Vind: Skræddersyet hudplejekit fra Avène

Skærmbillede-2015-10-06-kl.-09.43.25

Avène og jeg har en meget dejlig julegave til 3 af jer, hvis jeg selv skal sige det. Et helt personligt og skræddersyet hudplejekit, der passer til lige til ens hud. Man kan nemlig vinde en hudanalyse hos en af Avènes konsulenter OG så får man alle de produkter med hjem, der passer til ens hudtype og eventuelle -problemer.

Jeg har været så glad for at bruge og ikke midst lære en masse af Avènes produkter at kende i kraft af mit ambassadørskab for dem i år. Nogle af dem brugte jeg i forvejen, men der er også kommet nye favoritter på badeværelseshylden. Og mit eget hudplejeprogram, som jeg fik tilrettelagt i selve Avène i Frankrig, har virkelig gjort underværker for min hud. Den er ikke længere dehydreret, ligesom jeg ikke længere kæmper med tilstoppede porer i samme grad.

Dejligt når indsatsen lønner sig og næsten ekstra dejligt at det kan lade sig gøre med produkter, der ikke koster en formue og er til at få fat i på stort set alle apoteker :)

Ps. JA det er vores nye bogreol ovenfor. Den blev færdig sent i går aftes og fik her til morgen lov at agere parfumeri, inden vi skal fylde den med bøger senere i dag.

VIND SKRÆDDERSYET HUDPLEJEPROGRAM FRA AVÈNE
For at deltage i konkurrencen om hudanalyse hos Avène og et komplet sæt med alle de Avène-produkter, der passer til ens hud, skal man blot lægge en kommentar med en hilsen nedenfor.

Konkurrencen slutter på lørdag d. 19. december kl. 17.00.

Der bliver trukket 3 vindere og disse får direkte besked på email.

Pssst… Bliver du ikke en af de heldige vindere så tjek Avènes hudplejeprogrammer her.

Og så tænkte jeg at jeg lige ville dele nogle gode ‘all round’ favoritter fra Avéne. Hvis I står og mangler en god julegave eller det allersidste til ønskelisten. Her er det alletiders body scrub og body lotion. Sidstnævnte er en ekstra nærende sag, der er god til tørre vinterben….

… og så en læbecreme og en 3-i-1 renselotion a.k.a. eau micellaire, der nemt, hurtigt og skånsomt fjerner makeup og snavs fra både hud og øjne…

… og sidst men ikke mindst en deodorant (uden alkohol og aluminiumsalte), lækker håndcreme og body oil. Jeg bruger sidstnævnte på fugtig hud i badet, så trænger den ekstra godt ind :)

(Visited 3.608 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

706 Kommentarer

 1. Jeg ville elske at blive klogere på min hud! Jeg kæmper med hudorme, men har også fået at vide, den er tør, så jeg er efterhånden godt forvirret omkring, hvad der faktisk er behov for. For det gør ikke mirakler, når jeg gætter mig frem, uanset hvor mange måneder jeg knokler med hudplejen.
  Fingers crossed!

  1. Det kunne være så dejligt at blive den heldige vinder her.
   Jeg er i forvejen meget glad for Avenes milde produkter og køber gerne med hjem fra Frankrig. Deres rensemælk er genial:-)

  2. Hej Natacha.

   Prøv at købe deres Triacnéal creme.
   Du kan købe den på apoteket til 150, jeg døjer også enormt meget med stoppede porre, og den har i kombination med miceallaiere vand, gjort underværker for min hud.

   Jeg håber naturligvis for dig at du vinder konkurrencen, men hvis du nu ikke gør er det måske et forsøg værd? :)

 2. Det er nok den lækreste konkurrence længe! Jeg elsker virkelig Avene’s cremer, og ville elske endnu mere at få hjælp til hvilke der passer lige nøjagtig til min hudtype. Jeg krydser fingre :-)

 3. Det kunne jeg simpelthen så godt tænke mig! Jeg synes, det er lidt svært at vide, hvilken hudtype jeg egentlig har, for den opfører sig lidt forskelligt. Så sådan et tilrettelagt program ville helt sikkert gøre underværker.

 4. Jeg ville elske at få en hudanalyse. Lige siden sommer har min hud drillet mig som aldrig før! Jeg er lige ved at gå ud af mit gode skind :-(

  Glædelig 16. december!

 5. WOW, for en konkurrence.

  Jeg har aldrig været særlig god til at passe på min hud – mest af alt fordi de produkter som oftest kræves er ret så dyre. Et af mine tre nytårsfortsæt for 2016 er at blive bedre til at værdsætte og passe på den hud jeg har og derfor ville netop denne præmie være helt passende :)

 6. Jeg elsker produkterne fra Avéne, det ville være dejligt med en hudanalyse, så man kan få at vide hvilke produkter som passer til ens hudtype, Glædelig jul. :)

 7. Åh det gad jeg virkelig godt vinde! Min hud er blevet rigtig slem det sidste halve år, og det er vildt frustrerende ikke at vide, hvad jeg snart skal stille op! Dette kunne virkelig være en hjælpende hånd!

 8. De har bare SÅ lækre produkter! En hudanalyse ville heller ikke være af vejen. Det er simpelthen så svært at finde rundt i den jungle, som hudplejemarkedet er – især når man, som jeg, både har tendens til sart, fedtet og tør hud.

 9. UH, en lækker giveaway. Den vil jeg elske at vinde. Min hud lider rigtig meget i de kolde vintermåneder – så lidt lækker forkælelse fra Avene ville være dejligt. :-)

 10. Manner, det gad jeg godt vinde, så jeg kan prøve de lækre produktet :-)
  Glædelig december og JUL <3

 11. Jeg har efterhånden i mange år været trist over min hud. Jeg har prøvet lidt af hvert; læge, dyre produkter og helt ingenting, men jeg kan stadig ikke helt finde hoved og hale i dens behov. En sådan hudanalyse har derfor virkelig længe været noget, jeg godt kunne tænke mig at forære min hud. Især her i vinterens kolde tid, hvor det hele er lidt ekstra tørt og koldt. :)

 12. Ville elske at vinde denne konkurrence. Har lidt problemer med at finde ud af at behandle min hud på bedste vis, så den hverken bliver for fedtet eller tør. Håber håber håber!

 13. Jeg elskede Avènes Cleanance K, og var rigtig ærgerlig over at den blev sløjfet. Brugte faktisk den lille bitte rest jeg havde i skabet for en uge siden. Ville være så fedt at vinde og lære nogle flere af mlrkers produkter at kende! Har i næsten et års tid gået virkelig op i min hudpleje, og det må siges at have givet pote, samtidig med at det bare er rigtig lækkert at smøre ansigtet med lækre produkter inden sengetid. Selvforkælelse når det er bedst!

  Glædelig jul til dig, Penny og kæresten

 14. Hej Emily
  Tak for en dejlig blog og god jul til dig! :)
  Med ekstremt sart hud, vil hudanalyse og dette mærke være helt perfekt. :D
  Kram herfra!

 15. Jeg ville elske at kunne få styr på min hud, som desværre også, ligesom din førhen, har tendens til tilstoppede porer..
  Glædelig jul og godt nytår til dig Emily<3

 16. Sikke en lækker gave – den vil min vintertrætte hud elske at vinde. Jeg krydser fingre og håber på det bedste :)

 17. Wow en fantastisk konkurrence. Jeg håber, at jeg vinder. Rigtig dejlig december til dig. :-)

  Leila Krak

 18. Sikken en konkurrence – og sikken en fin indvielse af den længe ventede bogreol ;)
  Og egentligt også sikken en masse Eiffeltårne, haha!

  Glædelig jul, Emily :)

 19. Åh en fantastisk konkurence. Jeg har døjet med problemhud i snart 10 år, så ville elske at få muligheden for at få god vejledning og få skræddersyet mit helt eget program, så krydser alle fingrene for et lille julemirakel ;)

 20. Jeg kunne virkelig godt bruge sådan en analyse! Står og mangler dagligdagsprodukter, men kan slet ikke overskue den store jungle af mærker og varianter.. Krydser fingre for lidt hjælp herfra.

  Tillykke med den nye reol (så fin!) og rigtig god jul lige om lidt :-)

 21. Det ville jeg virkelig, virkelig gerne vinde. Synes efterhånden jeg har prøvet meget uden at slippe af med hverken bumser, tilstoppede porer eller andre urenheder. Krydser mine små fingre helt frem til på lørdag ;)

 22. Jeg gad godt vinde konkurrencen, og især analysen, da jeg efter en aknecreme ikke længere ved om min hud nu er tør, eller fedtet som den var før. Så den er svær at passe på for tiden. Glædelig jul!

 23. Det ville være den perfekte gave at vinde. Jeg har det sidste års tid haft problemer med min hud, og prøvet alt muligt forskelligt. Det kunne være så skønt at få hjælp til en løsning:)
  Tak for altid gode indlæg. Det er en fornøjelse at læse med.

 24. Den præmie gad jeg virkelig godt vinde – jeg har kæmpet med min hud, så længe jeg kan huske…

 25. Uh jeg ville elske at få analyseret min hud, det har jeg faktisk tænkt på at få gjort i mange år – krydser fingre :)

 26. Det vil da være helt fatastisk at få skræddersyet en hudpleje, som passer lige til mig! Krydser fingre :)

 27. Åh atter en skøn konkurrence kære Emily og Wow en smuk smuk reol. Tillykke med den og smuk onsdag til dig ❤️

 28. Jeg er altid lidt i tvivl om hvorvidt min hud er til den fedtede side, eller om den er dehydreret, så kunne virkelig godt bruge en hudanalyse!

 29. Min hud er blevet så tør her i vinterkulden, så den kunne godt trænge til en kærlig hånd ..eller creme! Jeg krydser fingre for, at jeg kan blive én af de heldige vindere i denne skønne konkurrence.
  Glædelig 16. december og glædelig jul <3

 30. Sikke en lækker giveaway. Det ville virkelig være dejligt at vinde sådanne lækre produkter!

 31. Jeg elsker deres produkter! Har prøver virkelig meget forskelligt med dårligt resultat indtil jeg fandt Avéne. Ville elske at få testet huden og finde hvad der præcist passer til min hudtype

 32. Ville elske, hvis de kunne hjælpe mig af med mine grimme ar efter flere år med akne!God jul til alle;)

 33. Wow hvor ville jeg gerne vinde den julegave. Super konkurrence ;) Glædelig jul :D

 34. Åh Gud hvor ville jeg blive SÅ glad hvis jeg vandt! – er i en sen alder begyndt og få vanvittig mange bumser og urenheder,

 35. Hvilken fantastisk præmie! Jeg er stor fan af Avene, som jeg dagligt bruger pga. min meget sensitive hud. Jeg ville elske at få større indsigt i mine muligheder for at undgå at gøre min hud mere sart end den desværre allerede er. Håber at denne mulighed kan blive min!

  – Glædelig jul

 36. Nøj hvor lækkert! Det er min fødselsdag i morgen, så det ville da være en lækker ekstra gave, og min hud ville elske det!

 37. Årh, en lækker konkurrence!!! Jeg krydser alt hvad krydses kan! Glædelig jul til alle :)

 38. Åh sikke en lækker konkurrence…. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vide, hvilken hudtype jeg har – for synes virkelig den skifter. SÅ bare det kunne gøre kæmpe underværker :) jeg krydser virkelig fingrer for, at jeg bliver den heldige vinder ;)

 39. Sikke en fantastisk konkurrence. Det kunne min hud virkelig godt bruge. Krydser fingre!

 40. Ih hvor ville det være fantastisk med sådan et hudplejesæt der passer perfekt til lige præcis min hud!

 41. Det kan min hud virkelig godt bruge lige nu! Kæmper med tørre pletter her i det kolde vejr, som jeg ikke kan få bugt med.. :-(

 42. Ihhh hvor ville jeg gerne vinde en hudanalyse. Har netop i dag brokket mig til en veninde i frustration over min hud, så jeg kunne virkelig bruge noget hjælp. Jeg krydser fingre!

 43. Jeg ville elske at få matchet min hud med hvilke produkter jeg skal bruge! Jeg håber jeg er den heldige vinder :D Og glædelig snarligt jul <3

 44. Lækker gave! Avene er altid en sikker vinder, hvis der er et hudproblemer der skal løses herhjemme.

 45. Øj, sådan en omgang ville jeg være så taknemmelig for at vinde! Avene er simpelthen så lækkert :-) Glædelig december!

