunde :-) De kan altid få et smil på min læber.

 9. Mine børn er altid gode til at få mig til at smile. Specielt den store på 2,5 år har en periode lige nu hvor han kommer med mange guldkorn.

 10. …Hver evig eneste dag, ca.kl.17, når jeg kommer hjem fra arbejde, parkerer jeg min bil i indkørslen.
  Jeg går 10 skridt frem hen mod huset.
  Jeg har så stor forventningsglæde, så mit hjerte banker.
  Indenfor på trappen sidder min hund, Otto og venter på mig med logrende hale.
  Og det er hver dag!
  Dét får mig til at vise det allerstørste smil ♡
  P.S. jeg ville ønske jeg skrev, det var min mand, man han er desværre ikke så god til at logre med halen :-)))
  Glædelig 3.advent! ♡

 11. Jeg SMILER til verden og håber modtageren tager i mod. En klor de forundret på mig, eller også så får jeg et smil retur. Så er der også lige katten. Den er simpelthen så fjollet, at jeg ikke kan andet end at storsmile/grine af den.

 12. Når min lille datter på kun 2mdr pludrer, smiler og griner til mig! Dét er helt fantastisk <3

 13. Solskin i ansigtet! For eksempel når man drejer om et hjørne på sin løbetur og løber lige ind i lys i ansigtet og nærmest bliver blædet ;)

 14. Åh, det må være, når min kæreste hygger og træner med vores hundehvalp på trods af, at han mener, at det er mit projekt at få en hundehvalp :)

 15. Min søde kæreste. Som faktisk lige har givet mig denne her i 3. Adventsgave. Han skal da også selv ha sådan en ;-)

 16. Det kan det når jeg kommer på weekend til min hjemby Odense, og jeg får set mine bedste veninder og min lille guddatter. Og så bliver smilet helt vildt når vi så også får vores obligatoriske sushi! :-D

 17. Det må nok være når jeg er forelsket, eller en skær ting jeg har med at se videoer med især katte (også hunde) som laver sjove akavede ting! Så smiler og griner jeg højlydt :-D

 18. Når min venindes søn på 3 midt i en overfyldt MacD. proklamerer, at han skal lave lort – eller i et supermarked i myldretiden udbryder at “tante Helle, du er lækker!”

 19. Når min veninde kommer uanmeldt på besøg…med en flaske champagne under armen :)

 20. min mand får mig altid til at grine og smile hver dag <3 <3 samt vores 4 børn <3 <3
  glædelig 3.advent

 21. Min lille cairn terrier Otto får altid mit største tandsmil frem. Om det er når han vækker mig om morgenen, når han tikker mad ved bordet, gerne vil ud og gå tur eller når man får den helst store velkomst når man kommer hjem, så er jeg sikret et stort smil :-)

 22. Det er når jeg har været til tandlægen og fået at vide, at jeg har NUL HULLER:-)

  Jeg er hunderæd for at gå til tandlægen!!! Så “an Oral B two times a day keeps the dentist away”, håber jeg bliver mit nye motto!

  KH Anne W.

 23. Der er mange til der får mig til at smile – En ting der altid er en sikker vinder er en gå tur i smuk solskinsvejr, med hunden i snor i den ene hånd og min kæreste i den anden :) En varm kaffe ville her være prikken over i’et, men har desværre ikke flere hænder ;)

 24. Sikke en fin adventsgave!!
  Det der kan få det største tandpastasmil frem hos mig er, når jeg skal noget så rart, som at mødes med en veninde, en af mine søstre eller min kæreste. De der sekunder, hvor jeg får øje på personen, men hvor vi stadig er for langt fra hinanden til at kunne sige hej. Lige der har jeg et eller andet med (og har altid haft), at jeg slet ikke kan lade være med at smile! Lidt ligesom, når man som barn fik grineflip – jeg kan ikke simpelthen ikke lade være! Som barn kunne jeg godt blive pinlig over det og så kæmpede jeg imod smilet, men nu synes jeg det er hyggeligt og lidt fjollet, at det kan gøre mig så glad, at se et menneske, så jeg slet ikke kan kontrollere mine ansigtsmuskler! :D :D

 25. Meget kliché-agtigt men det må være min kæreste, mine venner og min familie! Og måske en masse dejlig juleslik – hvor tandbørsten vil være en kæmpe hjælp efterfølgende ;-)

 26. Det, der bringer det største smil frem hos mig er helt sikkert når jeg vækker min lille datter på et år, om morgenen. Når hun kigger oppe mig og smiler, så bliver Jeg så glad

 27. Min søde kæreste med den skæveste humor kan altid give mig et kæmpe smil på med tænder og det hele :D

 28. Når jeg lægger gaverne fra mig til mine kære under træet. Det giver sådan en glæde, når man ved, hvor glade de vil blive. Så det ser jeg frem til.

 29. I dag kom mit allerstørste tandpasta smil frem. Vi har nemlig holdt surprice fest for min dejlige far, som fylder 70 år på onsdag. Han blev så glad og rørt over at vi havde stablet en fest for ham på benene.
  Det var en rigtig dejlig dag som fik masser af tandpasta smil frem.

 30. Jeg kommer til at smile når min nevø på 1,5 år opdager jeg er kommet på besøg og han sætter i et stort grin og løber hen til mig

 31. At være sammen med mine bedsteforældre, som jeg elsker rigtig højt og prøver at bruge så meget tid med, som muligt :)

 32. Mit allerstørste smil bliver flashet når jeg er i selskab med min familie, men især når jeg er i selskab med min skønne og tossede hund, Frida. Hun kan altid få mig til at grine og smile så meget, når hun laver kunstner for at få min opmærksomhed, er god med børnene i min familie og som når hun under vores faste ‘formiddagsseance’ ligger og snorker på mit lår, imens hun gør og piver i søvne! Tænk at man kan blive SÅ glad for sådan en lille sød og bossy hårbolle, der elsker en betingelsesløs! <3

 33. Mit største tandsmil kommer frem når min lille pige på 8 måneder kluk griner helt nede fra maven

 34. Verdens bedste veninder får mig altid til at smile og grine. Uanset hvor dårligt humør jeg kan være i, så skal der kun en dum, intern snap til og så er der smil i hele ansigtet når de 8 sekunder er gået og snappen er forsvundet igen. Fantastisk når der ikke skal mere til end det :)

 35. hvad der kan få mit største smil frem? Min kæreste og hundehvalpe – finders der noget mere dejligt? Glædelig jul :-)

 36. Mit aller störste smil har jeg meget ofte, heldigvis. Men i dag var det da min svigersön så at jeg havde ströget hans 23 kröllede flotte skjorter, til nästen perfektion. Tror at hans smil var endu större. Tror jeg får en god julegave. OBS det er ikke förste gang………..

 37. Når folk synger, uden de selv lægger mærke til det – fx midt på gaden eller mens de cykler (jeg er selv en af dens slags tosser). Sang og i det hele taget musik er en af de ting, som kan sprede smil og glæde

 38. Jeg smiler stort, når folk er søde ved hinanden (og mig ;-)). Og når jeg ser søde videoer af kluntede hunde!

 39. Den er fakrisk ret nem – det er uden tvivl min mand.

  Som barn gik jeg og drømte om at finde prinsen på den hvide hest. Havde nok i virkeligheden ikke troet, at jeg skulle finde ham, men en december dag i 2003 stod han bare der.

  Alle øjeblikke med ham gør livet værd at leve. Han er min evige kærlighed og støtte.

  Skulle jeg være så heldig at vinde denne fantastiske gevinst, så skulle den også gå til ham. Han rejser rigtig meget i forbindelse med sit arbejde. Desværre gør det også, at hans gamle eltandbørste bliver stående hjemme, så han næsten altid kommer hjem med tandkødsbetændelse. Er derfor uden tvivl sikker på, at han ville blive sååå glad for denne gevinst. For han fortjener det godt nok!

 40. Der er ingen tvivl; det kan min mor! Vi har et helt specielt bånd, og jeg elsker hende mere end nogen anden <3

 41. Fine Emily!
  Jeg deler helt klart din kærlighed for tandbørstning. Min kæreste griner altid af mig, da jeg ligegyldigt hvor fuld jeg er, altid får børstet tænder inden jeg går i seng. Tøjet derimod, det husker jeg ikke altid..
  Min gode gamle, også oral B, er tæt på at afgå ved døden, og min SU rammer desværre ikke ovenstående eksemplar – men den ville pynte gevaldigt hos mig!
  (PS. jeg har aldrig haft et hul, og det vil jeg gerne holde)

  Mange hilsner og glædelig 3. advent!
  Maj Berglind

 42. Det kan min kære mand. Han er så god til at få mig til at gribe!! Enten af småting, jokes, dagligdagsepisoder eller bare en sjov kommentar

 43. Hej Emily

  Noget så simpelt og fantastisk uperfekt som min dejlige kæreste. Han er ikke en der kaster om sig med store ord men når han sidder og ser helt alvorlig alvorlig ud og jeg spørger hvad der er og han svarer “jeg er simpelthen bare så glad for dig” så breder det største smil sig :)
  Andre ting kan heldigvis også få mig til at smile stort, som min skøre røde killing der ligner mig mere og mere, når ting bare lykkedes på arbejdet og når min søde veninder siger noget skørt og altid kattevidoer :p

 44. Min storebror er den sjoveste, jeg kender og han kan altid få mig til at smile og grine stort :)

 45. De største smil gives til dem, jeg holder af, men kassedamen i supermarkedet og buschaufføren får også et – det er vigtigt i hverdagen, og et smil koster ingenting!

 46. Der skal ikke så meget til før mit smil kommer frem. Det kan være min kærestes gode humor eller er afsnit af Tonight Show med Jimmy Fallon.

