4 festlige skønhedsfavoritter

sparkle4

Selvom vi skal fejre nytår i Alperne og det derfor ikke bliver i det helt store skrud eller de allerhøjeste hæle for mit vedkommende, så skal jeg huske at pakke de her fire labaner i makeuppungen. For de er alle en nem og fin måde lige at tilføre lidt ekstra på årets sidste aften. Eller en anden festlig aften for den sags skyld. Tror også at et par af dem kommer i brug allerede juleaften. De er alle et hit, men en af dem er faktisk helt genial. Kig med nedenfor :)

sparkle2

Nytårsklar med glitter på neglene, guld på øjenene m.m., buede øjenvipper og gode bobler.

sparkle5

Appeal4 a-peel off-base. Denne her er GENIAL. Intet mindre. Jeg elsker glimmerneglelak, men går sjældent med det, fordi det er SÅ træls at få af igen. Men ikke med denne her base. Man lægger 1-2 tynde lag på neglene, lader dem tørre i ca. 10 min. og så lægger man sin glimmerlak. Når man vil have det af igen, er det lige til at skubbe væk med en rosenpind eller en af de andre negle.

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Féline. Jeg er trofast fan af den lilla Volume Million Lashes So Couture, men denne her er ekstra dramatisk og giver flotte, buede vipper og instant ‘cat-eyes’ til fest.

Rudolph Care Golden Kiss Body Oil. Den lækreste plejende olie med et strejf guldglimmer, der kan bruges til at fremhæve udskæring, kraveben, arme eller endda som makeup eller highlighter i ansigtet. Se bare hvordan Sara bruger den i videoen her.

& Other Stories Coir Sephia Eye Color Duo. Selvom jeg sjældent afviger fra meget mere end eyeliner og mascara på øjnene vil jeg en omgang diskrete smokey eyes i med guld- og kobberglimtende øjenskygge til nytår. Og denne duo med masser af holdbart farvepigment er glimrende (bogstaveligt talt) til formålet.

sparkle3

 

(Visited 1.422 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Uhhh! Jeg skal SÅ meget have fat i den basecoat.. Jeg elsker også glitternegle, men HADER at tage det af. Tak for tippet – håber I får en skøn nytårsaften i Alperne :)

  Sissechri.dk

  1. Ja, så bliver du glad for den! Har eksperimenteret lidt med den og synes at 1 lag er nok. Bliver det for tykt falder det nemlig lidt for nemt af igen.
   Tusinde tak og i lige måde :)

 2. Mascaraen er simpelthen den bedste jeg overhovedet har prøvet. Det ville være så fedt, hvis du kunne tage et par billeder af din makeup. Er nemlig lidt hooked på øjenskyggen, men ville gerne se hvordan den ser ud efter den er lagt på. Håber i får en rigtig dejlig tur til Alperne (slet ikke misundelig ) bare det var mig ;)

 3. Elsker glimmer på neglene ( især fordi det ikke skal være så perfekt, for at se pænt ud ) og plejer at lægge en nude base først, men den der har jeg haft kig på før og det lyder nemt.

  Tak for adventsgaven eller hvad man nu kan kalde det.
  Min hud vil se frem til til det nye år med skønne produkter.

  1. Ja det er altså smart med denne her :)

   Dejligt at du blev glad! Klem og god jul til dig og flapørerne