 46. Det ville godt nok være fantastisk at vinde sådan en omgang! Jeg har simpelthen haft så mange problemer med min hud det sidste halvandet års tid, så det ville være lækkert at finde nogle produkter, som rent faktisk kan hjælpe! :-)

 47. Sikke en lækker konkurrence, lige hvad min hud ønsker sig i denne venter kulde!
  Og tusind tak for en fin og indspirerende blog :-)

 48. Har hørt så meget godt om dem, men aldrig kastet mig ud i at prøve deres produkter.. Krydser for at jeg får chancen! Glædelig december måned herfra <3

 49. Hej søde Emily
  Glædelig jul. Håber at vinde den awesome konkurrence. Mange knus og tak for en dejlig blog ☺

 50. Bedste konkurrence længe ! Jeg har kæmpe problemer med tør hud og røde plamager på kinderne, så en hudanalyse ville være en alletiders julegave :)

 51. Årh, krydser virkelig fingre!
  Deres produkter er så gode og ville være lækkert med en hudanalyse.

 52. Jeg har hørt så meget godt om de produkter – måske skulle jeg prøve det!
  Glædelig jul!

 53. Jeg er jo allerede fan og har været det længe.
  Men min hud ændrer sig jo også med den der alder, som trykker sig på.

  Kunne være fint at blive opdateret både med analyse og evt. manglende produkter.

 54. Åh! Jeg er lige begyndt at bruge Avenes rensegel morgen og aften, fordi jeg har haft hudproblemer. Den virker allerede og jeg knuselsker den! Så virkelig, virkelig dejlig gave!

 55. Wow, en lækker konkurrence! Jeg døjer med problemhud som jeg ikke rigtig kan finde grunden til, så jeg ville ELSKE at vinde en hudanalyse hos Avene!
  Kh Line

 56. Min sarte og tørre hud har haft SÅ godt af skiftet til Avéne’s rensemælk, og jeg ville elske at vinde muligheden for at blive klogere på deres øvrige produkter.

  Rigtig glædelig december!

 57. Ej en skøn præmie! Det ville min hud blive så glad for, da jeg kæmper ret meget med tørhed, kløe og uren hud pga vintervejret. Krydser fingre!

 58. Har nu gennem flere år brugt litervis af Avenes Thermal Spring Water. Er pjattet med små ansigtsdusch i løbet af dagen. Har aldrig fået lavet en hudanalyse, så nu håber jeg heldet er med mig. Rigtig fin præmie :-)

 59. Det vil jeg virkeligt godt vind. Det kunne være spændende at få lidt af vide om enes hud, når man nu er kommet lidt op i årene.

 60. Det er lige det jeg har brug for! Jeg har både tør hud og samtidig uren hud, så lidt hjælp ville være kærkomment. Jeg krydser fingre! God jul :)

 61. Det ville min hud elske. Den er flippet lidt ud efter p-pille stop, så jeg slår ud i ansigtet og på ryggen :-(

 62. Åh, det ville jeg gerne vinde. Jeg bruger enkelte af Avénes produkter, men kunne godt tænke mig at få lidt ekspertviden indover. Krydser fingre.

 63. Uhh hvor ville jeg elske at vinde det. Jeg har altid haft store problemer med at finde produkter jeg kan tåle, prøvede for første gang Avené for et stykke tid siden og jeg elsker det. Så tænkt at få skræddersyet hvad der passer til mig

 64. Det kunne jeg virkelig godt bruge. Jeg har så mange problemer med tør hud. Især om vinteren.

 65. Produkterne lyder vildt lækre, og især i den her vinter kunne jeg godt bruge lidt lækkerier til min hud, der er lidt trist…
  Glædelig jul!!

 66. Sikke en dejlig konkurrence! Min hud er i øjeblikket trist og grå, så forhåbentlig vil en hudanalyse kunne rette op på det!

 67. Ih jeg ville elske at vinde! Min hud er utrolig tør i år, hvilket den ikke har været før, så det ville ville være så dejligt med en hudanalyse :-)

 68. Se det her er noget jeg kunne bruge, min efter-graviditetshud trænger til et boost :)
  Hvor bliver jeres lejlighed bare mere og mere lækker Emily ❤️
  God jul!

 69. Ej en skræddersyet hudplejekit fra Avéne ville være den bedste julegave!!
  Da jeg har haft en masse problemer med min tørrer hud og har prøvet så mange forkellige hudpleje produkter uden hjælp :-( Men jeg tænker at de fantastiske produkter og de skønne konsulenter kan hjælpe mig med at få en skøn hud igen :-)
  God jul til dig Emily og din familie <3

 70. Årh… det ville jo være virkelig skønt, med sådan en hudanalyse. Så jeg krydser fingre for, at jeg er heldig <3

 71. Sikke en lækker præmie! Det ville være rart at få lidt hjælp til min hud, der stadig ikke helt har fattet, at puberteten er slut..

 72. Sikke en mulighed! Har forsøgt mig lidt med Avene til min problemhud, men jeg mangler i den grad kyndig vejledning!!!!

 73. Hvor se det lækkert ud. Det kunne jeg SÅ godt tænke mig at vinde!!! Er selv kæmpe fan af mærkets facial mist :D

 74. Sikke en dejlig konkurrence!
  Jeg har i mine teenage år brugt Avéne’s produkter til min urene hud, hvilket hjalp mig utrolig meget!
  Dog har jeg ikke prøvet deres produkter af de seneste år, så det kunne være fantastisk lækkert at vinde denne hudanalyse samt tilsvarende produkter! :o)
  Jeg krydser fingre!

  Glædelig Jul

 75. Jeg kunne så godt tænke mig at vinde et helt sæt! Jeg er studerende og bruger ofte deres produkter – men har ikke altid råd til nye, når de slipper op. Dog er det dét mærke som jeg tror passer bedst til min hyper-sensitive hud…-så at få en analyse og få de helt rigtige produkter – et hel arsenal – ville være en virkelig lækker gave!

 76. En GA jeg vil elske og som er tiltrængt.. Jeg trænger til en ordentlig omgang kærlig pleje og selvforkælelse.. Ligger syg for 4. gang siden midt november – lykken er et vuggestuebarn der slæber vira i stor stil med hjem.. Så idag har jeg været til 4-timers psykiatri eksamen med opkast-syge – wup wup – kan ikke anbefales.. Til gengæld holder jeg juleferie fra nu af og ønsker dig en rigtig god af slagsen også..

 77. Åh hvor ville jeg gerne vinde specielt denne konkurrence. <3
  Jeg er 28 år snart 29 år og døjer med bumser og tilstoppede porer. Det er meget sjældent, at jeg ikke har udbrud, hvilket går meget ud over min selvtillid :-( Har prøvet diverse mærker og har efterhånden købt mig fattig, men uden et godt resultat. Har også prøvet at være hos hudlæge, hvor jeg har fået medicinske cremer + antibiotika kure, men det hjalp heller ikke. Jeg har overvejet Avène specielt efter jeg læste dit blogindlæg om din tur til Frankrig, og om de produkter, som hjælper på urenheder. Ville være så skønt at få tilrettelagt et personligt hudplejeprogram med Avènes produkter og se om det kunne være løsningen :-)

  Ønsker dig en god jul og godt nytår <3
  Kh Cathrine

 78. Hvor ser det bare lækkert ud! Endelig en mulighed for at lære sin egen hud bedre at kende og forkæle den lidt ekstra!

 79. Åh, det kunne jeg godt bruge. Min hud er blevet rigtig trist efter et semester på udveksling i Madrid pga af den smog de har her.

 80. Jeg har kæmpet med hudproblemer gennem længere tid, så dette ville være en gave sendt fra himlen! Jeg krydser fingre!
  God jul, Emily!

 81. Hold nu op, hvor kunne det være lækkert med en hudanalyse. Har ofte overvejet, men aldrig fået taget mig sammen. Selv efter mange år med problemhud er jeg stadig i tvivl om hvilken hudtype jeg har og hvordan jeg bedst mulig bekæmper bumser, rødme, tør hud, fine linjer, fedtet hud og tilstoppede porer – med den samme renserutine og produkter.. det er mig en gåde at få pæn hud :O

 82. Åh skøn gave – min hud kunne virkelig godt bruge så lækre produkter.
  Rigtig glædelig jul

 83. Dengang jeg var teenager havde jeg acne, lige som så mange andre.. I min familie har generelt bare problematisk hud, så i starten blev de store urenheder bare dækket med et ordentlig lag pudder, som det skal sig og bør, når man er teenager. I 10. klasse fik jeg endelig indset, at det ikke var helt alm. urenhed hud, at have de samme bumser 2-3 år i træk – jeg kom til hudlæge, og var hele acne-cirkusset igennem, og i dag har jeg vel normal og lettere uren hud. Og nøj, hvor betyder det bare utrolig meget, at ens hud ser nogenlunde pæn ud – det giver et kæmpe plus på selvtillids kontoen! Men hvor er det også svært, at finde den helt rigtige ansigtsplejerutine – enten går man for hårdt til den, eller så giver man den ikke nok gas. Det kunne være det fedeste at få en hjælpende hånd.

  Jeg håber du får en god jul med dine kære.

 84. Sikke en dejlig konkurence :D
  Åh hvor kunne min hud godt trænge til det! Jeg har jordens dummeste hud, der tørre ind, og får eksem så snart det bliver vinter!

  Glædelig Jul :D

 85. Det kunne være så dejligt at vinde disse skønne produkter, og forhåbentlig få noget, der virkelig virker! God dag til dig:)

 86. Sikke en lækker konkurrence. Jeg aner faktisk ikke om jeg overhovedet bruger de rette produkter til mit ansigt. Så det ville virkelig være en lækker præmie at vinde! :)

 87. årh, det er lige hvad jeg har brug for! min hud gakker ud for tiden, fordi jeg ikke kan finde ud af hvad den har brug for at få. så professionel hjælp er lige hvad jeg mangler!

 88. Hvor er det en fantastisk præmie at kunne vinde. Håber på at blive en af de 3 heldige. Glædelig jul! :-)

 89. Sikke dog en fantastisk præmie som jeg heeeelt vildt gerne vil vinde. Min hud er gået fuldstændig i teenagehumør (jeg er 30) så jeg kunne virkelig godt trænge til nye produkter og kyndig vejledning. Krydser fingre

 90. Hold nu op det ville være lækkert. Jeg har så svært ved at finde ud af hvilke produkter jeg egentlig har behov for.

  Jeg krydser fingre.

 91. Sikke en lækker konkurrence. Jeg bruger allerede Avéne, men kunne godt tænke mig at finde ud af, hvilke af de lækre produkter, der passer bedst til min hud, da jeg døjer en del med uren hud :)

 92. Det kunne virkelig være fedt at vinde. Jeg har både tendens til tør og uren hud på samme tid. Føler mig nogen gange som en teenager igen – og lad os bare sige at det er jeg bestem ikke…! :-)

 93. Super konkurrence! Krydser alt hvad der krydses kan. Ville elske at få styr på problemhuden med lækre produkter.

 94. Ja tak!!! :)

  Lider af atomisk eksem så deres produkter vil gøre underværker. Og jeg kan hilse og sige, at en graviditet ikke just hjælper på det. Still waiting for that glow…

 95. Åhh ville jeg gerne vinde. Efter at have født, er min hud blevet helt mærkelig! Døjer med tør hud på hage, næsekrog og ryg, og tilstopede pore på kinderne. Det kunne være så dejligt

 96. Denne konkurrence kommer som kaldet fra himmelen! Jeg har det sidste år virkelig bøvlet med min hud. Førhen var der absolut intet at sætte en finger på men efter et langt sygdomsforløb har den altså ændret sig markant og jeg slår nu ud som var jeg teenager igen. Det har frustreret mig en del og jeg har prøvet det ene og det andet uden held. Har overvejet at forsøge mig med Avene, da jeg på baggrund af dine anmeldelser tænker at produkterne måske kunne give min hud ro så den igen kommer i balance. God jul til dig Emily!

 97. Årh, det vil jeg gerne vinde! Min hud trænger seriøst til en overhaling efter først en graviditet og nu amning + vinter. Ikke nogen god kombi.

