Ugens udfordring – update

nydning

Åh hvor kunne jeg altså godt lide sidste uges udfordring. Den tager vi snart igen ikke? ;) Det der med at sætte fokus på at nyde noget og tage sig tiden til det, var lige noget jeg kunne bruge. Og jeg kom virkelig til at tænke over, at jeg egentlig er lidt dårlig til at dvæle ved ting og/eller gøre en ting ad gangen.

Eksempelvis er jeg (lidt for) dygtig til at lave mig en god kop kaffe og tage et lækkert stykke chokolade eller andet til, men så inhalere det mens jeg sidder og arbejder og egentlig slet ikke nyder det. Eller være til frisør (eller alt muligt andet), men så sidde med telefonen i hånden og arbejde majoriteten af tiden.

Men ikke her i nydningsugen. Der har jeg gjort en dyd ud af at nyde dette og hint og være i det (og ofte har det jo blot drejet sig om et par minutters nærvær) og det har været rart. Der er stadig plads til forbedringer og jeg vil fortsat arbejde på især det med at nyde de der specielle øjeblikke og ikke altid være på vej videre.

Min ‘nydningsuge’:

 • Mandag – spiste jeg chokoladen, jeg fik i Valentinesgave (kun noget af den ;)) og var til yoga.
 • Tirsdag – fik jeg den bedste smørbagte croissant til morgenmad.
 • Onsdag – rensede jeg mit ansigt med kokosolie og gav mig selv en ansigtsmassage efterfulgt af en maske. Og var til den dejligste fødselsdag om aftenen med vin og charcuteri og gode mennesker.
 • Torsdag – var jeg til frisøren og læste blade og drak kaffe og blev nusset om.
 • Fredag – lå jeg i ske med min kæreste og så film og puttede og krammede hele aftenen. Og nød en Toffifee eller 7 ;)
 • Lørdag – drak jeg en (god og pæn!) øl til min frokost. Noget af det bedste jeg ved, når det er weekend og der er god tid.
 • Søndag – sad jeg og kiggede ind i pejsen og bagefter nuppede jeg en lille lur. Det der med at lave ingenting er noget af det sværeste for mig, men jeg gav mig selv lov til at være i det og nyde det.

Hvordan gik det for jer? Hvad nød I?

Ps. Husk at denne uges udfordring allerede er blevet udgivet :)

english2lyse

Last weeks challenge was so much fun but actually a bit more difficult than expected. As I’m not that good at really taking my time to enjoy this or that. But doing so felt very good and it was nice really appreciating that piece of chocolate/afternoon nap/trip to the hairdresser/beer at lunch in the weekend and so on. And to do so every day.

Definitely something I’ll remember to do in the future as well :)

bigwave2

 

(Visited 1.848 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Jeg nød for en gangs skyld, at have løbeskoene på og løbe en tur ind i skoven. Jeg hader at løbe. Men denne gang prøvede jeg at nyde synet af den lille dam, jeg kunne løbe omkring og stilheden midt i bilernes ræs i midtbyen. Og det var skisme helt rart!

 2. Åh, det er bare så skønt at lukke helt ned og bare være i det man laver. Jeg forsøger at være ret godt til at fordybe mig i en bog, og når jeg gør det er det ren nydelse!

  Mit bedste nydelsesøjeblik denne uge var dog nok tirsdag aften, da jeg gik hjem til læseklubsmøde hos min veninde – hvilket i sig selv er skønt. På vejen nød jeg solnedgangens sidste stråler i den frostfriske luft og hørte hver eneste, magiske tone i Mews 9 minutter lange nummer “Comforting Sounds”. Dét var ren nydelse! :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

 3. hvor lyder det hele bare rart! og jeg synes især at det var en god iagtagelse, at man ofte gør klar til “nydningen”, men glemmer rent faktisk at nyde det. Det tror jeg er vigtigt!

  Imorgen tidlig vil jeg sætte mig og kigge ud af vinduet på solen, imens jeg hører p6 beat. Alt takket være dig hæhæ.

  1. Ja det gik virkelig op for mig, hvor slem jeg er til det… altså at gøre klar, men ikke være i det.

   God nydning ;)

 4. Husk nu at finde ud af hvilke mærke Andreas bukser og støvler er fra :) altså den dag du spiste kage med hende!

 5. Det lyder som en rigtig sund uge du har haft! Je har forsøgt at nyde København lidt mere end normalt – jeg har det med at

  1. ( Der var jeg vidst lidt for hurtig på aftrækkeren)
   – at tage hende lidt for givet og brokke mig lidt for meget over bilos. Men i den forgangne uge har det hele ligesom set lidt lysere ud!

  1. Ligesom med rensemælk eller -creme :) Altså smører det ud på ansigtet, masserer det rundt og så fjerner det med en vatrondel (eller 3;)) eller lunkent vand. Ret lækkert hvis man har tør hud og/eller lyst til at give sig selv en ansigtsmassage. Knus

 6. Åh, jeg er SÅ dårlig til at nyde Emily. Eller nyde i hverdagen ihvertfald. Jeg prøver, og nogle gange går det meget godt, men andre gange så får jeg bare så dårlig samvittighed, hvis jeg nyder.

  Jeg er elendig til at slukke telefonen, ipaden, computeren – og tjekker ofte mails sent om aften eller socialemedier for at holde mig opdateret (en del af mit arbejde – omend det udelukkende er mig selv, der synes, jeg skal tjekke ind om aften også), det vil jeg virkelig gerne ændre på. På ferier kommer det helt naturligt dog, da jeg altid KUN har telefon med – med mindre det er arbejdsferie (dem har jeg dog ikke så mange af), og det er primært for at finde rundt med Google maps og så nødstilfælde hvor en telefon er rar at have ved hånden.

  Nå lidt et sidespring, men jeg kan virkelig mærke at alle de elektroniske devices hindrer mig i at nyde hverdagen lidt mere, og ikke konstant holde mig opdateret om alt og intet.

  Rigtig nydelse herhjemme er når jeg er ved min frisør, kosmetolog eller hygger med min bedste veninde/kæreste på en café eller går en lang tur. Ih, det er afslapning. Men afslapning her i hjemmet – puh det er en udfordring. Måske især fordi jeg oftest arbejder hjemmefra, og ofte laver de “fejl” som du faktisk skrev om forleden som erfaren hjemmekontors arbejdende.

  Længere smørre, oh well :) TAK for en altid dejlig blog Emily!

 7. Aih, denne udfordring GAD JEG VIRKELIG GODT at have set i tide :D
  Nå, pyt! Jeg tager den bare alene, så ;) hehe…

  Jeg er vild med dine udfordringer – om det så er med eller uden “nydninger”. God dag!

  Kh. Katrine

  1. Haha… dét synes jeg er alle tiders plan Katrine, man må både gerne gemme eller genbruge udfordringerne :D
   SÅ dejlugt at høre og i lige måde! Kram