Penny <3

meandmet 6

Da vi tog billederne til dette indlæg var min bedste, plettede ven med og jeg kunne ikke lade være med at smile, da jeg efterfølgende kiggede billederne igennem. Penny tager opgaven meget alvorligt kan I nok se ;)

Hun poserer som en pro og hvis ikke man vidste det, er det svært at se, at hun var bange for kameraer, da hun var hvalp.

God aften fra Penny og mig :)

english2lyse

When shooting pictures for this post my canine sidekick was with me and when looking at the pictures afterwards she made me smile from ear to ear. I love how seriously she handles her ‘modelling job’ ;)

PENNY 1

 

(Visited 1.502 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Hvor er hun dygtig! :-) Og sikke en flot snor hun har – hvor er den fra? Vores Cavalier trænger til en opdatering på udstyrsfronten, men synes det er svært at finde noget pænt og stadig forholdsvis praktisk.

  1. Jeg tænkte lige det samme :) Både en fin og dygtig Penny, som vi ser alt for lidt til, og en meget pæn line!

  2. <3
   Det er en af Kenjans klassiske læderliner. Købte den da hun var teenager, så den har snart 5 år på bagen og bliver bare lækrere og lækrere :)
   Klem Emily

 2. Årh, sådan en pletnæse er altså bare det skønneste i verden. For min skyld må hun gerne være med i alle indlæg.
  Hilsen fra en dalmatiner-ejer

 3. Årh! Jeg elsker Penny-indlæg!! Hun er så skøn! Hvis du spørger mig kunne det være hygge med et indlæg a la “Pennys dag i billeder”! ;)