10 vilkårlige ting om mig

10facts

 1. Hvis ikke jeg bloggede, ville jeg være bryllupsfotograf eller have en blomsterforretning.
 2. Da jeg var barn ville jeg være arkæolog eller frisør. Eller jagerpilot. Det sidste mest fordi min far arbejdede på redningshelikopteren og jeg var lidt forblændet af hele den verden.
 3. Mine første ord var vov og smør. Det har fulgt mig sinden og er stadig to af de bedste ting jeg ved.
 4. Jeg er virkelig god til at parallelparkere. Også på meget lidt plads. Det lærte jeg, da jeg boede i Bruxelles, hvor der var en helt anden kultur omkring parkering og kørsel generelt.
 5. Mit yndlingsslik er Toffifee og Konfetti Mix. Og Polly!
 6. Jeg kan ikke så godt lide at løbe tør for ting. Håndsæbe, toiletpapir, knækbrød og peanutbutter og sådan. Så jeg hamstrer og prøver altid at købe nyt inden det slipper op.
 7. Jvf. nr. 6 er min store drøm at have et spisekammer. Hvorfor bliver ingen lejligheder lavet med det længere?
 8. Jeg savner og mindes min mormor hver dag. Hvilket gør nas, men det gør mig også glad, at tænke på hvor meget rart vi har haft sammen.
 9. Min favoritduft er lugten af hest. Men det går nok ikke som parfume.
 10. Jeg får ofte idéer (til billeder), der ikke helt holder i virkeligheden. Men jeg prøver dem gladeligt af for lige at være sikker. Og ranunkler og drinks-pynt-flamingoer i forening virkede som alletiders motiv i mit hoved ;)

10facts2

 

(Visited 3.222 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Jeg elsker også lugten af hest! Sender mig direkte tilbage til lykkelige stunder på rideskolen som barn :)

 2. Jeg elsker duften af benzen og sprittuscher og andet giftigt stads. Til gengæld er jeg ret duftfølsom, når det handler om almindelig parfumer. Har kun en enkelt, som jeg ikke selv kan dufte, fordi jeg har brugt den så længe, at jeg vel nærmest er blevet immun.

  Så hesteduft – ja, jeg ser klart en nichevirksomhed der. :)

 3. Hvad blev der af det sure slik ?
  Toffifee og Konfetti Mix er nu også virkelige gode bud på yndlingsslik i min bog.
  Center vinder dog over Polly.

  Er vist i det hele taget glad for ret meget slik og tog mig selv i at blive nærmest lykkelig, da Tyggemåner blev relanceret for nylig.

 4. Jeg drømmer også om et spisekammer! Ville vælge et spisekammer over en walk in garderobe til en hver tid …

 5. Problemet med et spisekammer (og pulterkammer ditto) er, at de jo helst skal være sådan nogle små, praktiske sataner, hvor der bare er plads til alt muligt! Nu er jeg typen, der har et pulterkammer, og det er ret så fedt. Men jeg synes virkelig det bliver fyldt hele tiden, haha :D

  // http://www.moonlitmadness.dk

 6. Sjovt med spisekammeret.. Det har vi i vores lejlighed, her i Aarhus :) Lige nu bliver det dog brugt som “rode-rummet”, da vi bor her 3 piger, med ret mange sko, tasker og generelt bare mange ting der skal opbevares ;-) You know..

 7. Haha jeg elsker sådan nogle indlæg! Jeg kan nikke genkendende til virkelig mange af tingene. Jeg er vokset op med spisekammer, så det bliver altså hårdt at flytte i lejlighed, hvor man ikke kan hamstre og lagre som derhjemme. Og så er du ikke den eneste, der elsker duften af hest haha ;)

 8. Emily, det staves hoved,ikke hovede.

  Åh, det føles så træls at være rette-fanden. Kan det kompensere lidt, at jeg skriver, at jeg klikker ind på din blog dagligt og synes at den og du er skøn og meget inspirerende?

  1. Haha… du har da så ret (hoved/hovede og te/the er jeg dum til) og det er helt ok, men blev glad for kompensationen alligevel :D Dejligt at du læser flittigt med <3 Knus Emily

 9. Haha. Jeg er fuldstændig på samme måde ift. at hamstre. Jeg tror slet ikke, min kæreste forstår problemstillingen. Men der er bare ikke noget værre end at skulle ned i Rema kl. 22 en tirsdag aften, fordi man er løbet tør for toiletpapir! (Ikke at det nogensinde er sket!)
  Et spisekammer/forrådskammer ville være fantastisk! :D

 10. Hej Emily

  Jeg skal til Bruxelles om et par uger og ville høre, om du har nogle tips til spisesteder, barer og andre must-sees?
  Tak på forhånd! :)

  Laura

  1. Hej Laura, uh det er ved at være 10 år siden jeg boede der, så tror ikke mine tips er så aktuelle længere, men håber du får en rigtig dejlig tur :) Husk at spise masser af vafler, pomfritter og chokolade :) Knus Emily

 11. jeg er ligesom dig ang. punkt nr 6. Jeg har et kæmpe lager af toiletpapir, tørvarer og mad generelt. Så er jeg helt sikker på at hvis nu der af den ene eller anden grund opstår strække i supermarkederne eller så kan jeg klare mig i et stykke tid ;)

  Jeg har et spisekammer, så de lejligheder findes ;) Men det er selv. en gammel herskabslejlighed på Nørrebro som jeg bor i, så bygningen er ikke bygget for nyligt.

  Knus