Små ting

tulipaner

{Forårsfornemmelser}

Jeg var noget træt i går aftes og når jeg kigger tilbage på den forgangne uge kan jeg godt forstå hvorfor. Den var nemlig proppet med rare sager og var generelt travl og begivenhedsrig.

Den vi går ind i nu bliver ikke meget anderledes med optagelse af film til et spændende projekt i dag, fotoshoot på onsdag og så er det på lørdag vi tager til Bali. Glæder mig helt uendeligt, men føler også, at der er tusinde (ok, måske lidt færre) løse ender, der skal mødes før jeg kan tage på påskeferie med god samvittighed.

Jeg håber, at I også får en rigtig dejlig uge <3

Ps. Følg gerne med i min dag på Snapchat (emily.salomon) og Instagram (@emilysalomon).

english2lyse

The past week was busy, fun and packed with sweet moments and things: A pretty Brazilian blanket for the bed, tulips en masse, the neon sign of one of Copenhagens swimming baths where we practice, a new retro cookbook, an exciting brunch meeting at Bistro Royal, poppy anemones, amazing jewelry by Tine Lindhard, potluck brunch with the girls and an Easter decorated garden I passed by.

murumuru

{Nyt sengetæppe herfra}

bellahoej

{Tirsdagssvømning her. Elsker skiltet}

moderne mormormad

{Den nye kogebog Moderne mormormadder både indeholder opdaterede opskrifter på alle ‘mormorfavoritterne’, men også masser af skæg og interessant læsning om danskernes spise- og indkøbsvaner gennem fire årtier}

Processed with VSCOcam with f2 preset

{Brunch à la Sara (den kalorielette) på Bistro Royal}

franske anemoner

{Franske anemoner}

Processed with VSCOcam with f2 preset

{Tine Lindhards fantastiske smykker}

brunch

{Søndags-sammenskuds-pige-brunch}

easter tree

{Det her træ i en forhave i Valby}

 

(Visited 2.596 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Ej, jeg elsker det træ med påskeæg! Vi stopper op og ser på det hver dag, når jeg henter min søn hos dagplejeren :) det gør en helt glad indeni.

  2. Vil bare lige komme med en lille service-information Murumuru – som bl.a. sælger det fine sengetæppe Emily har vist herover – har pop-up-shop på Blågårdsgade 18, København, indtil 28. marts :)