 98. Puha min tørre eksemhud kunne helt sikkert godt trænge til lidt professionel hjælp, især af fine apotekersager. Jeg krydser mine små fingre :-)

 99. I alder af 28 ville der snart være rart at slippe for bumser, hudorme og uren hud. Har efterhånden været alt for mange produkter igennem og mangler at finde DEM der hjælper på min hud.

 100. ih , har længe gerne ville prøve dette mærke. det forhandles kun på apoteket , håber jeg er den heldige

 101. Spot on fed præmie !

  Jeg bruger i forvejen en masse Avene produkter, men jo egentlig bare nogle jeg selv har hevet ned fra hylden.. Så det kunne være så genialt at få muligheden for at få en reel analyse af hvilke produkter der rent faktisk er perfekte til min hud. <3

  Glædelig jul herfra.
  /Mette

 102. Det lyder simpelthen så lækkert. Jeg kan selv have lidt svært ved at regne min hud ud, og det ville være meget skønt at få en professionel til det!

 103. Godt med en konkurrence! Vi kan jo ikke have, at de fine Avène-produkter fylder så meget i din flotte, nye reol, at du ikke har plads til bøger og nips ;-)

 104. Sikken en vidunderlig præmie! Det kunne min vintertørre og irriterede hud godt lige klare :)

  Tak for en fantastisk blog og lækre konkurrencer!

 105. Hold da op, en lækker give away!!!! Det ville virkelig være en lækker julegave til mig selv!! Med en lille pige på ét år og en mor på su, så er der ikke penge til lækker luksus som dette, så det ville være SÅ fedt at vinde!!!

 106. Ville være SÅ dejligt at vinde sådan et sæt.!! Min hud er yderst følsom, og kan mærke det med det samme, hvis min hud ikke er glad for “hjemmet” Som studerende ville det være en fantastisk brugbar og luksuriøs gave at få <3

 107. Oijs. Det lyder som en produktlinje, der er værd at prøve kræfter med. Tak for inspiration!

 108. Vil gerne have et tjek af min hud, da det efterhånden er nogle år siden sidst. Og så ville det da også være vildt rart, at prøve nogle Avène produkter :)

 109. Sikke en fin konkurrence og skøn mulighed for at finde lige akkurat de produkter, som passer godt til mig.

  Det kunne min vintertrætte hud godt trænge til.

 110. Kære Emily,
  Sikke en fin konkurrence, og sikke en fin blog – en dejlig pause fra specialeskrivning hver dag at kigge forbi dit univers.
  Kh

 111. Ejjj, hvor ville det være en skøn julegave! Jeg bruger i forvejen ansigtscreme og -rens fra Avene, men jeg har desværre døjet med tørre pletter i ansigtet de sidste par måneder, så sådan en konsultation ville være skøn.
  God jul til dig, søde Emily

 112. Sikke en god mulighed for at blive klogere på ens hud, og derved gøre den smukkere.
  Jeg har altid haft en flot hud, da mine forældre ikke puttede en masse cremer med alverdens kemikalier i på min hud og jeg har derfor fået en god “opdragelse” på hvad der er vigtig, at holde øje med, når det kommer til gode cremer.
  Da jeg så kom i mine slut teenage år fik jeg meget uren hud, jeg fik store bumser – nærmest acne (mild, vel og mærke) men jeg døjede med dette i mange år, og er stadig ikke helt af med det. Jeg har prøvet en masse forskellige ting, men intet har varet ved og min hud slår til tider nogen gange stadig ud. Jeg ville derfor være meget glad for en hudanalyse og produkter fra Avene, da det er et mærke jeg selv har overvejet, at begynde på.
  Glædelig jul!

 113. Jeg kan ikke gå nogle steder uden Avènes termalkildevand, så resten af produkterne må være lidt af en drøm!

 114. Har altid tænkt at min hud var senitiv og tør, men de steder som sælger hudprodukter siger tit at jeg har normal hud, så kunne være dejligt at vinde en hudanalyse og se om jeg faktisk køber forkerte produkter til min hud

 115. Til trods for mine 27 år, så driller min hud stadig. Kunne godt bruge lidt Avène hjælp.

 116. Ej, hvilken fantastisk konkurrence, ville elske at blive klogere på min hud og hvad den har brug for! Og glædelig 16. december til dig ;-)

 117. Rigtig glædelig jul til dig og dine Emily. Jeg er helt tosset med din blog. Den er kærkommen læsestof og min getaway i en travl og stresset hverdag med to børn og alt hvad dertil hører. Fx en totalt rundtosset hud…..så håber på juleforkælelse til mig selv.

 118. Skøn konkurrence! Jeg har været på to accutin kure for at få akne væk og det er 95% væk, så det ville være helt perfekt, at vinde en hudanalyse og produkter fra Avene til at få gløden tilbage i min hud.. Deres produkter har også hjulpet i behandlingsforløbet :-)

 119. Min sensitive hud ville elske en kærlig hånd før 5 måneders ophold i den arktiske kulde i Grønland :-)

 120. Sikke en skøn konkurrence. Ville være dejligt at være sikker på at få den rigtige pleje istedet for at prøve sig frem…

 121. Wow, det er en lækker præmie. Den kunne jeg godt bruge. Jeg er 24 år og synes stadig jeg døjer med uren hud og især tilstoppede porer. Og en af grundene er jo nok at jeg ikke har en ordentlig hudplejerutine med de rette produkter.
  Krydser fingre og håber jeg vinder og ønsker glædelig jul :)

 122. Tillykke med bogreolen! Den ser virkelig fin ud. :)
  Og årh, for en konkurrence. Tre måneder i Myanmar har ikke just gjort mirakler ved min hud, så en hudanalyse ville være fantastisk. Det ville også være skønt med et lækkert hudpleje-supplement til SU’en. :)

 123. Det ville jo være den lækreste selvforkælelses-julegave at få i år:-) Glædelig jul!

 124. Graviditet har været hårdt for min hud, og med en måned til termin ville det være skønt at kunne se frem til lidt ekstra omsorg på hudfronten, så jeg kan komme til at ligne en overskuds-mor #FakeItTillYouMakeIt ;-)

 125. Åh søde kære julemand,
  min halv-allergiske, trætte vinterhud ville have så godt af en masse opmærksomhed.

  Rigtig glædelig jul – jeg har lige sendt veninderne hjem med maverne fulde af æbleskiver og glögg, december er fantastisk! :-)

 126. Hej Emily.
  Åh denne gave ville jeg elske at vinde. Jeg har lige fået konstateret rosacea, og det er noget, som virkelig generer og hæmmer mig, så sådan et sæt ville være kærkomment.
  Rigtig god jul til dig.
  Kh Caroline.

 127. Sikke en god præmie! Jeg har døjet med uren hud det sidste års tid, og har prøvet en masse forskellige produkter, men det er sku ikke til at nå til bunds med, så det ville være dejligt med lidt ekspertise. Jeg har altid kun haft gode oplevelser med Avene’s produkter, og bruger også deres rens, men jeg tror jeg skal have lagt min daglige pleje om..

 128. Ligemeget hvad jeg gør ved de porer, så bliver de ikke mindre! Så det kunne være über-fedt at blive klog på hvad jeg åbenbart gør forkert :D

  God jul!

 129. Jeg er creme-dulle, og elsker bare at prøve og eksperimentere med nye mærker. Det ville være mig en glæde, at prøve Avenes produkter. Måske det kunne hjælpe på min nogle steder tørre og andre steder fedtede hud.

 130. Åhh det ville da være fantastisk med sådan en hudanalyse! Det er squ svært at finde den rigtige sammensætning af produkter til ens hud, og så ville det da være så skønt at kunne slippe for at skulle have fuld make – up på hver dag inden man går ud af døren for at skjule alle problemerne :)

 131. Fed premie! Den ville jeg elske at vinde. Især fordi jeg ikke kan finde de rigtige produkter til min hud, så den hverken bliver fedtet eller tør. Desuden hænger pris og kvalitet tit sammen, og selvom jeg går op i kvaliteten især mht. hud og hår så er pengepungen ikke helt til det… – Glædelig december :-)

 132. Åh det ville være fantastisk. Efter at være blevet gravid har jeg ikke rigtig turdet købe nye cremer mm fordi heg har været bange for hvad jeg kommer på min hud nu hvor jeg også huser en mini-me. Med Avène ville jeg føle mig sikker :-)

  Tak for en dejlig blog. Det er altid dejligt at læse med her.
  Kh

 133. Iha, det var godt nok en fin konkurrence. Bøvler virkelig med huden og føler jeg har prøvet alt uden resultat. Uanset om jeg er heldig eller ej tror jeg det er noget der skal prøves!! God aften:-)

 134. Sikke en lækker konkurrence. Det er nogen lækre produkter.
  Glædelig jul og godt nytår til dig. Jeg elsker at læse med her på din blog.

 135. Wow, det er seriøst en vild konkurrence! Jeg krydser fingre, for min hud er gået helt bananas – øv! Men hav en fortsat god aften og held og lykke til alle andre også :-) god jul. Kh Clara

 136. Det ville være fantastisk at vinde produkter fra Avène. Kan se, at de også har produkter mod rosacea, som jeg desværre døjer med.

 137. Sikke en drøm af en konkurrence. Jeg har altid bare købt tilfældige cremer, renseprodukter mm., uden at tage specielt meget højde for hvad min hud egentlig har brug for. Smider hermed et lod i puljen!

 138. Nøj, det ville være en skøn julegave! Jeg elsker Avènes produkter, men synes det kan være svært at finde ud af, hvilke der er de helt rigtige for mig.

 139. Skøn julegave som jeg ville elske at “åbne”. Er allerede blevet godt inspireret til nye hudplejekøb her på dine sider, så krydser for at være en af de heldige. Rigtig god jul

 140. Efter jeg er blevet mor trænger min hus i den grad til noget opmærksomhed og store portioner forkælelse.
  Så dette kunne være så dejligt at vinde!!

 141. Åh, jeg krydser fingre for, at jeg bliver en af de heldige, der vinder, så min overgangsalder tørre tiltagende rynkede hud får den rigtige pleje

 142. Hej Emily,

  Sikke en fin konkurrence (og ikke mindst præmie), jeg vil super gerne have lidt pleje til sart vinterhud, og lære lidt mere om, hvordan dette kan forbedres.

  Krydser fingre,

  xx Trine

 143. Uha lækker give-away. Jeg krydser fingre for lidt forkælelse – lige hvad jeg trænger til som nybagt førstegangs mor :)

 144. Fantastisk at kunne vinde en skræddersyet hudplejesæt. Det trænger min hud virkelig til!!! Rigtig god jul

 145. Åh, det er lige hvad jeg mangler! Kan simpelthen ikke finde ud af hvilken hudtype jeg har, så det ville være så lækkert! Plus lækre produkter som en som mig på SU ikke har råd til.. ville være en super julegave :-D

 146. Uh, det vil jeg gerne vinde til min søde kæreste – da vi netop overvejer om denne serie kan være løsningen på hududfordringerne han har..

  Glædelig 16. december!!

 147. Rigtig glædelig jul lige om snart. det er en møglækker præmie, det er du virkelig god til at finde!

 148. Ville elske at vinde lækre produkter til min tørre og sarte hud, der ikke arter sig helt så pænt her om vinteren desværre! :)

 149. Hold fast en lækker præmie ! Jeg ville utrolig gerne vinde ! Lige for tiden driller min hud rigtig meget, med røde mærker og bumser, som ikke rigtig er bumser, de sidder sådan mere indvendigt, så sådan en behandling ville falde i god jord, især fordi min hud altid har været fejlfri, så jeg aner overhovedet ikke hvad jeg skal stille op. Ordenligt hud er virkelig noget, der betyder noget for selvtilliden synes jeg :) Din hud ser forøvrigt altid så fin ud synes jeg !

 150. Ønsker mig faktisk allerede produkter fra Avéne i julegave. Det ville være vidunderligt at få testet hvad hylstret egentlig trives bedst i:)

 151. Jeg er stor fan af Avene’s produkter!! De er allerede højt min min ønskeseddel til jul, men det skal da ikke afholde mig fra at prøve lykken her :-) Min hud ville elske det!

