Små ting

wild flowers

{Lørdagssættet. Ikke for tidligt til påskeæg vel?}

Jeg bliver lidt forpustet, når jeg kigger tilbage på sidste uge, der var en herlig blanding af alt godt. Bare samlet på lidt for lidt tid. Nå, men det hele gik og blev nydt og selvom jeg er en kende mere mandagstræt end sædvanligvis, så har jeg masser af appetit på denne uge. For turen går nemlig til Bangkok i morgen og selvom jeg sætter stor pris på det spirende forår herhjemme, så glæder jeg mig altså også til ægte, høje temperaturer og eksotisme lige rundt om hjørnet.

Jeg håber, at I også får en mere end dejlig uge <3

Ps. Husk at denne uges udfordring allerede ligger klar. Update på sidste uges udfordring kommer senere i dag.

english-med-grey21

The past week was indeed good but in a very condensed way. So many nice events and even a quick trip to Norway, as well as digging into my Easter candy,  enjoying spring like weather in Copenhagen, smiling at my hamster egg cup every morning, Norwegian souvenirs (Freia chocolate and magazines), a cake and shoe party, the most beautiful low key wedding, new ale fave (wave) and celebrating Pennys birthday with lots of new tennisballs. Among many other enjoyable things.

cafe europa

{Når stilladsindpakning er yndig}

hamster egg cup

{Hamsteræggebægret får alle dage til at starte godt}

some things take time

{Min mormor er med mig på kontoret hver dag}

oslo

{Lyntur til Oslo. Vil gerne tilbage snart, så dejlig by}

elle norge

{Norske souvenirs}

d'angleterre

{Sko og kage hos Bianco. Ja tak :)}

big wave ale

{Ny yndlingsøl. Både per smag og look}

wedding2

{Fineste bryllup <3}

dog tennis balls

{Fødselsdagshund}

(Visited 1.759 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Ordet ‘eksotisme’ læste jeg først som ‘eksorcisme’ – nåede lige at undre mig over, hvad du egentlig havde af planer med den Bangkok-tur..

 2. Hej Emily, tror næsten jeg er lige så glad for fine blomster som du, derfor vil jeg spørge; Hvor køber du dine fine blomster? Har du en ynglings blomsterhandler?

  Er så glad for at følge med på din blog, tak!

  Hilsen Iben

  1. Det er altså også noget af det dejligste. Jamen jeg har lidt forskellige blomsterpushere ;) Online/til udbringning er jeg glad for Flowertales Cph og Posy.dk og ellers handler jeg hos Bremerholm Blomster, Isblomsten, Guldblomster og så en blomsterhandler på Vesterbrogade, som jeg ofte kører forbi og aldrig kan huske hvad hedder.

   Hvor er du rar, tak for at du læser med <3

  1. Nej desværre (tror det var en top og en nederdel sat sammen), men vil gerne høre ad, når de er hjemme fra bryllupsrejse :) Knus

    1. Jamen jeg var slet ikke til nogen hjælp ;) Dejligt at du kunne byde ind Natalie <3

 3. Jeg vil mene, at det er den forkerte norske chokolade du har fået med dig hjem, det burde have været Kvikk Lunsj – hele Norges tursjokolade. Jeg er kærester med en nordmand, så hver gang vi skal på tur, disker min svigermor op med Kvikk Lunsj, ingen rigtig tur, uden Kvikk Lunsj ;)
  Jeg har været på bryghuset, hvor de fine øl bliver pruduceret, i Kona på Hawaii, virkelig et fint sted, hvis man lige skulle komme der forbi :)
  Rigtig god tur til Bangkok :)

  1. Haha… jamen så må jeg jo en tur til efter mere chokolade :) Ej hvor cool og glad for at høre at der er fint (lige hvad jeg forestillede mig). Tusinde tak <3