 47. Forleden fortalte min søde kæreste en sjov historie om hvordan han havde stået og klumset lidt rundt under en omgang small-talk til en fredagsbar på han nye job, og en-to-tre så stod han med hånden nede i en partners drink. Shit, altså! Selvom han er det sødeste i verden, så er han fandme ind i mellem en elefant i en glasbutik. Og jeg elsker ham for det – især når han fortæller mig om det. Også selvom han lige sunder sig et par uger, før han deler sådanne historier med mig :)

 48. Jeg får et stort smil på hver morgen når jeg bliver vækket af min dejlige kæreste der kysser mig godmorgen inden han smutter på arbejde, så er dagen startet godt. Så går man og smiler hele dagen ved at tænke på ham. Er en rigtig pladder romantiker

 49. Når min lille hund springer op i sengen og angriber mit ansigt, så er der ikke andet for en at stå op med et smil på læben :-)

 50. De små ting får mig til at smile stort!
  For at holde mig selv og mit liv positivt skriver jeg ofte, de små positive ting jeg oplever i hverdagen ned.. Jeg har en lille notesbog/kalender ved min seng og så slutter jeg dagen af med at skrive ting som gjorde mig glad.. Eks gik en tur med en god veninde.. Så kan jeg altid tage bogen frem hvis livet bliver lidt trist, så kommer smilet altid frem igen :)

 51. En dejlig kold Gin Tonic i min oldemors krystalglas samt mine antikke glas røre-pinde… Det er livet og sådan en fyr kan altid få et smil frem hos mig :)

 52. Mine to tætteste kolleger får mig til at grine hver dag. Det gør at jeg simpelthen elsker at komme på arbejde:) så er hverdagen ikke så slem i den her mørke tid.

 53. Noget som virkelig får smilet frem hos mig er at tænke på, hvad fremtiden bringer. Jeg får helt sommerfugle i maven, og det resulterer i et smil, som bare holder hele dagen <3

 54. Det kan mine veninder helt klart. Har jeg haft en grå og kedelig dag, så er der 100% garanti for at et møde mine veninder kan vække et tandpastasmil frem hos mig!! :)

 55. Når jeg kommer hjem i weekenden til mine forældre og min lille hvalp, som jeg desværre ikke kunne tage med mig i min lejlighed, bliver ovenud lykkelig over at se mig. Jeg er ligeså lykkelig over at se ham og samtidig er følelsen af hjemmets hygge helt unik hos ens forældre. Det bringer mit største tandpastasmil frem

 56. Mit største tandsmil kommer til syne, når jeg er sammen med mine dejlige venner.
  Glædelig 3. advent!

 57. Mit allerstørste tandsmil viser sig, når jeg får ros/komplimenter fra en uventet kant eller på et uventet tidspunkt. Jeg kan selv blive bedre til at rose mine medmennesker, så nytårsfortsættet er hermed på plads ;)

 58. Noget af det mest smil- og lykkebringende, jeg ved, er når jeg er samlet med begge mine brødre. De er mere end 10000 smil værdige.

 59. Glædelig 3. Advent :)
  Når jeg til oktober 2016 skal på gulvet til EM i teamgym foran flere tusinde af mennesker. Ville være rart at få gjort tænderne klar til et KÆMPE smil!
  :D

 60. Mit allerstørste smil kommer frem, når min kæreste ser forelsket på mig efter knapt 4 år <3 Det er da en god grund til at være ekstra grundig med bisserne :)

 61. Når min søde kæreste smider en ekstra plat scorereplik efter mig, får det mig altid til at smile over hele ansigtet – med alle bisserne fremme!

 62. Et fantastisk spørgsmål; og sætter egentlig tanker i gang hvad der gør en glad og hvad skal til for at bringe smilet frem: Jeg vil selvfølgelig sige hver gang at jeg ser min familie eller kigger på min kat, men det er bringer mit smil frem at lige nu står intet i vejen for at jeg finder mit drømmejob eller drømme liv, og det gør gør mig glad er at jeg kan komme videre i livet,og prøve at være glad hver eneste dag, og at man aldrig skal kigge tilbage men kun frem

 63. En virkelig kærkommen konkurrence – min egen elektriske ven har netop opgivet ævred. I disse eksamenstider er det min hyppigste oversprings – “Parks and Recreation” – der kan trylle det største tandsmil frem (det siger lidt om mit liv for tiden). Men det er simpelthen så sjovt, altså.

 64. Når min kæreste taler til sin lille kat, og han ikke ved jeg hører det. Der er noget kært over, at en fuldskægget, snart 30årig, mand kalder sin kat “Lille snuuzi”, og synger sange til den (på rigtige melodier, men teksten er “oversat” til kat).
  Det er de der fuldkommen fjollede hverdagssituationer som gør mig (fortsat) glad for ham

 65. Min søde nevø og niece kan altid få smilet frem hos mig;) De siger de sjoveste ting-og er ikke fedtede med krammere til deres Moster-D

 66. Efter en barn- og ungdom med bøjle er jeg stolt over mit hvide smil – og jeg passer godt på det :-) Min familie, venner og kæreste kan få mit til at smile stort og længe :-)

 67. Der skal såmænd ikke så meget til – en sjov video på facebook, babyer der griner, at få en buket blomster eller bare at være sammen med nogle man holder af – jeg er rigtig glad for min bisser, så at smile falder mig ret naturligt <3

 68. Mit helt store tandpasta smil kommer frem når min lille datter danser rundt i stuen og minder mig om mig selv da jeg var yngre…

 69. Når de mennesker jeg har omkring mig har det godt og er glade, så er jeg også glad og har meget nemmere til smil :)

 70. Hej Emily :)
  Sikke en god (og megapraktisk) præmie! Den kunne jeg godt bruge :D
  Mine brødre gør mig altid glad og smilende. Glædelig 3. søndag i advent!

 71. Jeg kan ikke holde mine smil tilbage, når jeg står i lufthavnen og ser mennesker der genforenes. Et overset sted, der er fyldt med glæde og kærlighed!

 72. Når jeg vågner om morgen og ser mit livs kærlighed ved min side, det sker dog ikke hver dag da han er soldat

 73. Det der får mig til at smile allermest i hele verden, er at se, når mine forældre, som har været gift i 25 år, stadig fjoller rundt og driller hinanden, som om de stadig er 20 år gamle. Det varmer i hjertet.

 74. Jeg forsøger generelt at være ret smilende, og når fremmede smiler til mig så blir mit smil bare lige endnu større.

 75. At gemme et semesterprojekt under navnet “projekt færdig PRINT” – velvidende om, at man kun er et print væk fra at få afsluttet flere måneders arbejde og snart har ferie.

 76. Mit største smil kommer frem, når min lille søn på tre måneder smiler, og man samtidig kan se hans første tand han fik da han kun var 7 uger <3

  Glædelig jul til dig!

 77. Det er der mange ting, der kan. Men især det, der slet ikke er ting, men mennesker: Mine bedste venner og veninder, min familie, mine brødres jokes og mine (ikke længere) små kusiner. :)

 78. Når jeg som sygeplejerske kan se at den behandling og omsorg vi yder for patienterne på min afdeling gør en kæmpe forskel for dem og deres videre tilværelse :-)

 79. Når min lille datter på 2 måneder kigger mig i øjnene og smiler og griner til mig <3

 80. Min yngste som hedder Ole. Han kan ikke sige Sp (spørger, spiser etc.) han nøjes med at sige p’et. Så spidskål bliver til piskål ❤️

 81. Lækker konkurrence! I mit sabbatår er jeg vikar i en folkeskole, samt pædagogmedhjælper i den tilhørende SFO, hvilket er et hårdt, både fysisk og psykisk, men i særdeleshed også meget givende arbejde, som virkeligt kan give et smil på læberne. Intet kan redde en træls vinterdag, som en hel flok små børn, der løber smilende ind i ens arme og siger, at de har savnet en (på trods af, at de så mig dagen inden :-D )

 82. Når jeg har det godt med mig selv og jeg er sammen med mennesker jeg holder af, kan jeg ikke holde mit tandsmil tilbage :-)

 83. jeg smilede stort for lidt siden. Det er måske over noget meget småt, men det gjorde bare noget for mig.
  Jeg følger en yogainstruktør på instagram (@beachyogagirl ). Hun lagde en video op fra en træning, hvor hun står i en dyb foroverbøjning. Det fine er så bare, at hun har trænet Phineas, hendes mega søde hund, til at hjælpe hende. Så han lægger poten på hendes udstrakte arme og hjælpe hende med at komme dybere ind i strækket. Det er bare så sødt – og det fik mig til at smile det helt store tandsmil :)

 84. Ingen tvivl der! Det gør min 13 årig datter :) hun er mit livs værk og jeg smiler simpelthen hver dag hun kommer springende op af trapperne :) glædelig advent søde Emily

 85. “Mine børn” får mig helt klart til at smile bredt og længe, endda ofte med grin med på vejen.
  Jeg arbejder som pædagog i en børnehave og jeg elsker det også selvom der højst sandsynligt kommer en del smilerynker til, med tiden :)

 86. Min familie og venner kan altid få mig til at smile stort! Især min mormor og små fætre og kusiner.

 87. Min kæreste, min familie og julen – tre gode ting, der har fyldt hele min søndag… Og hurra for det! :)

 88. Jeg kan ikke lad vær med at grine/smile når folk falder. Jeg hader at jeg Gør det, for det lidt ondt. Men jeg tjekker selvfølgelig altid at folk ike er kommet noget til.

 89. Der er meget der kan få mig til at smile – men især min kæreste, blomster, min familie… generelt smiler jeg hele december, jeg ELSKER jul! :)
  Glædelig jul til alle!