 152. Oi, dén præmie gad jeg da virkelig godt at vinde!
  Fed bogreol i øvrigt. Glæder mig til at se den med bøger ;-)

 153. Er stærkt præget af rødme, karsprængninger og svie her om vinteren. Det skyldes nok de mange cykelturer hvor øjnene løber i vand (pga kulden), for så at fryse på kinderne, men hvad skal jeg gøre ved det? Håber jeg vinder, så jeg kan få lidt hjælp. :)

 154. Sikke en lækker præmie, kunne være fedt at få nogle produkter der er rettet mod ens problemer. Og så fra avéne, virkelig yndlingsmærket når det kommer til hudpleje.. :)
  Glædelig jul til dig og dine.

 155. Når man nu ikke har tid eller mulighed for at komme til Frankrig og de franske apoteker, må man lade lidt af Frankrig komme til sig :)

 156. Hvor lækkert :) Jeg prøver stadigvæk at forstå hvordan man kan have tør og samtidig uren hud? Tænker lidt god hjælp ville være godt.
  Men ellers glædelig jul. Håber vi er heldige i år og får hvid jul. Der er ikke noget der slår det :)

 157. Jeg holder rigtig meget af franske apoteker produkter og elsker at de holder hvad de lover på pakken.

 158. Jeg vil elske at blive klogere på min hud, som trænger til fugt og pleje efter lidt for meget natteroderi med baby. Avene er SÅ lækkert med små magiske luksus produkter i fin indpakning. Tak for en fin blog

 159. Jeg gad virkelig godt prøve deres produkter, og det er jo bare perfekt at man kan få vejledning til hvilke man skal bruge! Krydser fingre :)

 160. Det er en jungle at finde rundt i, hvad – og ikke mindst – hvad man ikke skal bruge til sin hud, så at vinde en hudanalyse ville være fantastisk :-)

 161. Det lyder simpelthen som en gave, som ville gøre underværker for min hud. Jeg har døjet med urenheder og tilstoppede porer siden teenage-årene. Efter jeg har været gravid og har ammet, er min hud mere skør end nogensinde, og jeg har nu også tøre pletter i ansigtet. En hudanalyse ville være så fantastisk.

 162. Årh hvor en fin konkurrence! Jeg ville i hvert fald elske at få en professionel vurdering af min hud. Det har jeg aldrig prøvet før. At man så kan vinde produkter, der passer til ens hud, gør jo bare det hele bedre :)

 163. Ej hvor en skøn konkurrence, har længe ville prøve deres produkter! Har en skør hud der godt kunne bruge lidt hjælp.

 164. Åh ja, det ville godt nok være en skøn julegave :-)
  Jeg har i en del år nu, sværget til Avéne’s håndcreme, den er retti god :-) Jeg har blodsprængninger og rødme i mit ansigt (rosacea) og er lige begyndt at bruge nogle af deres produkter der skulle hjælpe mod det. Tror jeg vil investere i hele serien mod “Ansigtsrødme og rosacea”, den ser god ud :-)

  God jul til dig :-)

 165. Jeg er selv meget glad for deres produkter, men min søde lillebror bøvler sådan med sin hud og jeg kan ikke rigtigt blive klog på, hvad hans hud har brug for. Så hvor ville jeg dog være glad, hvis jeg kunne forære ham en hudanalyse med tilhørende produkter, i julegave!
  Jeg krydser fingre :)
  Og glædelig jul!

 166. Det her er den mest perfekte konkurrence nogensinde!! Jeg har den tørreste (synes jeg selv) hud i ansigtet og jeg er nået til det punkt, hvor et tykt lag Helosan hver aften, er det eneste, der tilnærmelsesvis virker. Dog har jeg en gang prøvet Avenè’s renselotion til ekstremt følsom hud – den man bruger uden vand – og den var ret så fantastisk. Hvis jeg af professionelle mennesker kan få at vide, hvad jeg skal kombinere den med, så tror jeg ærlig talt nok, at jeg bliver lykkelig;-)

 167. Jeg eeeelsker Avéne! Men på SU er der mest råd til de stribede fra Matas, så ønsker mig meget at vinde!!
  Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig Emily! Nyder at følge med i din blog og insta hver dag.

 168. Wauw, det var da en vidunderlig præmie! Min hud har lige siden 13 års alderen været helt forfærdelig. Bumset, store porer, hudorme, fedtet og bare rigtig irriterende. Jeg synes efterhånden at jeg har prøvet mange forskellige ting, men min hun er bare aldrig rigtig blevet pæn, og lige for tiden er det rigtig slemt.

 169. Det er altså en rimelig blær konkurrence, det der! :-) Jeg ville blive så glad for at vinde, da min graviditet desværre har “ødelagt” min hud i ansigtet lidt. Den klør og er blevet noget så sart. Især vinterkulden gør det ikke bedre. Så hjælp fra et par kyndige hænder ville bestemt ikke være af vejen. Krydser fingre for at jeg er heldig :-)
  Rigtig god jul til dig og dine nærmeste.

 170. Bring præmien hid. Er i underskud af både fugt og cremer, og jeg bryder mig ikke om, at min hud ikke er pæn eller har det godt, for den har jo altid artet sig.

 171. Efter at have rundt de 40 tidligere i år begynder jeg at kun se tegn på, at jeg ældes. Det kunne være skønt at udskyde processen lidt med målrettet behandling.

 172. Åh min hud har ikke været sig selv siden jeg blev gravid. Før det var den nu heller ikke kendt for at arte sig. Mon dette kunne være løsningen?

  Det håber jeg :)

 173. Glædelig jul og godt nytår, ellers som de siger på spansk:

  !Feliz navidad y feliz ano nuevo! :)

 174. Hej Emily
  Skøn konkurrence :)
  Vil gerne ønske dig og Penny en glædelig jul. Tak for en dejlig blog, hvor man altid bliver inspireret og i bedre humør. Godt nytår :)

 175. Åh jeg vil krydse fingre! Bruger deres ansigtscreme i dag, og dengang jeg startede var det fordi den var den eneste på apoteket med solfaktor i.. Nu kan jeg ikke undvære den

 176. Min vintertøre hud ville virkelig elske disse skønne produkter, jeg krydser alt hvad jeg har og håber på at jeg bliver en af de heldige

 177. Wauw, en lækker konkurrence! :-)
  Det ville være SÅ skønt at vinde til min irriterende fedtede hud, som jeg aldrig bliver klog på.

  Glædelig jul :-D

 178. Mega lækker præmie….
  Jeg ville elske at finde de rette produkter til min tørre hud, og når man samtidig er blevet sidst i trediverne så prioriteres der op på kontoen om at passe godt på huden. Kender til Avene i forhold til rens og er fan.
  Glædelig jul skønne dig!

 179. Jeg har virkelig svært ved at navigere rundt i hud og hudplejeprodukter. Jeg har aldrig rigtig fået den rette vejledning og ville så gerne lære om hvordan jeg får det optimale ud af min hud!

 180. Avenes produkter har været en tro følgesvend de sidste mange år… Jeg krydser fingre for, at jeg er heldig:-)

 181. Jeg er uendeligt glad for Avenes produkter da jeg lider af eksem og har gjort det hele mit liv. De tre der vinder er meget heldige.

 182. Jeg har aldrig fået lavet en hud analyse så det kunne være rart at få mere viden om min hud. Og sikke skønne produkter

 183. Ih, en skøn konkurrence! Ville min hud og jeg elske i disse kolde tørre måneder – og alle andre måneder ;)

 184. Det kunne jeg virkelig godt bruge! Har en smule uren hud, der desværre ind i mellem ender i nogle irriterende sår, der er uendeligt lang tid om at hele. Det ville være kærkomment at få lidt viden om, hvad der er bedst for ens hud

 185. Det ville være så tiltrængt at få analyseret min postfødsel “hormonelle” hud fordi jeg døjer med både tørhed og urenheder. Og så synes jeg også min hud er blevet sartere desværre.
  Du er i hvert fald en glimrende ambassadør med din fine hud:-).

 186. Nøøj hvor ville det være lækkert! Min hud bærer præg af min PCO, og ville virkelig gerne give den lidt kærlig behandling

 187. Det ville være en fantastisk dejlig julegave at vinde til sig selv, jeg krydser hvad krydses kan og ønsker glædelig advent :)

 188. Åh jeg elsker Avenes produkter – især effaclar H er helt genial. Jeg tåler slet ikke parfume og det er en serie der er genial til min sarte urene hud. Jeg krydser fingre :)

 189. Jeg begyndte faktisk at bruge deres Cold Creme efter at du havde anbefalet den på bloggen og min hud hat aldrig været blødere! Nu er mit problem ansigtet – eller det min kæreste lidt for sjov kalder “de lidt nubrede områder” omkring hage partiet. Det ku være så fedt at få en analyse af min hud og nogen produkter der rent faktisk funker! :-)

 190. Jeg er så forvirret når det kommer til hudplejeprodukter, så hvor ville det bare være fantastisk at vinde denne præmie! Åh altså, ja tak ja tak!!

 191. Mit ansigt er fyldt med røde knopper og små bumser. Jeg vil have mine pæne hud igen, mem vinteren har ødelagt den. Så dette vil være den perfekte julegave :)

 192. Omg, kunne jeg så godt bruge, bruger selv deres repair creme men ville være vild med en analyse, især da jeg i en alder af 25 lige hae fået konstateret perioral dermatitis :)

 193. Jeg har for nyligt (i en alder af 24) fået konstateret rosacea. Rygtet siger, at Avéne er vejen frem mod de røde kinder! Hvor kunne det være skønt at prøve. Kh Sara

 194. Det er måske den allerbedste konkurrence, du har haft! Jeg er så glad for Avenes produkter, og bruger dem dagligt. Men jeg er ikke sikker på jeg gør det optimalt, og et professionelt tjek med rådgivning ville være guld værd. Jeg har døjet med eksem i min barndom, og har nu en blanding af tør hud og udbrud af bumser. Jeg har netop investeret i en Clarisonic ansigtsbørste, og ville elske at finde ud af hvordan jeg kan bruge den optimalt.
  Jeg krydser fingre for at jeg vinder!!
  Glædelig jul og tak for en skøn blog.

 195. Ej en dejlig konkurrence! Lige noget jeg kunne bruge, da jeg synes det er så svært at gøre sig klog på hudtyper og gode produkter!

  Glædelig jul

 196. Jeg elsker Avénes produkter – de er virkelig perfekte til min sarte hud og så er det lykken, som parfume-allergiker, at de er 100% parfumefri.
  God jul Emily! ☺️

 197. Åh det kunne være lækkert! Er lige stoppet med medicinsk behandling af akne, så nu ved jeg slet hvilken type hud jeg har fået ud af det. Men deres Cleanance HYDRA serie har i hvert fald gjort underværker mod den tørre hud medicinen gav mig.

 198. Efter et år med fuld fart frem – kunne mit ansigt godt klare lidt ro, og ikke mindst velvære. Jeg håber!

 199. Åh jeg ville elske få en hudanalyse og de produkter der vil passe specifikt til mig!
  Jeg har som mange andre prøvet et hav af produkter, men aldrig fundet de rigtige.
  Denne gang kunne man jo håbe :D

 200. Åh, hvor er det dog en lækker selvforkælelse! Ville være min aller yndlingsjulegave uden overhoved at vide, hvad jeg ellers får

 201. Åh en lækker præmie! Jeg døjer med ret så tør hud på kinderne men samtidig kan jeg blive virkelig rødmosset også så leder altid efter god effektiv creme der samtidig er mild og venlig :-) krydser fingre!
  Og så er der under 10 dage til juleaften :-)

 202. Jeg startede på at bruge Avènes ansigtsspray for 3-4 år siden og har været trofast bruger siden. Deres renseskum hører også til en af favoritterne. Det ville være vildt lækkert at vinde pakken :-) God jul til alle :-) Kh Maiken

 203. ELSKER deres body lotion. Ville SÅ gerne prøve nogle af deres andre produkter – sikke en fantastisk præmie. Krydser fingre for, at jeg er en af de heldige.

 204. Årh det ville være så dejligt. Min hud trænger til lidt forkælelse under min graviditet. Det er der, man kan gøre lidt for sig selv, når nu smart tøj er lidt svært☺️

 205. En tidlig julegave som denne vil helt sikkert falde på et tørt sted – i alle henseende. Efter at have døjet med acne er jeg kommet i medicinsk behandling. Min hud strammer, skaller af og revner af tørhed, alt i mens mine porer tilstopper og acnen er i oprør. Avénes produkter og ekspertise vil helt sikkert kunne gøre en forskel.
  Krydser alt hvad krydses kan!

