Små ting

roomservice

{Roomservice i sengen}

Sidste uge var som en dejlig vitaminindsprøjtning og høje varmgrader og lidt sol på næsen føltes noget så kærkomment. Af og til kunne jeg godt drømme lidt om at bo et sted med evig varme og palmetræer, men på den anden side er jeg jo også ret pjattet med de forskellige årstider, så alt er vist egentlig som det skal være. Og så er det jo bare fantastisk at have muligheden for at rejse ud. Det gør mig glad og får mig til at føle mig taknemmelig.

Denne uge bliver noget mindre eksotisk, men byder til gengæld på nogle virkelig spændende møder på arbejdskontoen og ovre i det private skal jeg bl.a. ses med mine veninder, hænge ud med Drømmemanden og et smut i biografen at se Carol (elsker Cate Blanchet!). Og nulre Pennys ører en masse.

Jeg håber, at I også får en rigtig dejlig uge <3

Ps. Jeg ved godt jeg er håbløst bagud med at svare på kommentarer, men jeg er på sagen!

english2lyse

I spent most of the past week in Bangkok and I really cherished the warmth after a long Scandinavian winter. Some of the little things that made it even sweeter were: Roomservice breakfast in bed, slender palm trees, the prettiest Chanel gift wrapping scenario (see what’s inside the box here), my ‘Bangkok office’, wearing sandals and a lovely Copenhagen sunset vs. a Thai one.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

{Palmer. Essensen af eksotisme for mig}

chanel box

{Pæneste indpakning. Se hvad der gemmer sig indeni på min Instagram}

office

{Mit kontor sidste uge}

Processed with VSCOcam with hb1 preset

{Bare ben og sandaler. Ah!}

sunset rails

{Solnedgang ved Dybbølsbro sidste mandag}

sunset bangkok

{Solnedgang i Bangkok et par dage efter}

 

(Visited 2.002 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Århhh, så drømmer man sig lige om på den anden side af jorden på sådan en helt almindelig mandag..:)
  Dine små ting ser skønne ud – rigtig god uge..:)

 2. Point på solnedgangskontoen – omend den fra sidste mandag nok også var sidste gang vi rent faktisk så solen herhjemme i regnvåde DK ;)

  Det er virkelig bare så fedt, at du har muligheden for at rejse ud på den måde med jævne mellemrum. Forestiller mig det som den ultimative kur mod vinterdepression og anden mørkerelateret træthed :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha… ja hvad sker der? Hvor bliver foråret af?

   Det er jeg også meget glad for og sætter uendelig stor pris på :) Kram E

 3. Hej Emily. Du er virkelig inspirerende og du har efter min mening den skønneste blog i dk.:) hvor er de fine sandaler og kjole fra. Kh. Tanja PS. Kan se at du ofte nævner smør til at stege i og også til brød. Køber du en bestemt slags smør og bruger du det ofte på brød . Jeg synes det er svært at undvære en lille smule fedtstof på brødet nemlig og alle blandings produkterne er jo ikke så sunde . Kh. Tanja

  1. Tak skal du have for den søde kommentar Tanja :) Kjolen er en gammel en fra Second Female (men de laver af og til samme model i andre farver) og sandalerne er fra Stine Goya.
   Jeg elsker smør og bruger ofte rent økologisk smør (ikke smørbart/blanding) både til stegning og til at smøre på brødet, ja faktisk tror jeg ikke at jeg nogensinde spiser brød uden smør. Klem Emily

  1. Den er fra Second Female (dog fra sidste år) og sandalerne er fra Stine Goya :) Knus

 4. Må man spørge hvorfor du var i Bangkok? Og hvorfor så kort tid?

  Skal selv være i Bangkok i 3 dage i slutning af en længere rejse til Asien i næste måned, du må endelig lave et indlæg med nogle gode tips

  1. Hej Trine, det kan du tro :) Jeg var afsted på en pressetur med Pandora, det kommer der mere om snarest :) Af anbefalelsesværdige ting kan jeg nævne Blue Elephant Cooking School og Sra Bua (Kiin Kiins thailandske søsterrestaurant) hvis du er til spiseoplevelser. Klem Emily