 90. Når alle 6 familiemedlemmer i huset bare er på toppen og har det godt, kan det få det største og lykkeligste smil frem hos mig :)

 91. Åhh, der er manget der kan bringe et smil frem: min familie, mine veninder…og youtubevideoer med dyrebørn :oD

 92. Det største tandsmil kommer helt klart frem når min lillebror fortæller dårlige jokes og griner af sig selv! Det er herligt at se hans egen begejstring :-)

 93. Hej Emily
  Jeg har fulgt hele dit ‘tandeventyr’ her på bloggen, og overvejer kraftigt, om jeg skal begive mig ud i det samme og få rettet tænder.. – Se det vil kunne give mig det aller største smil! – og hvis man skal igennem sådan en tur er det er jo godt med lidt hjælp i form af en god tandbørste!
  /Anne

 94. Et kæmpe smil kommer frem på læberne når min skønne søn Hugo giver den gas og griner hjerteligt..

 95. Når juletræet stråler og jeg sidder i familiens skød og det går op for mig, hvor meget jeg har at være taknemmelig for her i livet, der smiler jeg mit allerstørste tandpastasmil :)

 96. Mine veninder! Lige meget hvor nedtrykt jeg er, så kan de få mig til at smile. Heldigvis! Jeg er en heldig pige :)

 97. Min kæreste – han er simpelthen så underholdende uden at vide det. Han er jordens mest kiksede person – men charmerende samtidig. Kan ikke lade være med at smile når jeg ser ham :-)

 98. I festlige lejligheder er det når nogen får mig til at grine rigtig højt, så viser jeg alle bisserne ;) Men det kunne være dejligt at vinde sådan en tandbørste, så der kommer flere smil i dagligdagen :)

 99. Når jeg er omkring mine bedste veninder, har jeg det største smil, jeg ejer. Jeg kan aldrig lade vær med at smile, og det er jeg stolt af.:)

 100. Min familie, venner og søde mopse hunde kan altid få mig til at smile. Og selvfølgelig sådan ca. alle afsnit af Modern Family selvfølgelig :-)

 101. Jeg føler mig jo helt fjollet, når jeg gang på gang ser mig selv tænke “yes, mand, den konkurrence er jo perfekt for mig”, for egentlig mangler jeg jo intet. Når det så er sagt, så vil jeg alligevel smide et lod i puljen. Mine tænder har det fra naturens side lidt, ahem, hårdt. Jeg tror, at tandlægerne besidder det medicinske erhverv, som flest gange har fået mig til at græde. Så for mig er der også gået sport i at pleje bisserne så godt som muligt. Og når det går godt, får det mig eddermame til at smile!

 102. Det, der får mig til at smile når jeg slår øjnene op og lige inden jeg lukker dem i om aftnen, er min lille familie, som består af min kæreste og vores lille datter. De beriger i den grad min hverdag. ❤

 103. Jeg er et meget smilende menneske af natur,så der skal ikke det vilde til at blænde med gebisset :)

 104. Åh det kan du Emily: på fredag er det 1 år siden jeg slog hovedet, og jeg har stadig hjernerystelse: men du er allerede ovenpå, og det giver mig et smil på læben (og håb

 105. Det er så dejligt, at det er de små ting i hverdagen, der kan give mig det største smil.. Hvor heldig kan man være:)

 106. Smilet kommer frem af hverdagens små gode øjeblikke – når solen skinner på en kedelig december-dag, når min skønne datter fortæller mig at hun elsker mig, når min kæreste kigger på mig og jeg kan se at han tænker at ‘jeg er bare dejlig’, at komme hjem godt træt efter en lang arbejdsdag og blive modtaget af min søde hund som logre og vil klappes – de små glimt af lykke i hverdagen.

 107. Lige siden jeg fik bøjle af for snart to år siden, har jeg smilet så meget jeg kunne og over næsten alt – både over store og små ting. Det er ufatteligt hvor meget ens tænder betyder – men det har ændret så radikalt på min selvtillid at få dem rettet, og det betyder alt. Så det der giver mig et smil på læben, er simpelthen bare at have lettere til smil! Det er trods alt den korteste vej mellem to mennesker :-))
  Dejlig søndag aften til dig, søde Emily. Tusind tak for at ville så mange tankevækkende og fine ord med os herinde!

 108. Når min datter på 16 mdr. siger: “Kukeleku” (kykeliky) – det lyder så megasødt og sjovt…

 109. Mit allerstørste smil kommer på, når juletræet bliver hentet ind i stuen og min mor og jeg går og pynter det. Resultatet af julemusik, gammelt julepynt, familiehygge og tanken om dansen om det store træ d. 24. får altid mit ansigt til at lyse af sand glæde og tandpastasmil!

 110. det største smil jeg har haft, var da jeg var til koncert med mit yndlings band. Det var så sindssygt, største smil i verden

 111. Det må være min familie, der selv på en regnfuld mandag morgen kan få mig til at trække på smilebåndet :)

 112. Mit smil bliver aller størst når jeg snakker, læser eller hører mine yndlings bands eller min yndlings musikartist.
  Når man har en kæmpe kærlighed til en bestemt musikartist eller band kan det band eller den artist bare rede hele ens dag, ved at sende et sødt tweet, en sød video eller hvis man bare kan få lov til at sidde og lytte til deres musik i fred og ro.
  Udover det bliver jeg altid i utrolig godt humør og kan ikke lade være med at smile når jeg er sammen med mine 4 yndlingsveninder. Der bliver altid sagt noget sjovt eller dumt, så man ikke kan lade være med at smile eller grine.

 113. Når der bliver sat høj musik på en ganske almindelig hverdagsaften, og jeg får min kæreste til at danse fjollet rundt på stuegulvet sammen med mig :D

 114. Når min kæreste giver mig et kompliment :) jo tykkere der er smurt på, jo større smil og teenage-rødmen!

 115. Altså hver gang nogen vil tage et billede af mig, kommer der et pil-skævt tandsmil. Egentlig er jeg vist “pænere” med et mere diskret smil, men synes tandsmil hører sig til :D

 116. Det sker kun hvis jeg er meget uopmærksom eller stangberuset at mine pløkker bliver vist frem, da jeg ikke er udstyret med et hvidt colgatesmil fra naturens side, derudover er jeg udstyret med et stort mellemrum.
  Så mine tænder er ikke noget der bliver vist frem, men jeg har mange års erfaring i at smile med lukket mund ;)

 117. Min kæreste har det mest smittende grin, så jeg skal bare kilde ham lidt også er jeg flad af grin :)

 118. Jeg smiler ALTID når jeg ser små babyer i bussen eller cafeer og især hvis de griner. Man kan ikke lade vær med at smile til en baby

 119. Er nybagt mor på en uge og det der får smilet frem er at se far og søn sammen. Det lykken.

 120. Det er uden tvivl noget så kliché agtigt som min dejlige mand og vores to drenge på 6 uger og 3 år. De tre kan gøre mig lykkelig som ingen andre, og jeg kan ikke lade være med at smile bare ved tanken om dem!
  Ville elske at blotte nogle hvide tænder i den sammenhæng :-)

 121. Det som kan få mit største smil frem, og som gør det dagligt, er min skønne kone.. Søde dejlige ting hun siger, men frem for alt skøre og sjove situationer som jeg altid bare kan grine dejligt af… Vi er begge enige om at mit liv ville være sååå kedeligt uden hende.. Elsker hende for alt den glæde hun bringer til min hverdag, hvor selv en kedelig mørk vinteraften bliver til en fest.. Helt sikkert en af de vigtigste grunde til at vi efter 12 år sammen bare stadig har det så dejligt.. Grin og latter…

 122. Jeg kan slet ikke undgå at smile hver morgen, når jeg møder på arbejde i en daginstitution fyldt med dejlige og altid glade unger <3

 123. Smiler ofte, men sjældent med et tandsmil….MEN i trygge rammer, med de bedste mennesker omkring mig og/eller humor i topklasse, så kommer alle bisserne frem;)

 124. Alle de små dejlige glimt i hverdagen får mig til at smile! Lige nu kan jeg blive helt vildt glad over alle julelysene :)

 125. Det er der faktisk mange ting der kan få mig til! Jeg er en kæmpe grinebidder, så alt fra dejlige minder, platte jokes, dårligt tv og gode kys til især min dødsjove familie + bedste veninde kan få mig til at smile det bedste jeg kan. Især også, fordi jeg også selv har været igennem bøjlehelvede, og nu virkelig NYDER at jeg kan vise så flot et smil frem! :D

 126. Der er heldigvis mange ting, som kan få et stort smil frem hos mig. Senest har det været min niece på halvandet år, som kan charme hele familien og slippe afsted med det mest ved at vise sit dejlige smil – det smitter helt vildt.

  Min elektriske tandbørste gik desværre i stykker for et par måneder siden. Og hold da op, hvor jeg savner den. Derfor ville dette være en virkelig lækker adventsgave :)

 127. Min kæreste! Han kan altid få mig til at smilebselv på dage, hvor jeg næsten har opgivet al ting :-)

 128. Det der kan få mig til at vise mit allerstørste tandsmil, er bl.a. når julemagien kommer snigende som små sommerfugle i maven – det kan være en sang, en duft eller et stykke julepynt fra barndommen der bringer den følelse frem :)
  I lørdag fandt jeg dog det ultimativt største tandsmil frem, da min kæreste friede til mig, på det smukkeste hotel i Budapest

 129. Jeg finder det allerstørste smil frem, når jeg tænker på, at min kæreste kommer hjem fra udveksling i Paris om præcis én uge (og at der til den tid kun er fire dage til jul, hehe. Lidt materialist er man vel).

