Back home

red red

Så er jeg hjemme igen fra en mere end dejlig ferie. Bali var helt vidunderlig og lidt til, og alle forventninger og drømme om den indonesiske ø blev indfriet og opfyldt.

Og jeg er blevet nogle-og-tredive myggestik, en flot regnbueis-agtig tan og hundredvis af dejlige minder rigere. Og så er jeg også blevet bedre til at surfe. Og bidt af det tilmed.

Og jeg fik holdt ferie. Sådan rigtig, ægte ferie. Helt uden mail og med meget lidt blog. Og det er altså rigtigt rart af og til. For efter sådan en lille pause er jeg ellevild og sprængfuld af idéer og inspiration. Ikke at jeg plejer at mangle entusiasme eller påfund (heldigvis), men jeg tror nu stadig på at lidt ferie er sundt, også selvom man elsker, det man laver :)

Jeg glæder mig til at vise jer mere fra vores ferie og til alt det ‘sædvanlige’ ikke mindst. Bl.a. ‘Små ting’ senere i dag. Hav en rigtig dejlig tirsdag så længe <3

english2lyse

I’m back home from a more than lovely trip to Bali which was everything I hoped for and then some.

I brought thirty mosquito bites, a tricolore tan and more than hundred sweet memories with me from the trip. And better surf skills as well. I’m really getting smitten with wave fever and we’re already talking about where to surf next.

And then I really got to just relax and do nothing. Which feels amazing even though I LOVE my job. A little break feels good once in a while and now I’m back full of inspiration and ideas. And can’t wait to tell you more about the recent trip as well as do all the ‘regular’ posts.

red red5

Jo, jeg havde solcreme på benene. Som i faktor 50. Hvilket øjensynligt ikke var nok til at ligge ude på det balinesiske hav på et surfboard i et par timer. De følgende dage stod den på leggins og zink. Tror aldrig jeg har prøvet at være rød før. Og slet ikke på benene.

At jeg havde ‘surfsko’ og ditto ‘leash’ på og dermed har hvide fødder og ankler får det også til at se endnu mere dramatisk ud ;)

red red6red red3red red2

 

(Visited 2.046 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

    1. Thanks Lauren, I’m trying to get better at wearing red myself. Such a lovely color :)

    1. Takker :D

      Det ser vist lidt værre ud her end det rent faktisk var. Blev hurtigt brunt og alt ok :) KRam

  1. Et godt råd fra en surf-chick til en anden: prøv med Island Tribe solcreme næste gang, evt kombineret med zink. Det redder mine bagben hver gang jeg er i bølgen blå i varmen :)