 206. Sikke en vidunderlig præmie. Håber på at vinde den i julegave…
  beslutningen om “kun gaver til børnene i familien” er nem, men også en smule kedelig:) Rigtig god jul til dig!

 207. Nej, hvor overdrevet lækkert! Jeg har været så vild med de Avène produkter, jeg har prøvet. Elsker at de er skånsomme til min sarte og til tider oprørske hud :-)

 208. Hej Emily, hvor ville det være skønt med lidt hjælp til min efterhånden ikke så glade hud! Efter jeg stoppede med p-piller, har jeg simpelthen haft så uren hud – som samtidig er tør! Der er ikke noget der virker og jeg kunne virkelig bruge et godt Avene-råd :)

 209. Skøn konkurrence. Jeg kender ikke produkterne fra Avéne, men trænger til at prøve noget nyt. Derudover skriger mine vinter-tøre ben på fugt.

 210. Ej hvor ville det være luksus at vinde! Jeg tror aldrig at min hud har været “the best it can be” fordi jeg simpelthen ikke kan finde ud af hvilken hudtype jeg har haha :-)

 211. Jeg har hørt så mange gode ting om Avène, men aldrg taget mig sammen til at prøve det, mest fordi jeg ikke ANER, hvad minhud har godt af at bruge. Håber virkelig, at jeg vinder!!
  God jul, og fortsat god bedring!! :)

 212. Det var lige en præmie for mig. Min hud har nu drillet gennem en længere periode, jeg synes efterhånden jeg har prøvet alt. Så mon ikke det ville kunne gøre en forskel

 213. Jeg knuselsker deres produkter. Det vil være spændende at lære mere om ens hud og kunne give den de produkter, som gavner den bedst!

 214. Jeg har længe haft kig på Avénes produkter, men synes det kan være så svært at finde de rigtige produkter til min hud. Derfor vil jeg elske at få et hudplejeprogram særligt til min hud.

  Tak for en fantastisk blog – du inspirerer til at være kvinde, stolt af sig selv og til at tage hånd om sig selv.

 215. Sikke en lækker konkurrence :-)
  Jeg køber ofte lidt tilfældige produkter til min ansigtspleje og ville elske at blive klogere på min hud.

 216. Åh, denne her 32-årige kvinde, der stadig lider af urenheder og skinnende hud, håber inderligt, at hun vinder, så hun kan få lidt hjælp til at få styr på hud-kaoset..! :)

 217. Orv, det gad jeg godt vinde! Mine hudplejerutiner ville vist ikke blive godkendt af eksperter – kunne være fedt at få tips til hvad MIN hud har brug for :-)

 218. Min hud driller, men har været glad for de avene produkter jeg har! Det kunne nu være dejligt med noget kyndig vejledning

 219. Jeg har ofte haft lyst til at prøve produkterne, men er altid endt med det samme, som jeg kender, som faktisk ikke rigtigt gør jobbet! Det kunne da være dejligt at få en gratis omgang og en mulighed for at finde de helt rigtige produkter :)

 220. Jeg har længe gerne villet få lavet en hudanalyse og kunne vildt godt bruge en masse lækre produkter til min hud, så det ville være en perfekt julegave (og fødselsdagsdage – har fødselsdag d. 25 ;-)).

 221. Åh, det ville være lækkert at blive lidt klogere på sin hud. Jeg synes virkelig det er en jungle, da min hud sender lidt miksede signaler (måske lidt som din?) af både tørhed og tilstoppede porer.

 222. Rigtig lækker konkurrence! Jeg kunne godt tænke mig at lære lige præcis hvad der er bedst for min hud. Synes det er lidt af en produktjungle derude så vil ikke sige nej til lidt hjælp.

  God Jul:)

 223. Hvor kunne min vinterblege og triste hud godt tænke til en skræddersyet hudplejekit især når jeg er så forvirret over alle de forskellige produkter der er på markedet. Fingers crossed!

 224. Det kunne være fantastisk med en gang selvforkælelse midt i al eksamenstressen og så endda fra alletiders ynglings mærket. Jeg krydser fingre! Rigtig god jul til dig Emily :)

 225. Åh sikke en skøn advenstgave – det ville være så lækkert til min vintergrå hud!

 226. Lækker konkurrence! Jeg kunne virkelig godt bruge noget vejledning og hjælp til at passe ordentligt på min fine, skandinaviske hud! :)

 227. Ville være verdens bedste julegave til min hud, der båder lider under det kolde vejr og alt for meget julesukker !!

 228. Wow, hvilken fantastisk mulighed for at lære min hud bedre at kende ! :-) Jeg døjer både med fedtet og tør hud. Krydser fingre for, at jeg kunne være den heldige vinder!

 229. Det ville være så dejligt at vinde noget lækker hudpleje, når nu hvor alle pengene er brugt på julegaver. Rigtig god jul :)

 230. Sikke det er tiltrængt! Siden jeg gik ned med stress i sommers har jeg døjet med svær uren hud og uanset hvad jeg gør (eller ikke gør), er det som om det intet hjælper. Kender Avéne fra body lotion’en og håndcremen Cold creme og sidst men ikke mindst den famøse “thermal water spray”, som vi altid havde i mit barndomshjem….
  Krydser fingre!

 231. Rigtig glædelig december til dig og dine kære, og en masse ros til dig herfra, for din fantastiske og inspirerende blog. Jeg elsker at følge med :-)

 232. Uhhhhh, det kunne min vintertørre hud godt trænge til! Og så ville det da være spændende at se, hvilken hudtype man rent faktisk har! :)

 233. Åh, hvor kunne jeg godt bruge hjælp til at få styr på min hud! Jeg prøver produkt efter produkt, men det er ligesom om, intet helt vil virke. Den sidste måned er det gået helt galt, og min hage ligner noget, der er en hormonramt teenager værdig og min lille næsetip er uimodtagelig for diverse hudorme-produkter – og det er ikke lige det look, jeg stiler efter. Jeg krydser og krydser og håber på et sandt julemirakel!

 234. åh manner hvor jeg ville jeg dog elske at vinde et skræddersyet sæt til mig selv… Jeg er simpelthen så træt af min urene hud; og har mistet modet på at gøre noget ved det..

 235. Jeg tror min mor ville prise sig lykkelig over en overraskelse som denne til jul – hun har sådan en sart hud, og efter dit fine indlæg og et kig på Avènes hjemmeside, virker de som nogle virkelig blide og skånsomme produkter!

  Hvorfor har jeg ikke fået øjnene op for dem før?! :D

  Glædelig jul herfra!

 236. Jeg fik Avene-produkter af en dejlig veninde, efter hun havde været i Paris – og jeg er hooked. Men kunne virkelig godt bruge hjælp til præcis hvilke produkter, der er gode til mig!

 237. Åh ja! Siden jeg fik mine første bumser i 5. klasse (meget før alle de andre piger) har jeg drømt om at få foretaget en hudanalyse, så jeg kunne komme det til livs. Jeg er nu 22 år, og kunne virkelig godt tænke mig snart at vågne op med bare nogenlunde pæn hud hver dag, i stedet for altid at frygte en ny, lille ondskabsplet i ansigtet :)

  Knus fra Linette

 238. Efter at have kendt min hud rigtig godt i flere år, passet godt på den og været tilfreds med den, har et nyt job i det sydlige udland og dermed varme og sol 24/7 en del mere havbad og almindeligt bad, men nu med kalk, klor og salt i vandet, gjort en kæmpe forskel for min hud, som nu ikke samarbejder og slår ud. Jeg ville super gerne lære den at kende igen, så jeg kan passe og pleje den ordentligt og føle mig godt tilpas som før ude i verden :-)
  Ps. Dejlig blog, tak for den!

 239. Hvor ville det være forjættende med lidt informativ selvforkælelse. Håber jeg er heldig…

 240. DET ville være fint at vinde. Jeg kommer nemlig på DK visit snart. OG jeg har længe gerne ville tjekke Avene ud.

 241. Det gad jeg godt at vinde. Jeg er i voksenalderen begyndt og døje med kedelig uren hud. Ville elske noget hjælp til det. Jeg krydser. God dag.

 242. Fantastisk – lige hvad min graviditetshud trænger til! Du forstå virkelig at forkæle både dig selv og dine læsere:-)

 243. Jeg er ligesom dig stor fan af Avène og stod så sent som i går og tjekkede nyheder ud sammen med en bekendt, der er farmakonom og var med på samme tur som dig. Jeg kunne huske dit indlæg – så det er lidt sjovt at denne konkurrence kommer nu.

  Nå, men jeg har ekstremt tør og sart hud, der især ved de her vejrskifte, har brug for ekstra pleje. Avène er noget af det eneste, jeg kan tåle og jeg plejer at brænde pengene af på især den beroligende maske til rødmende og sart hud samt thermalspray-sprayen.

  Jeg kunne godt tænke mig at gå all in og virkelig forkæle min hud – ligesom det absolut er på tide at blive konsekvent med øjencremen!

 244. Det er da den mest fantastiske præmie! Den håber jeg at jeg vinder :) Håber du nyder den sidste halvdel af skønne december!

 245. nøj hvor jeg krydser fingre, dette kunne jeg absolut godt bruge.

  Har over de sidste år haft en kamp med min hud, med urenheder, tørhed og påbegyndende ar efter bumser. Men kan simpelthen ikke finde vidundermidlet til netop min hud. Derfor ville jeg elske, at få lidt hjælp til dette af professionelle.

  håber, håber, håber! :-)

 246. Min gud er meget følsom og der er svært at finde den rette creme. Det ville være en kæmpe hjælp at få en professionel hudanalyse og blive guidet til de helt rigtige produkter til min hud.
  Jeg vil blive ovenud taknemmelig.
  Glædelig jul
  Stella

 247. Godmorgen og glædelig 17. December.

  Sikke en fantastisk præmie. Den ville jeg og min hud overelske at vinde! Vi har kæmpet med tørhed i mange år nu og aldrig fundet den helt optimale løsning. Så Avéne hudplejeprodukter ville falde på et ‘tørt’ sted

  1. Hov, jeg glemte lige at tilføje, at jeg udover usandsynlig tør hud er så heldig også at have en fedtet t-zone. Hvilket ikke ligefrem gør det nemmere at finde de rigtige produkter.

 248. HO HO HO julemanden må gerne komme forbi mig med lækre hudplejeprodukter fra Avene. Glædelig jul!

 249. Har længe ville prøve at kaste mig ud i deres produkter, men har ikke haft særlig meget viden om hvordan og hvorledes de skal bruges. Så kunne være rart at komme ordenligt igang, da jeg som 22 årig stadig døjer med fedtet og uren hud :(

  Tak for en dejlig blog, jeg følger den hver dag, og rigtig glædelig jul :)

 250. Fantastisk konkurrence med fantastiske produkter!
  Avéne gør virkelig underværker for min sensitive hud. Glædelig jul :-)

 251. Dét ville jeg meget gerne prøve, så jeg kunne passe bedre på min hud i den kolde vintertid!

 252. Skøn præmie! Jeg har tendens til rødme og især i de kolde måneder, så det ville være fantastisk med en skræddersyet hudplejerutine med disse lækre produkter ☺️
  God dag og hurraaaa, en uge til juleaften

 253. Sikke en fantastisk præmie! Ville elske at vinde, da min hud har været helt håbløs siden min graviditet (i ca 1 år nu). Synes nogen dage det er pinligt at vise mig i offentligheden med rødmosset og knopret hud :-(
  Har prøvet mange ting men intet har hjulpet indtil videre. Det kan Avéne måske…
  Glædelig jul Emily

 254. Wauw en lækkerbidsken af en konkurrence! Krydser fingre og håbet på en fantastisk julegave

 255. Årh! Min hud ville elske lidt koordineret pleje efter et efterår og en vinter med alt for lidt overskud til at gøre ret meget ud over den daglige rutine morgen og aften!
  Glædelig jul og ønsker om et lykkebringende nytår!

 256. Wauw Sikke en lækkerbidsken af en “julegave” at få! Glædelig jul til jer alle! ❤❤❤

 257. Øj, fin konkurrence. Jeg har netop købt en creme fra mærket, og ville elske at få hele pakken :-) God 17. december!