 130. Mit tandpastasmil kommer altid frem når jeg er sammen med mine bedste veninder.
  3 blondiner, så er vores selskab aldrig kedelige

 131. Når mine søstre og jeg har haft den bedste eftermiddag i selskab med mine forældre :) Advent hygge og snik snak!

 132. Aej! Den gad jeg så utroligt godt vinde.
  Den der kalder de allerstørste smil frem hos mig er min lille søde søn :)

 133. Jeg flyttede hjemmefra tidligere på året, så det er altid en fornøjelse at komme hjem til forældrene, men jeg må nok indrømme, at den der frembringer det største smil der, altså er min hund ❤️

 134. Nøj den må gerne komme hjem til mig og bo. Jeg forsøger faktisk at smile så ofte så muligt, der er bare et eller andet over at gå til verden med et smil. Men en ting som altid gør mig varm om hjertet og får et smil på mine læber, det er når min nevø kalder mig for faster Kristine, så bliver jeg bare så pavestolt over at have den skønne dreng i mit liv :)

 135. Min søn Svend på 15 mdr. får mig til at smile stort hver dag. Han hader at få børstet tænder, så mit næste forsøg er en eltandbørste

 136. En lækker kop kaffe i godt selskab :D Derfor kunne det være godt med sådan en børste, der kan holde bisserne pæne på trods af den store kaffeglæde :)

 137. Jeg smiler og ler helt utroligt meget, men det, som virkeligt kan få mig til at smile stort på min sorteste dag, er min kæreste igennem 3 år. Hun skal blot kommentere på mit humør, så smiler jeg :)

 138. … jeg kan ikke lade være med at smile, når min mors hund kommer løbende så snart man går i gang med gulerodskrælleren ;) Den virker HVER gang!

 139. Jeg er så heldig at have seks små niecer, som simpelthen ikke kan andet end få mig til at smile! Jeg er en heldig pige, at have sådan nogle små tøser i mit liv :)

 140. Når jeg er samlet med de gamle folkeskoleveninder går der ikke længe før smilet kommer frem.

 141. Dyreunger, der tumler rundt får mig altid til at smile stort. Har især en svaghed for pandaunger – sødere bliver det altså ikke! Eller jo, måske liiige med undtagelse af min egen lille niece ;)

 142. I en travl hverdag er det ikke meget, jeg ser min søde kæreste – men hver morgen har vi en halv time sammen inden arbejde, hvor vi skruer op for musikken, drikker kaffe og snakker som kun kærester kan. Bare tanken om det får mig til at smile :-)

 143. Der er mange ting der kan få mig til at smile. En af tingene er når mine dejlige hund gør noget skørt, og det sker vist nok rimelig ofte haha xD

 144. Jeg smiler det største smil og bliver varm helt inden i, når jeg får det dejligste kram af min kærestes 6-årige nevø. Det kan få enhver grå dag til at blive den bedste dag ❤️

 145. At ankomme i lufthavnen i DK efter at have været væk i et år og min søs og bedste venner står og venter:)

 146. Det der for mig bringer det største smil frem er noget så corny som min søn og kæreste. Men det er nok min største glæde i livet

 147. Åh, hvor ville mine tænder blive glade for at blive passet noget bedre på end de hidtil er blevet. Især efter jeg i sidste måned måtte igennem en omgang rodbehandling incl betændelse i tandroden! Dét fik ikke mit smil frem – tværtimod! Dog smiler jeg ekstra meget, når jeg har været væk fra min mand i sølle 3 dage, og vi efterfølgende kan bruge flere timer på at fortælle hinanden om bitte små hverdagsting vi har oplevet hver for sig med den største entusiasme og interesse. Det kan være små ting som hvilke nye app’s jeg har fundet til hvordan det lykkedes ham at lave en perfekt flæskesteg til drengene i lørdags. Det er håbløst pladderromantisk, men stadig så vigtigt efter 5,5 års samliv at dele de små ting med hinanden. Og tænkt at kunne slutte sådan en dag af med et endnu lækre kys efter en grundig tandbørstning :-)

 148. Kattevideoer! Især hvor store katte gerne vil være i små kasser. Det er så sjovt! Men ellers så kan julelys få mig til at smile meget for tiden :)

 149. Når folk gør små uselviske ting for at glæde andre, min mors Franske klovnebulldog og når tandlægen siger: “Nul huller” – det kan bringe det helt store tandsmil frem :D

 150. Jeg var så heldig at blive gudmor sidste år til en lille dreng og der er ingen der kan give mig så stort et smil på, som når jeg er sammen med ham. Han er mit lille julemirakel.

 151. Når min dejlige kæreste står klar med aftensmad, når man kommer sent hjem fra uni og er træt i hovedet af al den eksamenslæsning ☺ Så kommer smilet helt sikkert frem

 152. Noget, der kan få mig til at smile, er min kærestes lillesøstre! Små børn er bare altid så glade og søde og det går lige i hjertet

 153. Det skifter rigtig meget. Men lige for tiden er det når jeg ser min mormor, som er indlagt 2. gang på en måned men stadig griner og er glad når man besøger hende. Det er så dejligt at se hvor sej hun er.

 154. Når min yngste søn fortæller hvordan man bliver den allerbedste til at spille mnecraft – ( det er slet ikke til at finde hoved og hale i men vildt morsomt)

 155. Når jeg møder ind på mit arbejde i vuggestuen og børnene løber imod mig og giver mig et godmorgen kram

 156. Når jeg har aftalt at mødes med en af mine venner, så kan jeg mærke, at jeg automatisk smiler, når jeg ser vedkommende. (Og jeg er ikke sådan en type, der smiler særlig meget).

 157. Min kæreste kan altid få et smil frem på mine læber :-) særligt de små søde ting han gør i hverdagen får mig til at smile.

 158. Når man nu har børn, så er det selvfølgelig lidt oplagt at det er dem. Og især min yngste har en super skøn krøllet hjerne, der virkelig får mange smil frem. Men jeg har overvundet min tandlæge skræk, og har netop gladeligt betalt 3200 til min søde tandlæge, og nu går jeg gerne af sted igen om 12 måneder. Ville elske denne super fancy tandbørste, så jeg rigtig kan passe på tænderne.

 159. Min far. Han får mig simpelthen altid til at grine så højt og det er noget af det bedste jeg ved. Er vist en rigtig “fars pige”… :)

 160. Min tre-årige søn kan altid få de største smil frem. Han siger de sjoveste ting og er bare den skønneste lille fyr ❤️

  Fx pegede han en dag på en julekrans af grankogler i det lokale supermarked, imens han sendte mig et meget skeptisk blik og spurgte: “er det lort?”

 161. “Do you smile when a child enters the room?” – det gør jeg, der er intet som børn der kan få det bredeste smil frem, selv meget tidligt om morgenen :-)

 162. Hver aften har min kat et ritual, hvor han ligger sig på lur og så kommer springende ud af det blå og skræmmer livet af min kæreste, når han skal på badeværelset og børste tænder. Jeg ikke bare smiler men skraldgriner hver gang

 163. vil så gerne høre min lille datter på 5 mdr’s grin, så hver dag hopper jeg rundt og smiler og griner for at få et tandløst smil og grin tilbage…

 164. Hvad der kan få mig til at smile lige nu? At min kæreste og jeg overtager ny lejlighed i morgen. Efter en måned hjemme hos svigerfamilien, kan jeg næsten ikke stoppe med at smile ved tanken om, at lejligheden er vores og vi snart begynder et nyt (jule)eventyr sammen dér! Prikken over i’et ville klart være en lækker tandbørste på det nye badeværelse :-) glædelig jul!

 165. I dag da jeg gav julegave til mit faderbarn og så hendes glæde og da hun udbrød: det har jeg ønsket mig til alt for mange år:-)

 166. Udover min familie og mine venner, er solskinsvejr, babyer og hundehvalpe nogle af de ting der får mig til at smile størst :)

 167. Det gør min familie! Min far, to storebrødre og lillesøster. Når familien er samlet til julefrokost, påskefrokost, familiemiddage osv, så er det altid med mindst et tudeflip (af grin!) til hele bordet. Vi griner meget, rigtig meget endda og har gudskelov samme grove sorte humor.
  Så der kommer bisserne på overarbejde

 168. Lige nu er det min 2 mdr gamle søn, pga hans sødhed og min 5 år gamle søn pga hans eftertænksomhed, omsorg og pudsighed

 169. Min lille nevø på 5 mdr, som jeg har besøgt i dag, får altid et kæmpe smil frem! En mere nuttet baby skal man lede længe efter.

 170. Når min kæreste kilder mig – og det gør han ofte! Han er vildt med at se og høre mig grine fordi jeg ellers smiler ret forsigtigt. Det gør jeg fordi min mund er så stor at jeg føler at jeg ligesom skal holde lidt igen – dumt selvfølgelig! Så jeg håber på vindst så jeg kan smile stort med hvide lækre tænder.

 171. Når jeg en gang imellem er sammen med hele min bedste gamle vennegruppe. Så smiler jeg så snart jeg kommer ind af døren og hele resten af dagen (eller natten).

 172. Min kæreste, min søde familie, mine veninder, mine venner min hund. Der er mange skønne ting, der kan få mit tandpastasmil frem :)

 173. Lige for tiden får jeg det aller største smil, når min kæreste ligger sit hovede på min maven for at snakke og mærke vores lille baby der kommer til februar. Endnu bedre er det hvis der så kommer et ordentligt spark på samme tid :-)

 174. Det der kan få mig til at smile allermest er helt klart mine dejlige veninder! De kan altid få mig i godt humør

 175. Familie og veninder kan altid få det store smil frem! Særligt når vi er flere samlet og jeg så lige kan “trække” mig tilbage fra hyggen og bare kigge på flokken i taknemmelighed over hvor gode mennesker jeg har omkring mig – giver det mening?

 176. Sejeste tandbørste! Når min datter, Solveig griner med hendes tandløse søde mund og stemme mens hendes store brune øjne stråler til mig – åh så kan jeg ikke andet end at smile med hele hovedet tilbage til hende :-D

 177. Når mine tvillinge-babyer griner med hinanden så smelter mit moderhjerte og bringer det største smil på mine læber :-)

 178. Min fantastiske datter Olivia. Når vi fjoller, danser, når hun griner lige fra hjertet, som kun børn kan, og vi finder på skøre lege. Min mand, venner og alle de skønne børn jeg møder på mit arbejde hverdag. En sød sms eller et sødt smil fra en fremmed på gaden. Venlighed, omsorg og kærlighed.

