Penny 5 år

pennymus3

Verdens bedste Penny-dyr bliver 5 år i morgen. Kan faktisk slet ikke forstå det, for synes lige hun var en lille, nuttet (og fræk!) hvalp. Og selvom jeg ofte bliver hvalpeskruk, så er der altså også noget ganske særligt over voksne hunde, der for alvor er en del af ens familie og som man kender ud og ind. Og omvendt.

Ps. Hvis man nu har lyst til at se hvalpebilleder m.m. så er der Penny-overload her. Og her. Og her.

english2lyse

My sweet canine companion turns 5 tomorrow. I can’t really believe it as I feel like she was just a cute and naughty puppy.

Happy Birthday to my dearest, happiest Penny!

pennymus7

Vi har taget lidt forskud på fejringen, da Lucy har været så sød at sende Penny en lækker øko-fødselsdagpakke. Med det sødeste lam (hun er jo en hyrdehund), en bold der kan holde til hendes narrestreger og bionedbrydelige prutteposer.

Skulle I have en vaps der hjemme, der også skal forkæles med økologisk og giftfrit legetøj (eller halsbånd), så er der i anledning af Pennys fødselsdag 15% på alle varer hos Lucy’s Choice med koden PENNY

pennymus6

“Jeg hyrder dig fåredyr.”

pennymus5

Men hun skal også fejres i morgen. Med bold (på kastearm!) og en lang tur i Hareskoven. Og masser af kiks. Og måske en ny kurv, men det er vist mest mit eget ønske ;)

pennymus4

 “Kast please!”

pennymus1

Tøjdyr, bold og prutteposer er sponsoreret. Pennys begejstring er helt hendes egen :)

 

(Visited 2.201 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Hvor er hun fin Penny-musen! Hun ser så glad og sød ud :-) Tillykke med de 5 år – der finders intet bedre end at have en hund ved sin side.

  Hip hip Hurra Penny.

  Ps. må jeg spørge hvilket kamera du har? – dine billeder er så gode!

 2. Sød. Bare sød.

  Det med kurven kender jeg alt for godt.
  Har et gavekort til Amagers nyeste hundebiks ” Den Grønne Pote”, og ved da godt at Leo nok hellere vil have for 500 kr lækkerier end en ny kurv. Han bruger ligesom bare sofaen, når kurven ikke behager ham.

  Egentlig har han nok ret. Han er jo ret klog.

 3. Åhhh, søde Penny – Det minder mig om, hvor meget jeg savner min hund.. Og hvor lang tid, at jeg egentlig har fulgt med på din blog;-)

 4. Tillykke med skønne Penny! :D

  De bliver bare så hurtigt ældre, min egent Choko er nu over 2.5 år gammel og gider ikke rigtig lege mere og mister hurtigt interessen, men synes jo kun lige at det var for lidt siden at det var hende der satte gang i hele balladen når vi mødte andre, suk :)

 5. Shit. Er Penny virkelig 5 år!? Jeg kan huske da du fik hende. Now I feel old.
  Tillykke med hende. Fineste lille P.

 6. Hun er da ikke til at stå for, med de fine brune øjne! Nydelig hund.
  Kan godt huske tilbage fra dengang du lige havde fået hende. Årh! Hvalpe er noget helt specielt.

 7. nåe, hvor er hun bare sød. Stort tillykke med hende. hyggeligt at følge med i hendes liv også sammen med dig. Smil Lene @justlove2ndhand

 8. Stort tillykke til fine Penny!
  I dagens anledning har jeg lige handlet både shampoo, øjenplejehalløj og hundeposer – fedt, at det er øko and all.
  Min coton Bob på 8 måneder sender et stort vuf som tak for rabatkoden!

 9. Hun er bedårende!! Jeg savner min border-baby, der kun blev 8 mdr før hun blev syg og måtte aflives.
  Glæder mig til at få en ny hvalp til sommer, selvom jeg ikke har glemt helt, hvor hårdt det er!!
  Kram og tillykke

  1. Åh nej Camilla, det må have været uendeligt hårdt. Føler med dig! Og ønsker dig al mulig held og lykke med din nye hvalp, er sikker på at det bliver fantastisk og måske du endda finder din ‘hundesoulmate’ som jeg har gjort det med Penny <3 Mange klem og knus

 10. Kære Emily. Gad vide om du har lidt hunde-råd/erfaring du kan dele. Hvordan var det at få penny som hvalp – meget tidskrævende? Og hvordan klarede (og klarer) hun alenetid? Jeg står selv overfor et vigtig valg. Har fundet den dejligste mops, og skal meget snart bestemme mig for, om jeg skal købe hende eller ej. Timingen er bare ikke den bedste, da jeg lige har fået arbejde i en anden by og nok skal være væk 8-9 timer hver dag. Kan få lidt assistance fra min roomate som arbejder hjemmefra. Men kan ikke bestemme mig for om det er et no go. Du fik Penny, da du var studerende og mere fleksibel, ikke?