essie essie essie

annonce u baggrund1essie polish galore1

En af de ting jeg bl.a. elsker ved at blogge er at samarbejde med spændende brands, jeg holder af og tror på. Og gerne i lang tid, så man for alvor lærer hinanden at kende og kan lave nogle spændende ting sammen. Hvis ellers forholdet er godt selvfølgelig.

Og det er det virkelig i det her tilfælde. essie og jeg har været ringforlovet i et par år efterhånden og jeg er så glad over at kunne fortælle, at vi i år for alvor bliver gift ;)

english2lyse

One of the (many) things I adore about having blogging as my career is to work with brands that I love and truly believe in. And preferably for an extended period of time so that the relationship can really blossom and become interesting. If it is a good relationship of course.

And it really is in this case. I’ve been working with essie for more than two years and I’m very happy to announce that we’re going to be even closer this year. I’m so excited to show you all of the cool things we have in the pipeline. Stay tuned :)

essie polish galore4

Hvad det helt reelt kommer til at indebære, må jeg endnu ikke løfte sløret for, men jeg tør godt love, at der er nogle mægtig seje ting i støbeskeen og at I kan forvente endnu mere inspiration, nyheder, tricks og tips når det kommer til neglene. Et af mine egne yndlingsemner.

Og så kan jeg også sige så meget, at essie og jeg barsler med en virkelig herlig sag, der kommer på hylderne til august. Er ikke helt sikker på, at jeg kan holde på den hemmelighed så længe, men vil prøve så godt jeg kan :)

essie polish galore2

 

(Visited 1.601 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Forstår din jublen. Jeg elsker selv Essie – var så sent som i går på shopping.
  Træningstøj til min mand, sneaks til min søn og Essie til mig. Eternal optimist føjet til samlingen – den ultimativt smukkeste “lyserøde”/rosa lak jeg har set.

 2. Aaav Emily, din egen minikollektion hos Essie? Jeg gætter på tre fine efterårsfaver i en gaveæske med din krussedulle på. Ligesom Estee Lalonde. Ligemeget hvad det er, så er det spændende

 3. Spændende :-)

  Nu, hvor du og Essie praktisk talt er blevet gift, kunne du så ikke tage en sludder med Essie-folkene om deres “reoler” med lys i?
  Det er lige før, man skal have solbriller på, når man står foran, og for at se farven ordentligt, må man have lakken væk fra “reolen”. I USA (hvor jeg lige har været OG købt Essie ;-) ), stod lakkerne på helt almindelig hylder uden lys i – ja tak.

 4. Jeg synes at essie laver de bedste neglelakker, virkelig! De holder godt, men er stadig nemme at tage af min neglelakfjerner (nogle neglelakker efterlader farve på neglen :-( ). Og så er de nemme at lægge :) og de har pæne farver ;) og…

 5. Essie har søreme også en speciel plads i mit hjerte. Faktisk er min blog opkaldt efter gode gamle ‘Chinchilly’ – som var favoritten da bloggen blev oprettet.

  Jeg er spændt på at høre, hvad jeres giftermål kommer til at indebære.