 179. Jeg får et stort smil på mine læber når jeg ser min kæreste smile helt forelsket til vores lille søn på knapt to måneder – det smelter mit hjerte hver gang!

 180. Når mine medmennesker har det godt, så får jeg det også godt, og det giver mig lyst til at smile :)

 181. Jeg tog mig selv i at smile helt vildt i dag da jeg stod i Bilka. Jeg er syg, men alligevel havde min mor hentet mig for at vi kunne køre ud og handle ind til mit øko-hjerte (der er 25% hver 2. lørdag i måneden).

 182. Når jeg er sammen med dem jeg holder allermest af og når jeg møder eller ser min søde “næsten nye” overbo, så kan jeg ikke lade være med at smile :-) Kh Maiken

 183. Min kæreste, vores nye lejlighed og scanningsbilleder af spiloppen i min tykke mave. DET bringer smilet frem :)

 184. Mit tandpastasmil kommer frem, når jeg møder en af mine venner :)
  Eller når jeg får en kompliment. Det er altid så dejlligt.
  En rigtigt løst opgave på Uni kan også føles som en stor succes, og så kan det være svært at fjerne smilet igen. :)

 185. Jeg smiler MEGET, det rigtige store smil kommer fx frem, når jeg har danset hele natten sammen med gode venner, eller Danmark vinder en håndbold kamp :-)

 186. Det må være min 2 meter høje kæreste, der går tur med vores lille hundehvalp (især da hun kun vejede godt 1 kg) – skønt syn

 187. Min bedstemor. Hun er den jeg kender i verden, som er bedst til at grine – primært af sig selv. Hun synes selv at hun er hylemorsom, og kan skrige af grin over sine egne små drillerier og kommentarer. Tit synes vi andre ikke nødvendigvis at hendes handlinger er vildt sjove, men hendes latter kan få alle til at grine! :D

 188. Min familie, veninder og når jeg møder hundemænd (som mig og min kæreste kalder dem – skørt I know) på min vej. Jeg har hørt, at man ikke må smile til hunde man ikke kender, fordi de ser tænder som et tegn på aggressivitet, men jeg kan ikke lade være – og jeg ved heller ikke om det passer.
  Glædelig 3. søndag i advent Emily!

 189. Når jeg giver en gave eller er kompliment hvor modtageren bliver oprigtigt glad – det er de små ting i hverdagen der får de største smil frem :-)

 190. Jeg kan ikke lade være med at smile over hele fem’øren, når babyer griner, når dyr er fjollede eller kærlige, når ældre ægtepar holder i hånd eller når jeg giver noget til andre, som de bliver glade for. Jeg håber meget at vinde, for smil smitter og et smil fra en fremmede kan redde hele dagen for mig ☺

 191. Det må nok være tanken om snart at få mit forfærdelige metalskravl af en bøjle af tænderne! Det er efterhånden ikke så sjovt længere stadig at have bøjle på i gymnasiet.. haha :)
  Men når det er sagt, så er jeg pga. de hyppige tandlægebesøg blevet en rigtigt tandfanatiker, så jeg håber da selvfølgelig at vinde denne lækre tandbørste! <3

 192. Selvfølgelig min familie og mine venner, først og fremmest! Og lige nu tanken om de hemmelige overraskelser til min mor på hendes runde fødselsdag i januar :)
  Og så ville jeg vise et kæmpestort smil hvis jeg var heldig at vinde det her vidunder ;)

 193. Det – eller rettere; dem, der får mit allerstørste smil frem er uden tvivl mine venner, kæreste og familie.. Og især hvis de kombineres med en ferie til sydens sol!

 194. Når min søn på 8 måneder griner helt nede fra maven med de sødeste små hvin kan jeg slet ikke andet end at smile stolt og glad tilbage :)

 195. Mit største smil kommer helt sikkert frem på torsdag når jeg skal se min elskede kæreste igen efter en måneds adskillelse. Ingen kan få mig til at smile som han kan :)

 196. Når folk sender mig noget sødt eller sjovt, der viser at de har tænkt på mig. Og når jeg kører igennem byerne, og ser al den fine julepynt :)

 197. Jeg ved, at det lyder som en kliche, men jeg har let til latter/smil og smiler ofte både af små og store trin. Alt lige fra mine veninder og familie til en smuk ting eller en sjov bemærkning, kan bringe smilet frem på mine læber :o)

 198. Mine søder venner fra studiet! De er altid så afslappede og sjove at være sammen med

 199. Mine søder venner fra studiet! De er altid så afslappede og sjove at være sammen med

 200. Min kats fjollerier, min hunds herlige væsen, min kærestes til tider tåbelige udtaler, min families kærlige adfærd :-)

 201. Når man møder en der fortæller om deres passion og den skinner så tydeligt igennem hos personen.

 202. Det er der sørme meget der kan ! Men et sikkert sats må være mine 2 dejlige bomuldshunde, der altid er glade og kærlige lige meget hvilken dag det er :))

 203. Flot gave!
  Det lyder måske både banalt og mumsy, men lige nu smiler jeg konstant direkte ned i synet på en lille pige. Min 10 uger gamle baby er netop begyndt at smile igen hvis man virkelig lægger sig i selen. Og det gør jeg! God jul!

 204. Jeg drømmer om at vinde den her præmie! På torsdag får jeg endelig opsat mit tandimplantat, som jeg har ventet på siden jeg var 7 år! Herefter vil jeg super gerne vise et stort tandsmil og så håber jeg, at kunne vise et helt flot et af slagsen ved at kunne børste med denne lækre sag! :)
  Hav en dejlig dag!
  Knus Amanda

 205. Mit smil er størst, når jeg er sammen med de mennesker jeg holder allermest af – mine veninder og min familie❤️

 206. ej en lækker konkurrence! Det må være når min kæreste kommer hjem fra arbejde, som kok, kl. 23.30 og jeg har ventet på at se ham hele dagen :-)

 207. Mit allerstørste smil kommer frem når jeg ser min familie er glade og trives. God jul fra Tanja

 208. Når min hund hygger sig i sneen – slår kolbøtter, graver huller og i det hele taget opfører sig som en lille dreng :-)

 209. Helt klart min kæreste, som altid får mig til at grine stort med sin skæve humor og dejlige humør ❤️

 210. Når jeg er sammen med min familie og gode venner. Og særligt når jeg fjoller med min skønne søster, som jeg tilbringer mange gode stunder med

 211. Jule tiden. Alle de rare mennesker man er sammen med. God mad, gaver og den eneste tid på året hvor jeg giver mig ud i kreativitet

 212. Kære Emily
  Meget kan få mig til at smile med stort med begge rækker i munden. Fx min kærestes dårlige humor, mine fjollede kolleger på arbejdet, samvær med min dejlige famile og venner.
  Men lige i disse uger smiler jeg ikke bare stort, jeg bilder mig ind, at mit tandpastasmil også udstråler lykke i rummet omkring mig. I disse uger smiler jeg nemlig allermest, når jeg pludselig mærket et lille bitte spark fra det lille smukke liv, som gror i min mave. Det er første gang, så alle de mange forandringer i kroppen er helt nye. Blandt andet også det blødende tandkød, som åbenbart er en klassisk følgesvend til graviditeter. Så blev man så meget klogere. Faktisk lyder et gammelt ordsprog, at hver graviditet koster en tand, da tænderne åbenbart bliver mere udsat. Jeg satser dog på et mindre dramatisk udfald ;)
  Tak for en fin blog.
  De bedste decembertanker,
  Mathilde

 213. Min lille 3-årige nevø er min solstråle. Når jeg er sammen med ham er jeg et stort smil og selv blot tanken om ham får mig til at smile. Han fylder mig med den mest hjertevarmende kærlighed – en helt igennem ubeskrivelig følelse af lykke og fuldendthed. Han er virkelig mit livs lys og gør mig så ufattelig glad og lykkelig.

 214. Det er helt sikkert min søde kæreste Lasse, han får mig til at grine hver dag, og jeg er lykkelig for det. Grin og smil går en hård dag meget bedre :)

 215. Naeste uge, naar jeg kan se min kaereste og familie efter et halvt aar paa udveksling! Maaske sammen med en lille taare i oejenkrogen af glaede :-)

 216. Min kæreste og min familie og gode veninder…
  Ikke mindst når mine niecer ringer bare for at sige de savner en

 217. Det der kan få mit største smil frem er når min kæreste griner. At se en person man elske være glad og have det sjovt er bare fantastisk! :)

 218. En virkelig god o g super praktisk gave, men hvorfor skal den dog være så vanvittig dyr, krydser fingre.
  Du har sørme mange gode julegaver i år

 219. Hvis der er noget, der VIRKELIG kan få mig til at smile og gøre mig glad helt ind I maven, så er det min niece og mine to nevøer.. VERDENS dejligste unger (selvom man selvfølgelig skal sige det)..:)
  Med denne her tandbørste, ville vi kunne tage vores “tandbørster-konkurrence” til næste niiveau..:)

 220. Jeg er flyttet hjem til mine forældre igen, og der har vi fundet “buzz” i børneedition med monstre frem! Det er simpelthen så hyggeligt når vi sidder hele familien og konkurrerer, råber, skælder ud, men det får også mit allerstørste grin frem. Det er simpelthen så hyggeligt!

