Lørdagshilsen fra snedyret

Processed with VSCO with f2 preset

Hvad jeg laver for tiden? Tjo jeg tager en frygtelig masse billeder af mit lille sneuhyre med min telefon. Hver eneste gang vi er ude at gå, må jeg liiige tage et billede (med frosne fingre til følge), for hun er simpelthen så sød og hendes massive sneglæde smitter. Det er lige før jeg også får lyst til at rulle mig i sneen…

Så tænkte, at jeg lige ville dele lidt ‘Penny i sneen’ billeder her. Ved jo at hun har en fan eller to blandt jer også ;)

english2lyse

What I’m doing these days? Well mainly taking pictures of my dog being (over) excited about snow it seems. She’s so cute and happy and I almost feel like rolling around in the snow myself.

I know she has a fan or two among you guys so I thought I’d share some of our snow snaps :)

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

 

(Visited 1.298 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Nogen har vist har en viiildt hyggelig dag i sneen :-) :-) Dejligt :-) God weekend til jer alle.. Kh, Maiken

  2. Hvor er hun bare sød. Det er fuldstændig som at se min lille brune formel1 labrador, når hun leger i sneen. Kan klart anbefale dig også at rulle, så bliver sikkert bare henrykt over at du vil lege endnu mere med hende :) min vuf plejer at hoppe og springe på og over mig, når jeg er nede i hendes størrelse :)

    1. Jeg lover at rulle med, hvis der kommer sne igen. Tror du har ret i at hun ville elske det :)

    1. Det kan jeg godt forstå, det er altså også så hyggeligt omend meget arbejde :) Knus