Ugens udfordring – update

ugensupdate

Svømmehallen i Charlottehaven, hvor vi går til crawl-undervisning.

Hermed en opdatering på hvordan sidste uges udfordring spændte af for mig. På trods af at det var en noget hektisk uge med mange arrangementer privat såvel som på job, så lykkedes det at få sved på panden 6 ud af 7 dage, så det var slet ikke så ringe endda.

Havde det ikke været for udfordringen, havde jeg nok skulket en dag mere, men jeg ved egentlig godt, at noget af det der giver mig allermest energi, er at dyrke motion, så det er egentlig det dummeste sted at skære fra.

Oversigten nedenfor er i øvrigt nogenlunde repræsentativ for hvordan min træningsuge ser ud for tiden.

 • Mandag: Crawl-træning om morgenen inden arbejde og yoga om aftenen.
 • Tirsdag: 8 km løb.
 • Onsdag: Stram Op i fitness. Hvis der er nogen, der ikke tror, man sveder til Stram Op, så prøv en time hos hende her. Bedste work out!
 • Torsdag: Ingen træning. Næsten ingen søvn. Til gengæld masser af tømmermænd efter X-Games/Skullcandy fest i Oslo.
 • Fredag: Stram Op i fitness.
 • Lørdag: 9 km løb.
 • Søndag: Crawl-træning (det går fremad!) hos vores anbefalelsesværdige træner.

Og så er jeg spændt på at høre, hvordan det gik for jer? :)

english2lyse

An update on last weeks challenge where I managed to ‘sweat once a day’ for 6 out of 7 days, so that’s was a success. How did it turn out for you guys?

Here’s my training schedule from last week:

 • Monday: Crawl session in the morning before work and yoga in the evening
 • Tuesday: 8K run.
 • Wednesday: 1 hour mixed cardio and toning at the gym.
 • Thursday: Nothing. 
 • Friday: 1 hour mixed cardio and toning at the gym.
 • Saturday: 9K run.
 • Sunday: Crawl session.

 

(Visited 2.120 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Kære Emily. Jeg synes, at jeg har set på dine snaps, at du dyrker yoga på fitnessmåtten? Hvis du har problemer med skuldrer, håndled eller knæ, er en god yogamåtte ALLE pengene værd. Hele min yogapraksis ændrede sig automatisk til det bedre med en ny måtte (høhø). Det skal gerne være én, hvor man kan stå helt fast, for netop det at kunne stå helt grounded fast gør, at du arbejder muskulært frem for at hænge i ledene (håndled, albuer skuldrer og knæene). Man kan altså arbejde og komme ud i stillingerne på en helt anden måde. Jeg skriver ikke det her som reklame på nogen måde, men kan af egen erfaring virkelig anbefale Lululemons måtter (ingen butik i DK endnu, men de shipper gratis fra Holland) eller the Jade-måtten.
  Kh

  1. Hej Rosa, næ det er nu godt nok en yogamåtte (à la Fitness World), men den ligner deres fitnessmåtter meget så forstår dig godt. Men er rigtig glad for dit tip for havde tænkt at købe min egen måtte (lidt lækrere) så mange tak :) Kram Emily

 2. Hvordan kan det være du går til crawl? Tænker det må have noget med surferturen at gøre – men er det nødvendigt at gå til crawl for at kunne det? :-)

  1. Ikke umiddelbart, men man padler (og svømmer) meget, så det er rigtig god træning optil :) OG så har jeg længe været træt af at jeg ikke kan svømme crawl, så tænkte at det var alletiders lejlighed til at lære det :) Knus Emily

 3. Jeg synes også selv jeg har været meget godt med:
  Mandag: styrketræning og løb
  Tirsdag: aerobic
  Onsdag: personlig træning (styrke/cardio)
  Torsdag-fredag: pause
  Lørdag: aerobic
  Søndag: styrketræning og løb

  Så længe man træner varieret og giver kroppen tid til at hvile, så synes jeg godt det kan gå. :-) Man sover i al fald dejligt ovenpå motion.

 4. Hej Emily,

  Jeg tænkte på, hvor du mon går til yoga henne og om det er et sted du kan anbefale?
  Jeg er nemlig i øjeblikket ved at researche lidt i hvor det bedste sted er i København :)

  vh Tina

  1. Jeg går bare hos Fitness DK, jeg har ikke det store at sammenligne med, men hende der hedder Anne Sofie, der underviser på Bryggen er god synes jeg :)