Små ting

happy easter

{Påskeæg fra min søde mor, der tydeligvis kender mine præferencer}

Den forgangne uge var en helt klassisk ‘inden-ferie-uge’, hvor der skulle slås en krølle på masser af sager, inden vi i går kunne stikke næsen mod Bali med god samvittighed. Og hvilke krøller. Det blev til ikke mindre en to fotoshoots (et med levende og et med stille billeder), første møde med min bedste venindes nyfødte dreng, en festlig middag med gode folk og udvælgelse af farver til et meget spændende projekt. Blandt andet. Og der blev tilmed tid til lidt hygge i solskinnet torsdag morgen. Og sorry for al den tease, GLÆDER mig så meget, til at kunne løfte sløret for, hvad de forskellige ting går ud på :)

Denne uge skal ikke bruges på så meget andet end at drikke kokosvand direkte fra kilden, blive bedre til at surfe, slappe af og læse. Hvis det lyder som noget, I vil være med på, så er I mere end velkomne på Insta (@emilysalomon) og Snap (emily.salomon).

Jeg håber, I får en dejlig uge, hvadend den byder på ferie eller ej <3

english2lyse

The past week was a classic ‘before-vacation’-one where everything had to be wrapped up before I could take off for Bali yesterday with a clean conscience. It consisted of two photoshoots (one in motion one in still pictures), the first meeting with my best friends newborn son, a festive dinner with good people and selecting colors for a very cool project. Among many other things. We even had time for a little everyday glamour thursday morning with chocolate croissants and sun on the balcony.

This weeks I won’t be doing much. Other than enjoying coconut water straight from the source, practicing my surfing skills, relaxing and reading. If you wan’t to join in feel free to follow along on Instagram (@emilysalomon) or Snapchat (emily.salomon).

Have a lovely week and Easter everyone <3

ranunculus

{Ranunkler og bare tæer i pumps’ne}

pen tray

{Anden halvdel af påskeæg fra min mor. Igen on point}

Processed with VSCOcam with hb1 preset

{Nu som tante (og skruk) med allerdejligste Nord}

Processed with VSCOcam with hb1 preset

{Lidt hverdagsglamour i form af chokoladecroissanter på en solskinstorsdag}

stilleben

{Stilleben som inspiration til noget spændende, jeg glæder mig til at vise jer snart}

zacapa marchal2

{Middag og Zacapa romsmagning med team Social Zoo på D’Angleterre}

 

(Visited 1.868 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Hvorfra er solbrillerne, der ligger ved siden af de kæmpe chokoladecroissanter? De er virkelig fine. Altså solbrillerne ;)

 2. Du er en mega tease, men jeg glæder mig virkelig til at høre om, hvad det er for opgaver du har brugt den sidste uge på. Det hele ser i hvert fald temmelig fabelagtigt ud, så det gør ikke glædelsen mindre ;)
  Hvor er det bare hyggeligt, at din mor stadig giver dig påskeæg, og så i sådan en fin form.

  http://www.jannifromtheblog.dk

 3. Jeg kan kun anbefale at gøre noget ved den der skrukhed ;) at have sin egen baby er den største luksus <3
  Glæder mig til at se det nye projekt det kan da kun være godt når inspirationen er så fin.
  God ferie kære Emily :)

 4. Jeg ved du er på Bali nu (og håber du nyder sol og surf!), men ved lejlighed kunne det være super fedt at høre om opskriften på det babytæppe din venindes søn er viklet ind i :-) Nøj, hvor ser det skønt ud!

  1. Tæppet er strikket i perlestrik, skiftevis ret og vrang. Nemt, selv hvis du er begynder (:

  2. Det Kamilla skriver. Ved at dette er lavet fra et strikkekit fra We Are Knitters, mener at det hed Dragonfly Blanket :) knus