Auf Wiedersehen

ski_zpsf1ortvxt

Jeg håber, I havde den dejligste aften i går. Det havde jeg virkelig. Føler mig meget heldig og taknemmelig.

Lige om lidt pakker vi det sidste i bilen og stikker næsen sydpå mod Alperne. Jeg glæder mig ustyrligt til en uges juleferie med ski under fødderne (hvis der ellers er sne, fingers crossed) og til at fejre nytår à la Østrig. Og så glæder jeg mig også til at hygge med gode venner og min kæreste, at læse en bog eller måske endda to, spille spil og ikke mindst prøve kræfter med østrigsk afterski. Har ladet mig fortælle, at det er noget ganske særligt :)

Med andre ord skal jeg holde ferie for alvor og jeg har derfor planlagt en del indlæg til den kommende uge, så her ikke bliver stille, selvom jeg tager en slapper.

Måske jeg også lige stikker hovedet ind med lidt nyt fra ferielivet og pisterne, kan jo nok ikke holde mig helt væk. Men nu ved I hvorfor, hvis jeg ikke er så vaks til at svare på kommentarer og hvis opdateringerne ikke er helt så hyppige.

Rigtig dejlig juleferie til jer også <3

english-med-grey21

We’re just about to pack the last things in the car and then we’re off to the Austrian Alps. I’m really looking forward to a week of skiing, reading, relaxing and trying the infamous Austrian after-ski of course.

I might pop in a couple of times with news from the mountains and I do have some scheduled posts up my sleeve. But now you’ll know why I might not reply to the comments and why updates will be less frequent.

I wish you all a lovely Christmas holiday as well <3

 

(Visited 1.435 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Ej hvor dejigt! Gid det var mig der havde ferie! Har fri i dag, men så er det også på arbejde igen i morgen :(
    Men nyd ferien for os der skal slave den i mellemtiden :D

  2. Ååh hvor må det være skønt at komme ned til sne og kulde!
    Jeg kunne virkelig også godt tænke mig at vide, hvor din meget flotte jakke er fra?
    Tak for en dejlig blog!