Spring inside

tulipangren

Måske det er mere end kedeligt februarvejr udenfor (blev gennemblødt x 4 i går), men heldigvis bugner blomsterhandlerne af fine grene, der kan pynte og skabe forårsstemning, når de springer ud indenfor. Lige min slags fastelavnsris ;)

Ok, jeg ville bestemt heller ikke gå af vejen for et traditionelt fastelavnsris med slik og pynt, men hvis jeg må vælge (og det må man, når man selv forærer), så vil jeg nu hellere have smukke, afskårne grene, jeg kan stille i vaser herhjemme og se blomstre.

Ps. Jeg er med i søde Mies venindebog i dag.

english2lyse

The weather might be dull and gloomy outside but fortunately all the flower shops (at least here in Copenhagen) sell pretty, blooming branches that creates an instant spring feeling when you bring them inside.

grene

 

(Visited 2.194 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Der er noget helt specielt ved grene, der sættes ind, og som man så kan se springe ud. Det ser bare så skønt ud, og jeg plejer altid at gå i haven og finde nogle, som man kan tage med ind og pynte lidt med. :)

  1. Ja det er alstå lidt magisk. Og hvor dejligt at du selv kan ‘høste’ i haven :) Klem Emily

 2. Pludselig rammer et af de der øjeblikke, hvor min indre bonderøv slår til. Jeg var da overbevist om, at det bare var nogen, du selv havde været ude at klippe af træerne! You can take the girl out of the farm, but you can’t take the farm out of the girl, right? :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha! Altså hvis jeg ‘plukkede’ dem udenfor ville jeg være nød til at stjæle dem fra nogens have. Og det ville så kræve at jeg først begav mig hen i et villakvarter ;) Så er det trods alt nemmere at købe dem ;) Kram

 3. Du inspirerede mig lige til at købe gæslinger på vej hjem ☺️ Men jeg fik ikke spurgt om de skal i vand?! Det ser det ud til, du har sat dem i?

  1. Ja det gør jeg i alle tilfælde, så holder de fint og de knopper der ikke er sprunget ud springer ud :)

 4. Kære søde Emily
  Hvor jeg elsker, hvordan du altid vælger at se det lyse at gøre hverdagen mere læks med. For det trælse er der jo nogle gange (gennemblødte bukser og gråt vejr), men samtidig er der så meget fint at være taknemmelig for. TAK fordi det er som et få et blidt puf i en positiv retning, når jeg besøger dig på din blog :)
  Rigtig god dag!

  1. Åh Katrine tak for den dejlige kommentar <3 Det gør mig rigtig glad at læse! Rigtig dejlig aften til dig <3 Klem Emily