 258. Min hud driller simpelthen noget så forfærdeligt om vinteren, og jeg synes virkelig jeg har prøvet meget forskelligt… jeg har altid sværger til Avénes lip-creams mod tørre læber, så jeg ved hvor godt et mærke det er, jeg er bare ikke nået til huddelen endnu. Derfor jeg bare ville blive så glad for at vinde :-)

 259. Det lyder som en dejlig, spændende og lærerig præmie:)

  Jeg ønsker dig en dejlig dag idag, onsdag d. 17. december.

 260. Jeg døjer ret meget med uren hud, det er som om den ikke rigtig har forstået, at jeg ikke er 16 år længere. Derfor ville jeg ret gerne vinde, for det har endnu ikke lykkes mig at finde produkter, som kan hjælpe med at holde styr på min hud. Og så er Avènes produkter også ret lækre, i hvert fald de få, jeg har prøvet :)

 261. Det ville jeg virkelig gerne vinde! Er altid i tvivl om, om det er det rigtige jeg køber :)

 262. Det ville være den bedste julegave. Er i forvejen rigtig glad for Avéne’s produkter, men kæmper med tør hud i vinterkulden, og måske kunne en hudanalyse hjælpe mig på vej til at finde den helt rigtige løsning :) Glædelig jul og tak for en god blog!

 263. Har det rigtig svært med min hud. Det at sige, har jeg ikke akne, men har rigtig mange “clocked pores”, som en hudspecialist i USA så fint sagde. Min hud er helt bumpy og de udvikler sig nemt til nogle grimme bumser. Bruger alt for mange penge på alle mulige produkter, som ikke rigtig hjælper. Hvis jeg kunne få analyseret min hud, og få de produkter der passer lige præcis til min hud, ville det være en fantastisk julegave!!

  Fantastisk give away!
  Massere af juleknus Freja

 264. Jeg har længe kæmpet med at finde nogle hudplejeprodukter, som ville være god for min hud – dog endnu uden held! Krydser fingre for jeg bliver den heldige :-D

 265. Det er jo den vildeste præmie – EVER! Jeg bøvler så meget med at min hud meget hurtigt bliver lidt rødlig og jeg synes det er så svært at lade sig guide af pigerne i Matas, Illum og Magasin – alle vil jo bare sælge. Jeg har brugt en formue på dyre cremer, der ikke har virket – men tænk sig, om Avenes specialister ved lige akkurat hvad der skal til, før jeg får min pæne hud igen. Jeg krydser fingre og ønsker dig en glædelig jul :)

 266. Yaaaaaaaay, verdens bedste konkurrence. Tror de fleste kvinder har problemer med deres hud – eller jeg har hvertfald!! Især her om vinteren. Døjer med en kombination af tør og fedtet hud, smører med en god fed ansigtscreme uden parfume og diverse andre stoffer, men synes det er det samme hvert år! Også urenheder er et problem for mig!
  Jeg håber håber håber indtil på lørdag, at jeg bliver en af de tre! Det ville være den bedste julegave :-)
  Glædelig december til dig Emily – og tak for den bedste pige-blog ! :-)

 267. Hurra! Hvor er det en skøn konkurrence! Jeg ville blive så glad for at vinde, og dermed få mulighed for at få lavet en hud-analyse, for at finde de produkter der passer aller bedst til mig og min hud. Krydser fingre!

 268. Det kunne være så dejligt at vinde et lækkert hudplejekit! :) Jeg trænger virkelig til god vejledning.

 269. Det ville være så godt med lidt professionelt hjælp til pleje af huden, særligt ansigtet! Man gætter sig lidt frem i junglen af produkter og mærker, med blandet succes ;)
  Tak for blog og glædelig december! :D

 270. Sikke en GOD konkurrence.
  Min hud flipper ud på alle måder for tiden, så lidt Avéne vil helt sikkert gøre godt!
  Glædelig jul og tak for en vanedannenede blog.

 271. Sikke en dejlig julegave-konkurrence!
  Jeg har haft så mange problemer med min hud, især her om vinteren, og kan næsten ingen produkter tåle. Har dog engang forsøgt mig med Avéne – med stor succes, så det kunne være fantastisk at få en skræddersyet produkt-serie med hjem.

  Rigtig dejlig dag til dig :)

 272. Ville være så dejligt at vinde. Har aldrig fået lavet en hudanalyse.
  Med ønsket om en rigtig dejlig jul til dig og dine.

 273. Har netop opdaget Avène for få dage siden og ville elske at få hjælp til de hudproblemer, som jeg har døjet med – ud af det blå – det sidste halve år.

 274. Hej Emily,

  Åh, en fin bogreol – glæder mig til at se den bøger senere.

  Avene laver virkelig de bedste hudplejeprodukter.
  Jeg håber, at jeg vinder :D

  mvh

  Josephine

 275. Åh, hvor er det en skøn konkurrence! Min hud er slemt plaget af “speciale-skrivning”, som har fået mig til at hænge lidt i laser :-) Så det ville være en drøm at kunne forkæle den med de helt rigtige produkter, når jeg om en måned får afleveret!

 276. Jeg har i mange år været så ked af min hud – og det er virkelig noget, der påvirker ens selvtillid. Ville blive ovenud lykkelig for sådan en præmie! :)
  Glædelig jul!

 277. Det er måske redningen til min trætte hud, der pga graviditeter, amning efterhånden trænger til lidt opmærksomhed.
  Krydsede fingre og glædelig jul herfra :)

 278. Det ville være rigtig dejligt at vinde denne konkurrence og få professionel hjælp til at finde ud af hvad der er bedst for min hud :)
  God jul

 279. Det ville virkelig være skønt at få noget professionel hjælp til den kære hud. Jeg er i en alder af 28 begyndt at få total teenager-uren-hud, bestemt ikke rart! :( Glædelig jul til dig. Kh. K

 280. Det var dog en fantatisk premie :) Det ville være fuldstændig fantastisk at vinde sådan en omgang da jeg sjældent får prioriteret at købe noget som helst til huden :/
  p.s tak for at gøre mine sene morgener hyggeligere med dine fine billeder og pæne ord <3
  knus

 281. Dejlig konkurrence! :D deres produkter har også virkelig gjort underværker for min eksem ramte hud.

 282. min hud ville elske at blive ordentlig tilset – vinteren har virkelig drillet den i år.!

  anyways – glædelig 17. december!

 283. Hej Emily
  Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår, smider jeg et lod i puljen og krydser fingre for, at jeg bliver én af de heldige vindere. Jeg har længe kredset om Avène, men har ikke lige haft modet til at skifte mærke, men det kunne jeg jo så passende gøre nu :-)

 284. Tak for de altid fine konkurrencer med lækre sager du laver til os! Jeg vil håber på lidt førstehjælp til min forvirrede hud, der amokker lidt for meget over skift i vejret.

 285. Så får du sørme en julehilsen Emily, jeg håber du får den dejligste jul og et bragende nytår. At alle de ting du ønsker dig vil komme til dig og at 2016 bliver et år vi vil huske!

  Tak for den fineste blog, bliv ved med det du gør :-)

 286. Glædelig jul! Hvor vidunderligt med sådan en skøn konkurrence.
  Jeg har haft hudallergi siden jeg var 16, som går amok, så snart vi får under 10 grader. I mange år kæmpede jeg hver jul for at se “pæn” ud til juleaften og nytårsaften. Jeg følte mig ikke spor attraktiv med eksem i hele ansigtet og kunne mærke, det også gik ud over selvtilliden. Men sidste år prøvede jeg Avènes creme og i år har jeg næsten ingen eksem.
  Jeg vil super gerne få taget en hudanalyse og finde ud af, hvilke andre produkter, jeg kan bruge og som måske kan gøre, at jeg slipper for den smule eksem, jeg har tilbage.
  Men uanset om jeg vinder eller ej, vil jeg blot sige tak, fordi du har lavet en konkurrence som denne med Avène. :)

 287. Uh, kunne godt bruge sådan en hudanalyse! Min hud har været ret irritreret det seneste år.. Tak for din blog, læser flittigt med! Glædelig jul :-)

 288. Jeg skal til at skifte hudplejemærke, så det ville jo være en fantastisk mulighed for at udforske Avéne og deres produkter :)
  God Jul!

 289. Har været over tyske helsemærker til K-beauty, og nu kunne det være sjovt at eksperimentere med franske apotekervarer :-)

 290. Åh – det kunne min hud altså godt trænge til – især her i vinterkulden.

  Glædelig jul! :)

 291. Det kunne være så lækkert at vinde og blive klogere på min hud! Min hud flipper fuldstændig ud i vinterkulden og jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre ved de tørre pletter… Krydser fingre!
  Rigtig god jul :)

 292. Uhh en lækker gevinst – ville være helt perfekt at vinde, da min hud slet ikke arter sig for tiden!
  Krydser fingre og sender masser af gode jule-vibes herfra.

 293. Fantastisk præmie/julegave til mig selv, passer perfekt til januarvejret, der er særlig hård imod min hud. I øvrigt rigtig fin reol. God jul

 294. Jeg kunne også godt tænke mig at få at vide, hvad Avene tænker om min hud. God jul derude – ferien venter lige om lidt *kan næsten ikke vente*

 295. Min søsters yndlingsmærke! Jeg er egentlig ikke såååå god til at passe på min hud – så det ville være lækkert at få det tjekket én gang for alle!

  Glædelig jul!

 296. Alt for skøn konkurrence! Krydser fingre for at jeg bliver den heldige :-)

  Glædelig jul!

 297. Jeg har problemer med min hud, og Avene har virkelig hjulpet – men et skræddersyet hudplejeprogram kunne være fantastisk!

 298. Super lækker konkurrence – jeg ville ligesom mange andre gerne blive klogere på ens hud og hvad den har brug for…

 299. Sikke en vanvittig julegave det kunne blive. Min mor ville i hvert fald have gavn af at jeg vandt, hehe .
  Men hvor er det et initativ, alle vil jo have en dejlig hud med et strejf af sundhed! :)))
  Knusssss

 300. Sikke en smuk bogreol! Har I haft en snedker på til at lave den? Virkeligt flot!
  Elsker Avenes fugtspray, men har ikke rigtig erfaring med deres andre produkter, så det vil jeg meget gerne have!
  Glædelig jul til alle derude

  Mange hilsner Nina

 301. Åh en skøn gave at kunne vinde! Ville søreme passe skønt til vinterens kulde <3

 302. Det kunne være super lækkert at vinde denne hudanalyse, da jeg synes min hud tørrer ud lige meget hvor fed creme jeg bruger i ansigtet!

 303. Glædelig jul Emily!
  Det ville være så dejligt, hvis min evigt tørre, udslæts-ramte og kløende hud kunne få en kærlig overhaling, og jeg kunne lære, hvordan jeg give den den aller bedste pleje!

  Jeg er i forvejen glad for et par af Avenes produkter, så et skræddersyet hudpleje program ville kun gøre denne glæde større!

  Mange jule hilsner fra en anden Brygge-pige!

 304. Det vil være så fedt at vinde! Jeg har hørt meget godt om Avéne produkterne, så det vil være skønt at vinde!

 305. Det ville være så fedt at få sådan en hudanalyse. Jeg kender godt Avène, da det stort set er de eneste produkter jeg kan tåle, alt andet giver mig nældefeber :( Men jeg har aldrig fået lavet en analyse af min hud, så ved ikke om det er de helt rigtige produkter jeg bruger.
  Krydser både arme og ben fra nu af :)
  Kh Lena

 306. Jeg har netop lige købt mit første produkt fra Avéne, og det er så lækkert! Det vil være skønt at vinde denne konkurrence.

 307. Jeg vil vanvittig gerne prøve at få en hudanalyse hos Avene, der er et fantastisk produkt, så jeg har vel lov at håbe det bliver mig.

 308. Hudplejeprodukter er en jungle! En jungle som jeg på det seneste (lettere forgæves) har forsøgt at finde rundt i.
  Jeg har en yderst irriterende og problematisk hud, men jeg har tidligere haft gode erfaringer med Avéne, selvom jeg ikke har fået produkter målrettet til mig. Det kunne derfor være verdens fedeste julegave, hvis jeg vandt denne lækre præmie! Krydser fingre!

