Læselige gaver

books1

Der lå nogle gode, hårde og læselige pakker til mig under juletræet for lidt siden. To romaner af to af mine amerikanske yndlingsforfattere, en digtsamling af Maria Gerhardt og en rejse-/kogebog som dygtige, svenske Sofi har begået. Et ret perfekt mix af underholdning, noget til de små grå, stof til eftertanke og inspiration med andre ord.

Jeg glæder mig især til at se hvad John Irving, den gamle røver, nu har fundet på. Hans Hotel New Hampshire gjorde et meget stort indtryk på mig, da jeg læste den som ganske ung og den var i særdeleshed med til at vække min litteraturinteresse.

Ps. Apropos bøger så går det efterhånden fint med at læse igen ovenpå hjernerystelsen, hvorfor læseklubben snarest vender tilbage :)

english-med-grey21

I’ve got some very nice, readable presents for Christmas. Two novels, a collection of poems and a cookbook. The perfect mix so to speak :)

books2

Jeg er fuldstændig forelsket i denne forside. Surprise ;)

english2lyse

I’m totally in love with this cover. Surprise ;)

books

(Visited 1.976 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Fedt med John Irving. Jeg ville ikke klage hvis han kom med i læseklubben. Er lige blevet færdig med Enke i et år :)

 2. Sikke nogen flotte bøger! Jeg har selv fået “Tarme med charme”. Den lyder (og er) ikke så sexet, men den er vildt spændende og informativ :)

 3. Flotte bøger! :)

  Det er virkelig en stemningsfuld forside på Avenue of Mysteries. Vender du tilbage med en kommentar eller to om den? Er spændt på om den er god – har selv læst en del Irving i mine unge dage. Verden ifølge Garp husker jeg som ret god.

 4. Lige en boganbefaling: Hvis du ikke allerede har læst Stine Pilgaards anden roman ‘Lejlighedssange’, så vil jeg inderligt anbefale det. Hun anvender sproget helt sublimt, og implementerer et væld af intertekstuelle referencer der er ret underholdende, når man fanger dem, men som man sagtens kan læse lykkeligt uvidende henover, når man ikke fanger dem. Jeg fik hendes debutroman ‘Min mor siger’ i julegave og umiddelbart synes jeg ‘Lejlighedssange’ er bedst :)

 5. Jeg har lige læst Purity og bøjer mig i støvet. Den er næsten bedre end Corrections som gjorde et stort indtryk på mig. Jeg vil også anbefale “min geniale veninde” som måske kunne være en ide til læseklubben? Det var den bedste bog jeg læste sidste år. Eller også Kasper Collings Mount København? I en anden boldgade er Danmarks børn i hellig krig så fint og nuanceret skrevet, og giver en bedre forståelse og anerkendelse af problemet med radikalisering i Europa. God læselyst!

 6. Jeg fik ingen bøger i julegave…men købte til gengæld tre selv i løbet af december, og glæder mig til at komme i gang med dem. Og alle mulige andre…. Uden at kalde det et nytårsforsæt, har jeg tænkt mig at læse meget mere i 2016 end jeg fik gjort sidste år. Spændende med læseklubben!! :)

  1. Haha… jeg ‘kom også til’ at købe 2 bøger til mig selv i december… Det er ikke sådan når de ligger der og lokker… ;)

 7. Hej Emily – er du medlem af plusbog.dk? Hvis ikke, skulle du virkelig tage at gøre det! Abonnementet koster 100 kr i måneden, men er SÅ godt givet ud, da der er virkelig gode rabatter på mange bøger. Blot et lille tip fra én læsehest til en anden :-)