 221. Min søde Grand Danois Thor kan altid få mig til at smile. Han er super fjollet og fatter ikke at han er et kæmpe skrummel, så når han fx forsøger at kravle op på skødet af en, kan jeg ikke lade være med at trække på smilebåndet ;)

 222. Jeg er 1/4 igennem min Invisalign behandling, og tanken om det færdige resultat får mig til at smile. Jeg kunne godt bruge sådan en sag her til at passe på mit “nye” tandsæt :-)

 223. Sikke en lækker konkurrence! Det er måske lidt mærkeligt, men MAD kan virkelig få det største smil frem hos mig! Hvis det både ser lækkert ud og smager godt, så kan jeg slet ikke lade vær med at storsmile, uanset om jeg er alene eller ej xD

 224. Min kæreste, venner og søde børn og dyr… og sådan mere generelt: selvironi og gode grin. Begge dele smitter :D

 225. Kære Emily!
  Det, der kan få mit største smil frem, er mine forældres to hunde. De overfalder mig hver gang, jeg er på besøg. Og jeg elsker det.
  Jeg har også slidt lidt for det gode smil med kæbeoperationer, gennemsigtige skinner (som du) og alt muligt andet.
  Glædelig jul.
  Kh Amanda

 226. Når jeg kilder mine børn, og de griner helt nede fra maven. Dét får mig til at smile :-)

 227. Min mor, lillebror og min kæreste, der alle formår at kunne redde min dag og få mig til at smile på hver deres måde. Heldigt for mig at jeg har så fantastiske mennesker i mit liv, der kan få mig til at smile, selv når jeg ikke selv føler for det :)

 228. Mit største tandsmil kommer frem, når jeg er sammen med mine skønne veninder :) De kan om nogle, få én til at grine!

 229. Jeg smiler stort ved tanken om, at jeg afleverer bachelor i dag! Pyh, det har været et sejt træk, men lige om lidt cykler jeg op på uni og afleverer den :)

 230. Når min søn på 13 griner – så smiler jeg automatisk. Han har det dejligste grin.. og smil.
  <3
  Dejlig december til dig.
  Miatilda A

 231. God humor kan altid få mig til at smile stort (eller grine!), men ellers så kan jeg aldrig holde smilet tilbage når jeg er sammen med hunde eller børn!

 232. Det kan min gamle oldemor på 98. Hun er det mest livsglade og vidende menneske, og jeg håber at komme til at leve et liv som hendes :)

 233. Min lille nevø på lidt over 2 år <3 Han er så utrolig nuttet og sjov! Og især lige nu, hvor han begynder at snakke og danne sin egen lille personlighed!

 234. Jeg både smiler og griner stort når jeg ser Andersens julehemmelighed her i december. Santa Lucia, flyt dig Tage! Putte kan ikke fylde kjolen ud som jeg kan. Nej Åse Andersen! Ellers kan jeg overhovedet ikke smage maden! Jamen det er jo naboen ‘savle savle’. Helvede og patter jeg er den der er røget. Så det er sq jul :D

 235. Jeg har faktisk i det hele taget ret nemt til både smil og grin.
  Men en af de ting, der virkelig bare kan få mig til at smile ud af det blå, er at se folk der ikke kender hinanden, give en hjælpende hånd og at få en sød eller sjov sms. :)

 236. Min søn. Min kæreste. Is. Frisk luft. Naturen. Solskin. Snevejr. Jul. Blomster. Musik. Mine nye guldsneakers :-) Forventningsfylde! Og alt muligt andet. Jeg smiler gerne – og meget :-)

 237. Min søn på 2½ kan ALTID få et smil frem, lige meget hvor træt eller sur, jeg er. Helt ærligt, hvem kan stå for en lille fyr, der spontant tager sin stråhat omvendt på og kalder den en cowboyhat, samler en ballonblomst op og fræser af sted på sin motorcykel? Det er altså en befriende alder og så lærerigt at være vidne til.

 238. Når min allerdejligste gravhund kommer drønende med sit “bølleglimt” i øjnene – det kan jeg ikke stå for!

 239. Det er næsten lidt pinligt at indrømme, men ham den søde længere ned af gangen, får mig til at smile rigtig meget. Særligt i håb om, at han opdager mig en af dagene… Suk.

  Kh Ib

 240. Der er ingen som min søster, der kan få mig til at skraldgrine og vise smilet frem. Hun kan lave parodier som ingen anden og fortæller altid de vildeste historier.

 241. Jeg smiler gerne en del! Men især julehyggen gør mig lykkelig eller når jeg er ude at ride en tur i naturen!

 242. Jeg kan ikke lade være med at smile stort, når jeg vågner til min lille bomuldshund, der logrer og vil lege. Så er det svært at vågne og være sur! :-)

 243. Det kan min families allersødeste lille hundemand, der alene med sin nuttede klodsethed og store øjne kan få et kæmpe smil frem hos mig :-)

 244. Uh, den præmie lyder helt fantastisk, og den ville falde på sådan et tørt sted hjemme hos os. Vi har én elektrisk tandbørste til deling mellem fire mennesker, efter at mine drenge har fået besked fra tandlægen om at begynde at børste elektrisk. Så det ville være helt genialt for os at vinde en hel tandplejestation!

 245. Min tosseglade hund, der nærmest ikke kan være i sin krop af glæde når vi kommer hjem til hende – det er glæde der smitter :-)

 246. Lige for tiden er det min kæreste der får mig til at smile allerstørst – det er lidt fantastisk og lidt for meget, men hvad… Jeg nyder det nu i fulde drag :)

 247. Hunde! I alle afskygninger! Det lyder måske lidt sørgeligt (lidt som en crazy cat lady), men hunde kan altid bringe smilet frem på mine læber! De er så søde, sjove, godmodige og fluffy – man kan da ikke ønske sig meget mere

 248. Mit smil bliver næsten ikke større, end når jeg ser mine forældres hund Eigil. Han er ikke den klogeste hund i løbegården, men han er en humørspreder uden lige :-)

 249. Min kæreste, min familie og mine venner kan altid få et smil frem på mine læber – også på en halvgrå mandag morgen :-)

 250. Min allerbedste veninde – hun er simpelthen den skæggeste og mest livsglade person, jeg kender, og hun får det største smil frem på mine læber hver eneste gang, jeg er i hendes selskab!

 251. Min dejlige søn Otto på 1 år får mig altid til at smile og får mig lyst til at føle mig som verdenens heldigste!:D også når han vækker mig klokken 3 om natten fordi han er sulten :) hans far kan selvfølgelig også få mig til at smile:)

 252. Min kusines to små drenge på 2 og 5! Den yngste stavrer rundt som manden i 90års fødselsdagen, og kigger ned i jorden når jeg spørger om han kan sige ‘Katrine’ (det er MEGET svært), den anden vil så gerne vise alt, hele tiden! Det kan man ikke andet end smile af, samtidigt med, at man føler sig elsket!

 253. Min kæreste og jeg er i et langdistance forhold på 3. år og er stadig meget glade for hinanden, men nogle gange kan der gå over 2 uger mellem vi ser hinanden. Så genforeningen når jeg står af toget i Odense og han står og venter på mig, der kommer det største Tandssmil fra mig af også bare ved tanken ☺️ derfor ville det jo være rart at næste gang jeg kom over til ham, var mit tandssmil endnu flottere ;-)

 254. Min søde hund får mig til at smile.
  Når jeg kommer hjem og den uden tøven hopper op af kurven og ivrigt piber og logrer med halen, så kan jeg slet ikke lade være med at flashe bisser!

 255. Det er helt klart min kæreste – han er virkelig god til at få smilet frem på mine læber efter en lang dag på arbejdet! Ellers er andre gode bud også mine veninder, hvis de siger noget sjovt, eller noget så simpelt som lækker mad eller flotte kager, uhm..

 256. Mine forældres nye hund Freja – det er en irsk ulvehund – så selvom den er en hvalp er den større end alle mulige andre hunde. Men det hindre den ikke i at spæne rundt som en hvilken som helst anden hvalp ;)!

 257. Jeg smiler når jeg vågner op til blå himmel og solskin – og endnu mere når jeg kan se at dem jeg elsker er glade :)

 258. Men familie, kæreste og venner lokker mit smil frem og i særdeleshed min storebror, som trods sine knap 40 år stadigvæk anser det for sin fornemmeste pligt at få mig til at grine.

 259. Min skønne kæreste, der altid er der for mig – og får mig til at smile på selv de allermest gråtriste vinterdage :-)

 260. …er ved en rigtig god griner. Hvor jeg ikke kan lade værd med at blive ved med at grine, helt nede fra maven af og så tårerne triller ned af kinderne :)

 261. Skæg og ballade, noget at grine af – vi elsker det det store smil
  mens
  Kærlighed og kram får hjertesmilet frem.

 262. Min kæreste er grunden til jeg oftest smiler. Men tanken om, at jeg har juleferie i halvanden måned i morgen kl. 12 får mig også til at smile ret meget! :-D

 263. Glade minder af min afdøde kæreste og jeg. Og ellers min familie og venner, og en rigtig sjov film eller tv serie. ‘Friends’ kan altid få mig til at skrald grine. Jeg viser generelt mine tænder meget (aka smiler/griner), men det er vidst noget der bare er i familien for sådan er mine forældre også :)

  x

 264. Min savnede veninde og tidligere roomie, når vi lå der i sofaen ved siden ag hinanden og taggede hinanden i sjove billeder på instagram.

 265. Mine forældre. Efter jeg selv er blevet voksen (arh 25, så næsten voksen da), har vi virkelig fundet hinanden. De er fjollede, fulde af hjertevarme og kloge. Når de fortæller skøre historier, skal der ikke meget til, før vi alle sprutter af grin!