 309. Ih, hvor gad jeg altså godt vinde sådan et skræddersyet hudplejekit. Især da min hud er begyndt at slå lidt ud efter jeg er kommet på efterskole, og derfor godt kunne trænge til den helt rigtige behandling og pleje. Jeg bruger i forvejen produkter fra Avéne og ved at det er mærke man sætte sin tillid til.
  Derudover vil jeg ønske alle en rigtig glædelig jul med masser af julesange, lækkerier, julegodter og dejligt selskab.

 310. Ville elske at vinde denne konkurrence, jeg tror et hudplejeprogram ville gøre underværker for min tørre vinterhud!

  Tak for en dejlig konkurrence :)

 311. En personlig hudanalyse og produkter der passer præcis til min hud ♥♥♥ Det vil jeg meget gerne vinde… jeg vil juble af glæde ♥♥♥

 312. Av, det var da en så absolut fantastiske præmie! Jeg krydser fingre.

  En glædelig julehilsen herfra!

 313. Fantastisk lækker præmie! – den ville sørme gøre lykke hjemme hos mig.

  Glædelig jul :)

 314. Jeg har hørt rigtig godt om Avènes produkter, men har aldrig selv prøvet dem. Jeg synes nemlig, at det kan være lidt svært ved at finde rundt i hudpleje-junglen. Derfor lyder et skræddersyet hudpleje-kit lige som noget for mig :)

 315. Det ville være en lækker præmie. Det er sjældent, at man ellers begiver sig ud en hel udskiftning af arsenalet, så det ville være lækkert at prøve.

 316. Sikke en lækker gevinst☺️ Det ville være så skønt at vinde og blive klogere på hvilke produkter, der kan hjælpe min sarte hud. Glædelig jul

 317. Avenes produkter er så gode og milde – har også altid købt dem på ferier i Paris :-) Jeg synes min hud ser meget trist og grå ud for tiden, så det kunne være dejligt med et professionelt råd og nogle dejlige produkter! Krydser fingre! :-)

  God Jul :-)

 318. Det ville da være verdens bedste julegave at forære sin egen hud i denne hårde tid for den!

 319. Jeg har i årevis haft en hud med problemer i den ene retning efter den anden, og dette ville være helt fantastisk af få muligheden for!
  Glædelig jul!

 320. Uh, det ville være en dejlig selvforkælelse at prøve Avenes produkter på mine rosacea-rødmende kinder.

 321. Sikke en fin konkurrence. Jeg elsker hudpleje og elsker at lære nye produkter at kende. Jeg kender godt Avene, har dog stadigvæk ikke prøvet det. Det er efterhånden mange år siden jeg har fået en hudanalyse, og man ændrer sig jo lidt med årene så det kunne være fedt at få tilpasset en hudplejeprogram :)

 322. Sikke en fin gave! Det er lige hvad jeg kunne tænke mig, og hvad jeg kunne bruge. Min næse skalder, selvom det er vinter, solen er borte og jeg er hvid som en såkaldt blegfis – det synes jeg altså er skørt?

 323. Det vil være rigtig dejligt, hvis det var mig der blev den heldige.
  Jeg har en sart hud som til tider kan være irriteret med eksemlignende udslæt.
  Jeg krydser fingere ;0)

 324. Det er fantastike produkter. De rede min meget stressede hud, som var gået helt amok 4 dage før mit bryllup. Efter effekt smørring med cremen til atopisk eksem, var min hud så fin og blød og jeg kunne føle mig smuk på min bryllupsdag.

 325. Kæreste Emily,
  Sikke en fin julegave. Jeg vil faktisk ikke glæde mig selv med denne gave, men min søde mor, som er meget glad for Avené og deres produkter. Jeg er på SU, så budgettet for julegaver er ikke stort i år, derfor vil jeg elske at forkæle hende med denne skønne julegave.

  Glædelig jul – Anne

 326. Nøj for en lækker konkurrence – det ville være en overskøn gave at kunne give til min mor, som i forvejen elsker deres produkter.
  Glædelig jul!

 327. Ligesom jeg altid siger det om mig selv, mener mine veninder gang på gang, at der er noget galt med deres hud. Det er der altså ikke – de er så fine, som de er – men min trænger altså virkelig…. skriver jeg – velvidende at de ville sige det samme om mig;-) Og min hud er vel OK, når alt kommer til alt. Tilstoppede porer, urenheder og en fedtet t-zone kunne nu alligevel være så rart at komme til livs, så med de ord krydser jeg fingre og melder: God torsdag aften!

 328. Jeg har længe tænkt på, at jeg burde være bedre ved min hud! Og lige det tror jeg Avene kunne være den perfekte hjælper til :-)

 329. Jeg elsker deres produkter og ville blive SÅ glad for at blive den heldige vinder :)
  Rigtig glædelig jul!

 330. Yndlings produkter – som jeg rent faktisk kan tåle! Min hud er så dehydreret her om vinteren.

 331. Det ville være så lækkert.. min hud driller stadig i perioder, trods mine 42 år. (Eller måske pga. ?).
  Tak for tips angående julegaver – tror at mine søstre ville elske en lækker creme.
  Glædelig december.
  Miatilda

 332. Åh, det gad jeg noget så godt at vinde! Jeg døjer så meget med min hud for tiden, og Avene kan altså bare noget med problemhud. Sikke en fin bogreol, iøvrigt :)

 333. Hej
  Først og fremmest rigtig glædelig jul til dig.
  Ville rigtig gerne vinde så krydser fingre. …kh

 334. Det ville være så godt for mig. Min hud har ændret sig og jeg synes ikke længere, jeg kender den. Alt det der plejede at virke, dur ikke og jeg synes, jeg famler i blinde.

 335. Åh, jeg elsker Avéne! Har allergi, så det er bare min trofaste følgesvend.. Fingrene er krydset!

 336. Sikke en fin konkurrence!
  Har selv brugt flere af Avène’s produkter, og jeg elsker dem :-D

 337. Jeg ville RLSKE at vinde sådan et sæt.. Min søn bruger avene(eller jeg gør det for ham) fordi han døjer med børneeksem og det er fantastisk.. Jeg ville elske mit eget sæt

 338. Jeg bruger Avene i forvejen, det kunne være så fint at få professionel hjælp til at bruge produkterne rigtig.
  God jul

 339. Glædelig jul – det gad jeg godt at vinde og mit ansigt skriger på, at komme af med lidt vintertørhed.

 340. Jeg har utroligt sart ud og bruger i forvejen Avènes kemiske peeling, som virkelig har gjort underværker for min hud. Jeg ville elske at tilføre flere produkter til min badeværelseshylde – og så endda fuldstændig tilrettelagt min hud. Krydser fingre!

  God jul :-)

 341. Åh, de her konkurrencer er altid lidt et longshot, men jeg ville bare SÅ gerne vinde denne her. Har haft problemhud hele livet. Atopisk hud med tørre, kløende pletter. Nu har jeg også fået rød, reaktiv hud. Jubii. Det er virkeligt bøvlet, og jeg savner et godt indspark.

  God jul til dig Emily og tak for en som altid dejlig blog!
  KH Marie

 342. Uh den ser flot ud den reol.
  Glæder mig til at se den i brug :-)
  Så må du også lige komme med lidt flere detaljer.
  Glædelig jul Emily :-)

 343. Lille kommentar i mængden, gad vide om du kommer igennem dem alle ;)
  Glædelig lille-fredag og tillykke med den nye reol!

 344. Nøj en skøn præmie, den ville min vintertrætte hud elske. Håber du får en rigtig dejlig jul!

 345. Krydser fingrer! Døjede i mine tidlige teenage-år med rigtig meget uren hud, og der går efterhånden heldigvis længe mellem de rigtig slemme break-outs. Til gengæld har min hud de seneste to år være meget op og ned i forhold til at den skrifter utrolig meget i at være tør eller helt fedtet.. Særligt her til vinter har jeg har meget tør hud, og når jeg så har forsøgt med fed creme bliver min porer helt tilstoppede, hvilket jo ikke er så sjovt… Så jeg ville virkelig elske hvis jeg kunne få min hud “analyseret” og derved måske ende op med hud, der var lidt mere til at regne med :) God jul! <3

 346. Åh, gad jeg godt vinde! Jeg er som 44årig begyndt at få tilstoppede porer og bumser (igen, ikke sjovt). Og samtidig også tør hud. Kunne vist godt bruge at blive klogere på min hud i dens nuværende tilstand.

 347. Jeg har været så glad for mærket, og det minder mig om mange gode ferier i Frankrig med dertilhørende apotekerbesøg. Skøn konkurrence og god jul!

 348. Jeg prøver lykken :) Glædelig jul til både dig Emily – men også til resten af hele læserflokken!

 349. Åh! Ting jeg gerne ville vinde! Min hud er så skiftende både i forhold til cyklus og årstid og synes aldrig jeg formår selv at finde de helt rigtige produkter. Krydser fingre!!

 350. Har tidligere prøvet en fugt maske og ville elske at forkæle min hud med mere… Den skriger på fugt. Glædelig jul til dig

 351. Er plaget af meget slem atopisk eksem, og Avené er er af de få brands der laver produkter som jeg kan tåle, og som rent faktisk har positiv effekt på min meget tørre hud. Håber, håber, håber :-)

 352. Hej Emily.
  Håber jeg vinder! Har aldrig prøvet Avene, men vil rigtig gerne finde mit hudfix og det kunne meget vel være dette.

  Happy holidays :)

 353. Jeg troede, at når man var næsten 25, så var man sluppet ud af farezonen for at få uren hud. Lige pludselig bum. Jeg håber, at et nyt plejeprogram fra Avene kunne rette op på det.

 354. Kære Emily,

  Jeg vil ønske dig rigtig glædelig jul!

  At vinde denne præmie ville være fantastisk. Jeg har siden jeg var ung teenager døjet med akne, og har netop nu afsluttet behandling med isotretenoin, et skrapt av av middel mod akne. 7-9-13 så ser det ud til at virke rigtig fint på min hud – men min hud er nu sart og utrolig følsom, og jeg har endnu ikke fundet den rette måde at genopbygge min hud på. Derfor vil denne præmie glæde mig meget.

  De bedste hilsner,
  Kathrine.

 355. Det er virkeligt en god konkurrence. Jeg synes det ville være perfekt at få hjælp til hvilke produkter der passer til en. Tror vi er mange som har brugt mange år og tusindevis af kroner på cremer, men som stadig leder videre efter noget som ville gøre vores hud helt glad=)

 356. Det ville være skønt. Jeg føler min hud går i hi her om vinteren, så endnu en god grund til at længes efter forår. God jul

 357. De seneste måneder har der været fart på hverdagen (men det vel nærmest noget de fleste (desværre) kan nikke genkendende til), og det har min sarte hud desværre taget skade af. Jeg er ivrig efter at prøve nye produkter for at se, om det kan hjælpe på min huds tilstand, så det kunne være rigtig lækkert at vinde de fine produkter!

  Rigtig god jul.

 358. Jeg er stor fan af Avéne, som tidligere har reddet min hud. Det kunne være rart med lidt af deres produkter igen :-)

 359. Lidt hudkærlighed til min vinter trætte hud ville være noget så skønt at vinde, jeg krydser alt hvad jeg krydse kan, så min hud kan smile gennem vinteren:-)

 360. Jeg vil meget gerne blive klogere på min hud. – Og hvis den der lækre præmie ryger i min retning vil både jeg og mit SU-budget blive meget meget glad ! :)

 361. Det ville være fantastisk! Jeg er vild med Avéne og den effekt produkterne har på min hud (dem jeg har prøvet) – så jeg krydser fingre!!

 362. Årh hvor ville sådan en julegave gøre godt! :-) Efter et halvt års udveksling i Canada hvor min hud har været udsat for lidt af hvert kunne jeg trænge til at blive klog hvad der egentlig er godt for min hud. Bruger allerede Avene creme til min hud – men er stadig ikke sikker på om det er den rigtige pleje jeg bruger. Lider af perioral dermatit, hvilket i perioder er slemt, mens det andre gange er let at tøjle :-)
  Men alt for lækker konkurrence uanset om jeg vinder eller ej. God jul til dig Emily, og tak for at du har denne dejlige blog!

 363. Kære Emily,
  Tak for alle de fine konkurrencer,
  ih hvor vil jeg gerne forøge mine chancer!
  Du spreder en masse glæde med din blog,
  så meget at mange ikke kan få nok.
  En lille hilsen skulle du ha’,
  kan du ha’ en rigtig god dag!

