Happy Nails

nail decoy 2

Negleklistermærker, siger du? Jo tak. For den slags bliver man altså ikke for gammel til. Basta. Det er hyggeligt at sidde og dimse med og så er det altså en fin, lille detalje. Og ‘the devils in the detail’ som bekendt og den er jeg altså med på.

english2lyse

Nail decals? Yes please! Because that’s one thing you’ll never be to old to do right? It’s fun to do and it’s such a pretty, little detail. And ‘the devils in the detail’ as they say and I couldn’t agree more.

nail stickers 3

Og hvis I sidder og tænker: “Har den dame ikke lidt for meget tid?”, så vil jeg først og fremmest påpege, at man slet ikke skal undervurdere hvor vigtigt det er, at tage sig tid til at sætte klistermærker på neglene ;)

Og dernæst kan jeg berolige jer med at alt mit negledimseri, som regel foregår, når vi sidder og napper et afsnit af en serie om aftenen. Til stor gene for sarte mandenæser i øvrigt…

english2lyse

And if you’re wondering wether I have to much time on my hands (no pun intended), I’d like to point out how important it is to prioritize to do some nail art once in a while ;)

And on a less joking note say that I usually do my nails in the evening while watching Netflix. Not that it’s popular with the sensitive man nose I share the sofa with. But that’s another story…

nail stickers 2

Alt for cute jo. Hej, hej pandanegl.

Det er min søde veninde og skønhedspionér, Karen, der har Beauty Hero, der har fået lavet de fine nail decals. Så kønt som en lille, nuttet detalje på en enkelt negl. Eller man kan vælge at gå all in og køre statement-udgaven med stickers på alle neglene.

english2lyse

Too cute. Hi there panda nail!

It’s my sweet friend Karen, who owns Beauty Hero who made these pretty nail decals together with nail artist Monica Hues.

I really like to use them as a fun little detail or even as a statement with stickers on all nails. 

nail decoys 1

 

(Visited 1.282 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Ha ha elsker også lakker og pæne velplejede negle, jeg er typen der skifter lak et par gange om ugen, elsker farver og de betyder lige så meget på neglene som med mit tøj :-)

  Min mand bryder sig heller ikke om lugten når jeg lakerer negle, synes nemlig også det er hyggeligt tidsfordriv foran tv om aftenen, mon alle mænd har det sådan??

  God dag til dig :-)

  1. Så hyggeligt at du har det lige sådan Lene :)

   Og ja, tror ikke mandenæser kan lide laklugt sådan helt generelt. Med mindre det har noget med biler at gøre selvfølgelig ;)

   Klem Emily

 2. Han må da lige se og udvikle en form for resistens over for lugten ligesom vi andre gør – så slemt er det heller ikke ;)

  Min kæreste griner altid stort, når jeg skal have ham til at putte tæppet (ahem, dynen) rundt om mig, når vi hygger på sofaen efter negledimeseri. Man skal da ikke snydes for hyggen, bare fordi man har våde negle!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Præcis! ;)

   Haha… sådan er det også her. Tæpper, åbne ting og sager osv osv ;)

 3. Sådan tror jeg de fleste mænd har det, hahah :-) Men de kan jo gode lide lakerede negle, de mænd. Og så må de altså også kunne udholde lugten, mens arbejdet foregår.

  1. Yay! Håber det bliver fint. Jeg skulle lige fange teknikken, men så gik det ellers også storartet :) Knus

 4. Hvor er de fine.. kunne ikke lade være at grine, for jeg døjer også med en sart mandenæse.. kan kun lige finde lakkerne frem og så opstår der protester..

  1. Ahmen de må lige tage en chillpill. Lærte i kemi i gymnasiet at grænseværdien (altså der hvor det begynder at have en lille indflydelse på ens sundhed) for acetone ligger omtrent 100 gange højere end hvad der overhovedet kan opstøves på markedet. Men at man altså bliver snydt af den kraftige lugt. Men det er altså ikke farligt kan du hilse den sarte mandenæse at sige ;) Klem

 5. Hmm….mandenæsen herhjemme er også meget sart…men sjovt nok ikke når det handler om “ny bil lugt”, som ellers i min optik er same same :D