 266. Min lille tandløse søn kan altid få mit smil frem :-)
  Ellers kan glade mennesker, gode venner, min yndlingsmusik og risengrød (nu er det jo snart jul) også gøre, at mit mellemrum mellem fortænderne flashes en ekstra gang ;-)

 267. Mit største tandpasta smil kommer frem når min kæreste tager fat i mig og pludselig står vi der på en regnvåd og grå tirsdag og danser tæt til nogle af vores sange. Så kan jeg ikke andet end at smile bredt og stort af al den kærlighed der fylder vores lille lejlighed :-)

 268. Når min søde kæreste rigtigt laver sjov kan jeg slet ikke lade være med at smile og grine..

 269. Selvom mine fortænder er en smule skæve, er jeg ikke bange for at flashe hele tandsættet i et stort smil! Jeg har efterhånden lært at sætte pris på mine bisser som én af de ting, der gør mig helt unik. Og det er da lige til at blive glad i låget over :D

 270. Min gudsøn på 1 år! Han kvitterer, for det meste, med et endnu større tandsmil – selvom der kun er fire tænder!

 271. Det helt store smil kan min mor fremkalde når vi snakker i telefon sammen ca 1-2 gang om ugen. Vi bor desværre langt fra hinanden, så disse samtaler varer ofte over en time :-)

 272. Så vigtigt med de tænder jo. Det er selvfølgelig min datter der kan få det største smil frem – også når der børstes tænder ;)

 273. Min lille søn – 5 uger gamle Thorbjørn – han får rigtig mange kæmpestore smil!

 274. Jeg smiler bredt, når mine børn optræder – som de ofte gør. Altså hjemme på stuegulvet. Enten med trylletrics, sang, klaver og dans – eller bare teaterimpro:-)

 275. Det kan min skønne mand, og tanken om at vi skal være forældre for første gang til sommer :) Det er et 100 % ønske- og kærlighedsbarn, og jeg bliver så lykkelig, når jeg kan se på min kære mand hvor meget han også glæder sig. Han har talt om en elektrisk tandbørste i mange måneder efterhånden, og jeg ville elske at give ham endnu en grund til at vise hans fantastiske dejlige smil frem, ved at kunne give ham denne tandbørste i julegave :)

 276. Mange ting kan få mig til at smile, da jeg er typen der sætter pris på selv de små ting i livet! Men det der kan få mig til at smile størst, er når min kæreste smiler til mig og siger han elsker mig <3

 277. Det som kan få mig til at vise mit største smil er den ubetingede hundeglæde når jeg kaster bolde til mine forældres to hunde ude på en lang gåtur i efteråret med min elskede under armen. Det er noget der udløser en hel masse endorfiner :)

 278. Det der kan få mig til at smile allermest er overraskelser.
  Både selv at blive overrasket, men ligeså meget at overraske andre <3

 279. Mine dejlige unger kan da altid få smilet frem, særligt når de tumler og hygger sig. Ren lykke!

 280. Det der får det aller største smil frem på mine læber er, når jeg, efter en dag på studiet, kommer hjem til min lille hund, der hopper og danser af glæde!

 281. Min kæreste er uden tvivl den, der er bedst til at få mig til at smile helt op til begge ører! :)

 282. Når min familie/venner kommer hjem til julen ❤️ Det er en fantastisk tid hvor tænderne flittigt bliver vist

 283. Jeg smiler altid stort, når jeg ser mit søde gudbarn. Hende skal jeg forhåbentlig se her i julen!

 284. Det, som får mit største og kærligste smil frem er synet af min lille hun dog min kæreste på sofaen en sløv weekendmorgen. Det er indbegrebet af hygge, kærlighed og lykke.

 285. Det gør mine veninder/familie og rar musik! Som her i julen selvfølgelig består af julemusik :)

 286. Når jeg ser min søde søde kæreste igen i weekenderne efter en uges adskillelse pga. vores forskellige bopæle henholdsvis i Kolding og Århus. “Langdistanceforhold” er med til at sætte forholdet på en prøve, og samt føler jeg det styrker ens forhold, for hvergang jeg ser min kæreste, bliver jeg mindet om, hvor glad jeg virkelig er for ham! og at jeg med glæde tager turen op til ham hver weekend. Smiler stort

 287. Min hund
  Min kæreste
  Min søster
  Min mor
  Min far
  Mig selv
  Mine veninder
  Mine kolleger

  – Kan få mig til at smile stort dagligt

 288. Når jeg sidder rundt om spisebordet med hele familien – lydniveauet er stort når 5 søskende og vedhæng mødes hjemme ved deres forældre – højt, dejligt og lige til at komme til at smile af!

 289. Mit største tandpasta smil kommer frem, hver gang jeg ser min kæreste eller blot tænker på ham.

 290. JUL- er simpelthen så glad for jul, og så har min elektriske tandbørste været kaput i et år, så det ville være noget af en upgrade,
  mange juleglade hilsner

 291. Det lyder måske kvælende sukkersødt, men det der for tiden kan få mig til at smile er min søde kæreste, som har holdt mig ud i over 4 år :) Det er bare som om jeg bliver lidt mere forelsket i december, når jeg storspiser honninghjerter. Og så får man jo i øvrigt også ekstra brug for tandbørsten.

  Vores tidligere el-tandbørste har opført sig helt tosset på det sidste, f.eks. tændt af sig selv til min store skræk. Så en ny ville falde på et tørt sted!

  Faktisk har min kæreste fødselsdag på onsdag, så hvis jeg som en ekstra gave kunne annoncere, at vi kunne skifte vores afdankede tandbørste ud med denne smarte lille laban, så ville han sikkert også smile. :D

 292. Når mine to små 2-årlige tøser nusser hinanden på kinderne, og der er “mor forbudt” :)

  Glædelig december :)

 293. Det der får mit største smil frem, er at se min dejlige kæreste sammen med min skønne datter :0)

 294. Tanken om at min bøjler snart skal af! Ej hvor jeg glæder mig til at der færdige resultat af kæbeoperation og 2,5 år med bøjle!

 295. Når jeg tænker på hvor flotte mine tænder og ansigt er blevet, efter ca. 14 år med bøjler og en 3-dobbelt kæbeoperation for et år siden

 296. Når min lille nevø sender mig et stort smil. Han har først lige lært at smile, og det smelter mit hjerte!

 297. Min elektriske tandbørste er netop gået i stykker, så det ville bestemt få mig til at smile stort, hvis jeg blev ejer af denne opgraderede udgave :-) Meeen derudover er den allerbedste smilefremkalder at se en elsket person åbne en julegave fra mig og blive oprigtigt glad. Særligt min kære lillesøster, der virkelig elsker julen :-)

 298. Mit allerstørste og inderligste smil kommer helt af sig selv, når jeg oplever mine børn tale sammen og hygge sig med hinanden <3.

  Gode adventshilsner
  Åse

 299. Uden tvivl min lillebror. Jeg ved ikke hvordan, men han får mig evig og altid til at klukgrine så det ikke vil stoppe. Ja, jeg må vel indrømme, at man helt kan savne den lille lort.

 300. Mit største tandpastasmil kommer frem, når mik meget syge bedstefar bliver glad over noget så simpelt som en burger fra grillen! Min bedstefars dag er redet og jeg kan kun smile

 301. Generelt set får min søde kæreste mig til at smile hver dag❤️Lige i dette minut får stuens smukke juletræ mig til at smile helt op til begge ører! Hurra, det er snart jul

 302. det der helt klart gør mig blød i knæene og får det største smil frem hos mig, er når min dejlige kæreste leger med vores killing. Det er simpelthen så sjovt og skønt at se de to lege og hygge sig sammen. det nyder jeg hver eneste dag :-)
  god mandag til dig. kh Katrine

 303. Når min søn på 1 år kommer gående hen til mig, mens han stor smiler og er så stolt. Ligeledes når min datter på 3 år står ved siden af og stråler mens hun råber se mor, se mor, han går :-)

  Han lærte så småt og gå for en uge siden og det er noget så cute

 304. Når min tandlæge fortæller mig, hvor god jeg har været med tandtråden siden sidst ;-)

 305. Når jeg ser mine aller dejligste veninder, enten på Skype eller i virkeligheden, som er bosat rundt omkring i verden. Dét er noget af det, der kan få mig til at smile ekstra meget :D

 306. Mit største smil sprudler frem , når jeg ser på min søn. Men store smil kommer også frem, når mine elever rykker sig eller har kæmpet med noget og så lykkes. Det er stor lykke : )

 307. Forleden dag var jeg med et lille juletog rundt i min by. Det var næsten tomt, men det var så sjovt, og jeg fik jordens største smil på af det. Den slags små oplevelser :)

 308. Helt sikkert min veninde… Når hun dukker op helt uventet med et tømmermænds kit ;-)

 309. Når jeg hører Mads og monopolet på vej hjem fra arbejde :) – det virker selv om det regner!

 310. Det er helt sikkert min bedste venindes lille datter, hun er en uge gammel og er bare så ny, fin og fascinerende! Til hverdag er det min søster der kan få mit tandsmil frem, for vi laver virkelig mange åndssvage ting sammen, I love it :D <3

 311. Smiler over sjove kommentarer fra mine børn, når min stædige og vidensbegærlige mormor på 91 år holder på sin ret og min 6 årige nieces brug af ord, som hun ikke helt kender betydningen af. Glædelig jul.

 312. Jeg smiler i hvert fald altid, hvis nogen smiler til mig, og smiler også tit først. Det dejligste i verden er at overraske en forbipasserende på gaden med et opmærksomt smil. :)

 313. Jeg smiler rigtig stort, når jeg opdager, at min kæreste har siddet og kigget på mig, uden at jeg har opdaget det :).

 314. Det der kan få mig til at vise mit største smil frem, er at se min mor glad. Min mor har længe ønsket sig denne tandbørste og hvis jeg vandt vil jeg overraske hende med den, hvilket naturligvis vil bringe mit, og ikke mindst hendes, største smil frem.