 364. Kunne jeg så godt tænke mig at vinde, lige hvad min hud har brug for :) rigtig god jul!

 365. Min hud ville elske lidt nye produkter. Kæmper pt med den tørre luft på hospitaler og indendøre, ikke rigtig noget kinderne er fan af :-)

 366. Årh, en lækker konkurrence! Min hud er så tør og irriteret, som aldrig før, denne vinter og jeg ville derfor elske at prøve Avénes produkter :)

 367. Hej Emily

  Glædelig december (er det for tidligt at sige glædelig jul?)
  Jeg er netop gået på juleferie og ser frem til et par ugers komplet ro, langsomt tempo og dejlige stunder med alle sider af familien.

  I øvrigt tak for dit indlæg om sines sider, det er meget inspirerende at læser hendes velformulerede tanker.

 368. skøn konkurrence – at vinde en hudanalyse samt produkterne som matcher min hud ville være den bedste julegave :-)

 369. Hvor er det en lækker konkurrence – Kender ikke Avéne – men det lyder helt klart som nogle lækre produkter, jeg godt kunne tænke mig at prøve.

  Glædelig jul.

 370. Jeg har aldrig prøvet at få en hudanalyse før, så det ville virkelig være den bedste julegave at få! Jeg har altid haft problemer med min hud, og jeg har været hos diverse søde damer i henholdsvis Matas og apoteket, men eftersom at jeg ikke helt selv ved hvilken slags hud jeg har, så er det også svært at beskrive det overfor damerne..
  Jeg krydser fingre for at få en pæn hud i det nye år..

  Glædelig jul til dig Emily :-))

 371. Jeg synes det er svært at finde det perfekte hudpleje, så kunne være fedt med en analyse og produkter :)
  God jul

 372. Skøn konkurrence!
  Min hud er evigt rød, uren og irriteret. Jeg aner efterhånden ikke hvad det er, den prøver at fortælle (?!) En hudanalyse med tilhørende produkter vil være en kærkommen julegave :)

 373. Det kunne være rigtig dejligt at få styr på huden og finde de rigtig produkter.
  Jeg krydser fingre.

 374. Åh, hvor lækkert. Siden min søn kom til verden i sommers, har min hud været tør og trist. Han suger al væske ud af mig! Krydser fingre for et mig-treat:)

 375. Jeg er gravid i 8. måned, og min hud har slået ud som aldrig før. Efter 2 måneder med lægers hormoncremer og mistanke om rosacea valgte jeg at droppe lægemidlerne. Og i stedet prøvede jeg nogle testere på Avene, jeg fik på apoteket. Allerede 4 dage efter kan jeg se en bedring! vildt! jeg håber virkelig at vinde en professionel konsultation, så jeg kan få helt styr på huden =)

 376. Åh det gad jeg godt. Har fået virkelig problemhud med mange tilstopninger det sidste halve års tid. Fedt når man snart fylder 32 – not!

 377. Årh det ville jeg, og ikke mindst min vinter-ramte hud elske! God jul :-)

 378. sikke en fin koncurrence :)
  elsker Avénes produkter – har selv deres body scrub, som jeg synes dufter helt vidunderligt

  Glædelig jul

 379. Ih, jeg knuselsker Avène, og efter et turbulent hud-år med isotretoninkur og omvendelsen fra fedtet uren ud til knas tør hus til nu pæn med akne-ars ramt hus har været svært. Jeg har vist stadig ikke helt fundet balancen, men Avènes creme til hud i medicinsk behandling var det eneste, der fungerede dengang – mon ikke de har noget fantastisk til min hud nu også ;-)

  Derudover må du have en dejlig weekend med din flotte nye reol. Den er beundringsværdi!

 380. Sikke en dejlig konkurrence her op til jul:)
  Jeg har aldrig været særlig god til at pleje mit ansigt nok mest af alt dovenskab men også uvidenhed ift hvilke produkter min hud har brug for.
  Så det ville være helt perfekt både at få en udredning og produkter der passer til min hud:)
  Kunne være rart med lidt forkælelse her op til jul især når min mand og jeg skal flytte i hus og derfor ikke rigtig får nogle rigtige gaver i år.
  Så jeg krydser fingre :)

 381. Jeg har selv opdaget Avene i år er er meget begejstret for alt hvad der hjælper på min tendens til rød hud. det ville være skønt med lidt vejledning i de mange forskellige produkter! Krydser fingre og god jul!!

 382. Årh! Jeg elsker Avéne.
  Hamstrede med hjem fra Paris i efteråret, og jeg har også fået væsentligt mindre porre. Det er altså noget af en præstation at forbedre hud der er ramt at ekstra hormoner i form af en graviditet.

  Glædelig jul til dig, og dine Emily. Og tak for en masse inspiration i den forgangne år.

 383. Det ville være en fantastisk julegave at få hjælp til min hud der er helt ustyrlig. Jeg har tit tænkt på at skifte over til Avène, så det her ville være den perfekte mulighed :)

 384. Jeg har aldrig været god til cremer og makeup generelt, men efter jeg er begyndt at læse din blog og dine anbefalinger, besluttede jeg at starte med Avène. Jeg var skeptisk (første gang jeg følger et råd fra en blogger ;) ), men hold op hvor er det en succes. Mit første forsøg ud i creme og vask til ansigt og krop, og det virker sgu!

 385. Det kunne min PCO hud godt bruge! Jeg bruger deres rensegel hver aften, men jeg tør ikke rigtig købe alt muligt som måske så ikke virker eller gør det værre.

 386. Sikke en skøn præmie!
  Jeg skal snart ud at rejse i 3 måneder til Asien, og det ville da være perfekt at have sådan noget lækkert hudpleje med i kufferten ;)

 387. Lækker konkurrence! har problemer med hudorme samt pletter med meget tør hud. Kan godt bruge lidt eksperthjælp :-)

 388. Wauw en lækker præmie – og en flot bogreol :-) hvor mon den er fra? Rigtig glædelig jul :-)

 389. Hold da op en monster lækker konkurrence! Det var da helt vildt!:-)
  Det ville være så lækkert at blive endnu klogere på sin hud!

 390. Min hud er gået lidt amok efter et rygestop og jeg har svært ved at gennemskue hvad jeg kan gøre for at gøre den glad igen så en hudanalyse ville være så dejligt! :)

 391. Avène kan altså bare noget, når det kommer til hudpleje – er allerede stor fan!

 392. Det ville være en skøn julegave at få. Meget lækre produkter. Go weekend.

 393. Det havde været dejligt at få nogle mennesker til at se på min hud da den ikke lige er til at gennem se da den nogle gange er fedtet og nogle gange helt tør. Ha en god jul og et godt nytår

 394. Det er da den mest skønne forkælelsepakke af en konkurrence, jeg længe har set! Åh det ville være skønt, fordi deres produkter er så gode, men det er lidt af en jungle at finde ud af, hvad der passer en bedst :) Jeg ville elske at blive klogere på det, og bruge så gode produkter til min hud :)

 395. Jeg vil være så taknemmelig hvis jeg bliver den heldige… Har i flere år kæmpet med uren hud og endnu ikke fundet noget der har hjulpet ;(
  Glædelig 18. December.

 396. Avène er mit foretrukne apotekerhudplejebrand – fingers crossed ;) Rigtig glædelig jul, Emily!

 397. Åååhhhh Avené! Yndlingsmærket!

  Jeg ønsker dig og Penny en glædelig jul.
  Tusinde tak for en dejlig og livsbekræftende blog.
  Kærligst, Marie Louise

 398. Åh jeg ville elske at vinde Avene produkter der passer til netop min hud. Syntes bare at Jeg har prøvet så mange mærker uden at de har gjort underværker!! Har hørt så meget godt om Avene, så mærket må helt sikkert testes.

  Og glædelig Jul & Godt Nytår til dig

 399. Sikke en præmie!! Jeg har gerne ville prøve deres hydrance serum, siden du skrev om den. Tror min hud ville slubre den i sig!
  Glædelig jul.

 400. Nøj, det er da godt nok en fin præmie. Min hud hat været helt forfærdelig det seneste år, så krydser fingre.

 401. Flot konkurrence :) Vil meget gerne vinde denne – det vil min tørre hud helt sikkert have godt af.

 402. Tak for de skønne ting du finder frem til os læsere. Må du og alle andre få en dejlig jul…

 403. En hudanalyse ville simpelthen være fantastisk! Døjer til tider stadig med uren hud i en alder af 32, og så er der jo også lige de dér upcoming rynker, der skal tages hånd om. Professionel hjælp ville blive modtaget med største glæde!

 404. Jeg har flere gange brugt Avene og har kun rosende ord om de produkter jeg har brugt og faktisk stadig bruger. Og selv om jeg har virkelig sensitiv og eksemramt hud, kan jeg tåle alle de produkter jeg har prøvet derfra, og det er faktisk en del.

 405. Jeg eeeelsker Avène produkter, så håber jeg er så heldig at vinde!! :) Tak for en inspirerende blog.

 406. Uha den præmie gad jeg virkelig godt at vinde – sikke en lækker konkurrence!! Og god jul til dig. :)

 407. Det er lige det min hypersensitive hud går og sukker efter! Jeg krydser mine små fingre :D

 408. Rigtig glædelig jul til dig og din kæreste :) Jeg håber at den bliver helt fantastisk.

 409. Kære Emily,

  Først og fremmest glædelig jul. Jeg håber at du nyder din tur til Sverige.

  Jeg lærte produkterne fra Avene at kende sidste vinter, hvor huden på mine ben trængte til lidt kærlighed. Det ville være en sand fornøjelse hvis det samme kunne ske for mit ansigt, så jeg krydser mine små fingre :)

 410. Jeg elsker Avénes produkter, men har så svært ved at blive klog på min hud. Denne konkurrence er jo perfekt!

 411. Tænk at kunne forkæle huden med Avene – jeg har en meget sart hud, så det ville være skønt at vinde nogle rigtige produkter.

  Og rigtig glædelig jul til alle

 412. Uhj, en fin præmie – og en fin reol :)
  Jeg kunne rigtig godt bruge en ny hudplejerutine, så jeg krydser fingre og ønsker dig en glædelig jul :)

 413. Nøøøj! Det er da en julegave der vil noget.
  På det seneste har min hud bare været helt umulig, så den kunne godt bruge lidt hjælp fra de lækre franske produkter! Håber at de kommer til at ligge under juletræet.
  Glædelig jul…

 414. Jeg elsker at hjælpe min hud godt på vej, og især her i vinterperioden har den hårdt brug for en kærlig hånd.

  Rigtig glædelig jul :-)

 415. Jeg har kørt med samme hudpleje fra Clinuque i en del år efterhånden, men vil gerne prøve noget nyt – og har virkelig set mig lun på Avéne, så jeg krydser fingre.

 416. Åh, det kunne være virkelig sweet at vinde! Især fordi jeg ikke rigtig tror, at jeg nogensinde bliver helt klog på min egen hud uden lidt hjælp :)
  Jeg har prøvet Avèné’s miccellar og den var i hvert fald virkelig god, så det kan godt være, at man skal investere i sin hud en del mere, end jeg gør nu.

  God jul!

 417. Er vild med deres produkter og det ville da være den største luksus at vinde denne præmie!!! :-)

 418. Kære E, du får lige en hilsen fra det mørke Jylland. Er taget på besøg hos mine forældre og skal i aften til en af de mange julefrokoster som året byder på. Ligesom mange andre dansker, så lider jeg selv af tør hud i vintermånederne, så denne giveaway er jeg sikker på, de fleste ville blive glad for! God jul til dig og dine kære.

 419. At have astopisk eksem, og kun kan holde styr på din hud med Avené blandet med at være ung og på SU, så ville det her være en drøm.

 420. Jeg tror aldrig, jeg har set en præmie på en blog, som jeg så gerne ville vinde, som denne. For dælen, hvor jeg krydser fingre!

  Og rigtig, rigtig god jul til dig. :)

 421. Det ville da ikke være helt dårligt at vinde, især eftersom avéne ikke ligefrem er den billigste kæde. Indtil videre har jeg kun prøvet en lille prøvecreme fra dem, og den var så lækker så jeg kunne godt tænke mig at se hvad de ellers har at byde på.