Stråleglans til neglene

Skærmbillede-2015-10-06-kl.-09.43.25essie2

Jeg holder en hel del af at lægge neglelak, men det er ikke ensbetydende med, at jeg gider at gøre det dagligt. Derfor bliver jeg altid glad, når jeg støder på en god overlak, der forlænger manicurens levetid.

essie’s nyeste overlak gel setter er et godt bud på sådan en. Den giver en blank, hård og lidt tyk (på den gode måde) forsegling af neglelakken og minder om Vinylux’s og Seche Vites overlakker, som jeg ligeledes er ret begejstret for.

OG så er essie kommet med endnu en lille genistreg ud i overlakker. Nemlig second shine around, der er alletiders smarte påhit til at forlænge neglelakkens levetid. Man lægger den på hver anden dag ovenpå neglelakken og så har man ellers flotte, blanke negle igen.

Min manicure holder i ca. en uge med de to små, glansfulde hjælpere.

Ps. Kig med her for inspiration til nytårsneglene.

Pps. Mine tips til en flot og holdbar manicure.

english-med-grey21

I actually really enjoy to apply nail polish, but that doesn’t mean I want to do it every other day. Therefore I’m always searching for a great top coat and was happy that essies new ‘gel setter’ is a super shiny, durable and a little thick (in the best possible way) top coat that makes my manicure stay put for a week.

Another little gem from essie is ‘second shine’ around. A top coat that you can apply every other day on top of your polish to make it shiny again and stay pretty for a longer period of time.

essie3

 

(Visited 1.214 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer