Ugens udfordring

blomster_zpsofezzvvj

Er I klar på en ny udfordring? Denne uges udfordring – eller rettere den der starter i morgen – er af en lidt mindre sveddryppende og (måske) lidt hyggeligere karrakter end sidst. Vi skal nemlig tage billeder. Idet jeg tager til Bangkok på tirsdag, så tænkte jeg, at det var godt med en udfordring, der (også) passede til at rejse og som var nem at udføre alle vegne.

Tag minimum ét billede hver dag af noget, der gør dig glad/du synes er kønt. 

Det kan være hvad som helst. En smuk facade, en erantis på vej op, søde dyr eller børn. I bestemmer helt selv, men kig efter det, der er fint og får jer til at trække på smilebåndet og brug så et øjeblik på at forevige det med telefon eller kamera.

Det er en lille smule det, jeg allerede gør i Små ting, men synes nu alligevel det er skægt at udfordre mig selv til at huske det hver eneste dag.

Jeg håber, I har lyst til at lege med :)

english2lyse

This weeks challenge is about taking pictures of things that you find pretty and/or that make you smile. At least one shot a day for a week. It is completely up to you what you want to photograph with your camera or phone. As long as it is something that makes you happy.

I’m going to Bangkok on Tuesday so I wanted it to be a challenge that was easy to apply wherever you are and that would make sure I’d document my trip. I hope you’ll accept the challenge as well :)

brunch-mad-kaffe

 

(Visited 1.648 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Sikke en dejlig udfordring! Den vil jeg glæde mig noget mere til at kaste mig over end den forrige ;)

  Elsker at tage billeder, men som du selv siger, så er det ikke altid det lige bliver husket. Vil glæde mig til at tage udfordringen op! :D

  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Den kan jeg være med på! Siden august 2013 har jeg taget mindst ét billede hver dag. Der har været nogle enkelte svipsere, men ellers har jeg fotodokumenteret hver eneste dag de sidste 2,5 år. Overvejer om jeg skulle gøre lidt mere alvor af det og rent faktisk nøjes med ét billede hver dag. Ofte kan jeg ikke begrænse mig, og når man ikke længere fotograferer med film der skal fremkaldes, er det lidt nemmere bare at blive ved med at skyde løs fremfor at arbejde på at få kun ét billede i kassen :-)

  1. Wow hvor er du sej Laura, jeg fotograferer jo også en del (ok rigtigt meget), men tror ikke at jeg kan sige at jeg tager noget hver eneste dag. Men dejligt at du vil være med :) Klem

 3. Hvor er det en fin og dejlig udfordring Emily! Og hyggelig for søren da. Jeg er frisk :)
  Rigtig god tur til Bangkok

 4. Hvor er det virkelig en fin udfordring. Igennem de sidste par måneder har jeg virkelig overvejet det med, at tage mindst et billede af noget, der gør mig glad hver dag. Jeg har bare ikke rigtig taget mig sammen til det, så denne udfordring er jo helt perfekt til at få mig i gang :)

 5. Jeg kan varmt anbefale app’en “Room For Thought” der på et random tidspunkt en gang om dagen, beder én om at tage et billede af hvor man er, og hvad man laver. Det er meget impulsive billeder, og synes det er en fin måde at minde mig selv om, hvad jeg egentlig laver, og hvad hverdagen er fyldt med. Man skal “helst” tage det lige når den kommer frem på skærmen, men man kan godt gemme den i nogle timer. Og så har man verdens bedste hverdags-fotoalbum! :)

  1. Nej hvor lyder den fantastisk A, tusinde tak for det tip, må fluks downloade :) Kram Emily