 315. Min familie og for tiden især min yngste pige på 8 måneder, der er intet som en glad baby der kan få en til at smile :-)

 316. Når jeg er omgivet af mine bedste veninder og venner, kan jeg sjældent holde smilet tilbage :-)

 317. Sådan nogle parader med musik der går gennem byen. Da jeg var mindre kunne jeg slet ikke styre det og der skete en blanding mellem jeg blev flov og grinede helt ustyrligt. Nu kan jeg godt kontrollere det, så det holder sig til et kæmpe smil. Fik det på samme måde da jeg så Luciaoptog forleden :)

 318. Tanken om, at vi venter vores ønskebarn til august – det får et kæmpe tandsmil frem

 319. Da jeg forærede to børn hver et turpas i Tivoli i fredags – kendte ikke familien.

  Den taknemlighed fik alles smil frem.

 320. Min veninde og roommate gennem 4 år. Vi smiler og griner altid, så det gør ondt i kinderne og helt ned i maven.
  Mvh. Katrine

 321. Når min lille nevø på 5 måneder sender mig et stort, tandløst smil – så kan jeg slet ikke lade være med at smile tilbage til ham :)

 322. Når jeg tænker på den lille pige min bedste veninde er sat til at føde i februar, kan jeg slet ikke lade være med at smile stort og bliver helt varm om hjertet <3

 323. Det der får mig til at smile mes,t er når jeg kommer hjem fra løbetur og naboen giver tumbs-up. Eller når mine elver joker med mig. Eller når min lille dreng finder på et nyt ord fx reparerbil (en Falck-bil). Eller når jeg ser en kær veninde for første gang i lang tid. Eller når jeg får et kram.
  Og må jeg i øvrigt høre hvor den fine kosmetikpung er fra?

 324. Når en af mine piger siger:
  “Jeg elsker dig mor, og det er kun dig, som kan give magiske mor-kram”
  Det kan få mit allerstørste tandsmil frem :-)

 325. Når jeg vågner op hver morgen til synet af min søde kæreste der stadig sover tungt :)

 326. Det kan rigtig mange mennesker og ting, men lige øjeblikket er det min lille hund, der finder på de mest mærkelige ting at foretage sig.

 327. Kærlighed. Til venner og veninder. Til kæreste og familie. Bare kærlighed kan få det største boblende smile-grin frem :)

 328. Hel sikkert at være i selskab med gode mennesker – familie, venner, kæreste. Intet bedre.

 329. babylatter – uden tvivl. Jeg har ingen børn selv, men når jeg hører en baby grine så kan jeg ikke lade være med at smile :)

 330. Jeg har heldigvis let til (de helt store) smil og latter, og bl.a. mine kære, dyr, folk med humor/selvironi, godt vejr, blåt vand, romantiske film osv. kan altid få smilet frem på mine læber! … og kage! Intet får smilet frem som søde sager ;)

 331. Jeg kan BRALRE min høje latter ud i verden og dermed også mit smil, når jeg er i selskab med mine søstre. Hold KÆFT, de er sjove. Man gribes af en allerstedsnærværende lykkefølelse, når sådan en latter får lov at styre fysikken. Heh.

 332. En af mine største glæder i livet er når min mor smiler og er glad. Så kan jeg simpelthen ikke lade være med at fyre mit største smil af. Hun betyder alt for mig og kan altid redde mit humør <3

 333. Det kan min kollega, der simpelthen altid er i et fantastisk humør, dernæst mine katte når de leger :-)

 334. Når min nevø eller niece siger noget sjovt. Eller når jeg mindes nogle gode minder <3

 335. Mine skønne børn; især når de er venner og leger sammen og lave jokes og får grineflip, ja så viser jeg hele mit store tandsmil, selv om der sidder spinat i tænderne.

  Det gør det nok aldrig mere hvis jeg vinder den her til os!
  Krydser fingre!

 336. Min kæreste får mig til at smile flere gange dagligt, både med søde SMS og så selvfølgelig når vi ses.

 337. Det der oftest giver mig lyst til at smile og grine er min dejlige hund. Hun giver mig rigtig mange gode oplevelser som bare kan give en grineflip

 338. Det er mest de små ting. Som i dag da det lykkedes mig at følge en helt stepfit-time uden at være tabt bag en vogn. Eller et godmorgen fra naboerne. Eller når der bare lige er en god sang i radioen. Eller duften af varm asfalt. Eller… (Jeg tror at pointen kom frem ;) )

 339. Tanken om at juleferien venter lige om hjørnet når jeg på mandag afleverer december måneds sidste eksamensopgave og tager til Malaga med familien, indtil den står på eksamensræs igen til januar.

 340. Tandpastasmilet lige nu er har en superhemmelig grund, som jeg skal holde på længe. Meeeen at kunne forære min søde kæreste el-tandbørsten vil virkelig også hive mundvigene op på mig :)

 341. Uh der findes intet bedre end at sætte sig i bilen og vende snude mod Vestjylland. Det giver bare ømme kinder når smilet bliver større jo tættere jeg kommer dertil.

 342. Der er mange små ting der kan få mig til at smile – Eksempelvis når jeg holder døren for nogen, giver dem min plads i bussen eller hjælper dem med at vise vej og at de så faktisk siger tak. Det giver et smil på læben, da det viser at folk stadig kan være høflige på trods af hverdagens travlhed. Det er jeg vild med! Derudover får min familie og venner mig også til at smile :)

 343. Jeg smiler ofte for mig selv, når jeg tænker på gamle og gode minder.
  Et minde jeg vil smile meget over i fremtiden er fra igår, hvor jeg var i Tivoli med mine to nevøer og niece.
  Vi er oppe og prøve Stjernetårnet (Miniformat af det Gyldne Tårn) og vi alle skraldgriner!
  Jeg spørger midt i luften min nevø om det kilder i maven, og han svarer højt “JA, OG I TISSEGØJEN”, så højt at alle de kære forældre og børn der kigger med fra jorden kan høre med!

  Tak for en rigtig fin blog og glædelig jul!

 344. Mit største smil med blottet tandsæt, var da jeg havde fået lavet mine fortænder. Jeg fik ødelagt mine fortænder ved et fald, da jeg vat helt lille. Senere i skolen blev tænderne lavet, men farven passede overhovedet ikke til de øvrige tænder, så det var en stor dag, da jeg fik lavet dem hos min egen tandlæge. I dag smiler jeg gerne bredt og længe ad det meste, så tandhygiejnen bliver prioriteret højt :)

 345. Det gør min niece og smilet går både op til begge øre og smilet og grinet jeg får tilbage går lige i hjertet :)

 346. Når andre jeg holder af er glade og smiler, så bliver jeg også glad og mit store tandsmil kommer frem

 347. Min lille Silkehund garanterer altid et smil. Verdens sødeste, kærligste og mest kluntede labrador, der gokker hovedet ned i gulvet når hun nyser og som passer på en, når man er syg eller stresset ❤️

 348. Når jeg endelig ser de af mine dejlige venner, som desværre bor langt væk, så kan jeg slet ikke lade være med at smile, selv lang tid efter!

 349. Mine to drenge er virkelig gode til at lave tossede ting så jeg ikke kan lade vær med at smile stort

 350. Når mine nevøer på 2 og 4 år kommer på besøg…Jeg overrasker dem som regel ved deres ankomst i lufthavnen – lige det der øjeblik, hvor vi får øje på hinanden :DDDD

 351. Jeg tror umiddelbart, at det der lokker de største smil frem hos mig, er store smil fra andre. Den slags, hvor personen smiler med hele sit væsen. Min lille dreng på 2 år er fænomenal til det! Han smiler ikke blot med munden og øjnene – når han er glad, smiler han helt ud i fingerspidserne og tæerne! Og det smelter ikke blot mit hjerte, men åbner mit gab i et stort tænderafslørende smil!!!!

 352. Min datter på 7 smider altså en del guldkorn af sig lige for tiden. Griner faktisk tit af/sammen med min døtre.

 353. At få en uventet kompliment af en anden kvinde – det er, som om de bare vægter tungere. Det kan være en lillebitte detalje, som en kvinde lægger mærke til i ens påklædning, men som mænd ikke ænser :-)

 354. Lige pt. er det når jeg modtager beskeder fra en fyr jeg har skrevet med længe. Vi er endnu ikke kærester, men hver morgen glæder jeg mig til at tjekke min mail og se om der er svar. Håber det fører noget godt med sig så han kan få glæde af mit tandpastasmil :)

 355. Min bedste veninde kan få mig til at smile uanset hvad! Det er skønt, at have veninder som hende, og jeg vil gerne pleje mine tænder, så det altid er et smukt smil (dog med bøjle de sidste 2 år og stadig 1 år endnu :( ) hun skal se på :-D håber sådan jeg vinder!!!

 356. Tanken om al den tid, der skal bruges med alle mine kære i julens tegn, lige rundt om hjørnet, kan virkelig få et stort smil frem disse dage.

  God jul til dig Emily!

 357. Uhhh jeg kan lige nå at være med :) Jeg smiler enormt meget af/til min hund :D hun gør så mange sjove ting….

 358. At vågne til solskin om morgenen – dét er i hvert fald 1 blandt mange ting, der får mig til at smile :-)
  Rigtig glædelig jul!

 359. Jeg elsker at spise brunch. Jeg er ikke så god til morgenmad for er ikke helt vågen der, men en gang brunch i weekenden kan få mig til at smile næsten hele ugen bare ved tanken om at det snart er weekend og vi skal have brunch igen ; )

 360. Mit allerstørste tandsmil kommer ofte frem. Ofte i selvskab med min kære, men jeg fanger også mig selv i at finde det frem i selvskab med en god bog eller noget god radio. Her i julen skal jeg lede længe efter grunde til at gemme det væk.
  Glædelig jul.
  Kh

 361. Mit store smil kommer frem netop her i juletiden. At være sammen med mine voksne børn – snakke og drille hinanden!!

 362. Når jeg sidder med mine veninder i min sofa og joker rundt med hinanden. Så kommer de store smil frem, og det hele bliver lige en tand lysere og sjovere :D

 363. Det gør det når min søn gør noget sødt eller sjovt…. Eller når nogle fortæller en lummer joke