Mademoiselle Avène

annonce-u-baggrund11
AVENE4

Som den vakse læser måske har bemærket, så er der ekstra fine bannere på bloggen i disse dage ;) Udover fortsat at være ambassadør for den franske apotekeryndling, er jeg nemlig også ansigt på Avènes kampagner herhjemme. Noget jeg er både mægtig glad for og stolt af.

Se bare nedenfor, hvor begejstret jeg er for den nye renselotion. Jeg ser faktisk lidt forelsket ud…

AVENE2

… og al spøg til side, det er jeg nærmest også. Det er en mild og skånsom renselotion (der kan bruges helt uden vand) fra Avènes nyeste serie, Tolérance.

Udover den er der også to cremer i den lille serie af særligt skånsomme produkter, som selv den sarteste hud kan tolerere. De er nemlig helt sterile takket være en helt særlig lukkemekanisme og derfor indeholder de ingen konserveringsmidler og max. 7 ingredienser. Altså kun lige akkurat det huden har brug for og ikke noget der generer eller irriterer den. Eller stresser den.

AVENE1

Med andre ord er det alle tiders måde at give huden en pause på uanset om man har sart hud eller ikke. Jeg prøver løbende helt utroligt mange forskellige produkter og det har været rart at give min hud en lille ‘detox’ med få produkter med få ingredienser. En lille ferie for huden om man vil, hvor den kan komme i balance og stadig bliver renset effektivt og ikke mindst plejet og beskyttet.

I Tolérance serien findes der to cremer med så fine ingredienser at de trænger fuldstændig ind i huden: En til tør hud og en til normal/kombineret hud. Jeg har først brugt den til tør hud, mens jeg er gået over til den anden nu, hvor det er blevet (lidt) varmere i vejret. Læs mere her.

AVENE3

Prøv lige at forestil jer, hvor meget gak og løjer det var, at få dette billede i kassen. Hvis ikke I kan forestille jer det, så er her en skæg, lille fredagsleg: Få en ven til at tage et billede af dig, mens du har lukkede øjne. OG sprayer face mist i ansigtet. I kan evt. drikke en fredagscocktail imens, jeg lover I kommer til at grine.

God fredag <3

 

(Visited 2.328 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Du er pivfin, er du!

  Herhjemme er vi også utrolig glade for Avene, især deres fede creme til tør hud, der indeholder en smule kløestillende. Rigtig god til børneeksem. Ikke at det er relevant for dig, men en del af dine mange læsere har nok børn :)

  Go’ fredag til dig og dine.

  1. Takker <3

   Og det er slet ikke et dumt tip, det kan andre helt sikkert have glæde af og hvem ved måske jeg også selv får det på et tidspunkt ;)
   Knus og god weekend

 2. Fine du! Hvad er den lyserøde tube på det grønne fad? Ja, jeg går lige så meget op i, at produkterne er pæne at have stående fremme (indsæt smiley med hænderne for øjnene) ;)

 3. Tillykke, frk. ambassadør :-)

  Jeg har været flittig bruger af Avènes face mist i flere år men har endnu til gode at prøve deres øvrige produkter. Tror jeg kaster mig ud i en Avène ansigtscreme næste gang.

 4. Hej Emily. Tillykke med din fine nye titel :-) Jeg har også været glad for Avene tidligere, men jeg må indrømme, at jeg nu er gået væk fra produkterne, efter at jeg testede de produkter, jeg havde fra Avene derhjemme, på app’en “Kemiluppen”, som direkte frarådede produkterne, da de både indeholder hormonforstyrrende stoffer, parfume og “Co2-uvenlige” stoffer :-( Som en kvinde i den fødedygtige alder er det for mig et no go…Øv bøv. Så måske du kunne bruge din fine nye titel på at lobbyere for, at produkterne gøres “rene” :-) For det er gode produkter! God weekend. Kh Camilla

  1. Hej Camilla, jeg går fluks i gang med at lobby’e løs, skulle jo også gerne selv formere mig på et tidspunkt ;) Når det er sagt, så vil jeg næsten tro, at de nye Tolérance-produkter går rent igennem der er ikke meget (om noget) hokus pokus i dem og ej heller parfume eller konservering (herunder parabener) :)
   Klem Emily

 5. Jeg bliver helt fristet til at prøve avene igen. Men er der parfume i de nye produkter her?
  Jeg er vild med de fine billeder af dig i øvrigt

  1. Nej, ingen parfume i Tolérance produkterne. Og tak hvor er du sød :) Kram Emily

 6. Jeg er uden tvivl også bare super begejstret for deres produkter. Isæt vandsprayen er jeg direkte afhængig af. OG på en SU er det (til forskel fra de fleste andre, meget lækre, du anvender, faktisk noget jeg har råd til!) Win-win.

  Men jeg står ofte lidt i et problem når jeg finder hudpleje der passer min hud; der er ikke solfaktor i cremen (og heller ikke i disse kan jeg se) og det er der den knækker lidt. Fordi så skal jeg jo smøre endnu et produkt på, som ikke nødvendigvis gavner min hud og ofte er parfumeret. Og faktor skal der til… Hvad gør du ift. det? Og såfremt du anvender solfaktor, hvilken bruger du?

  Forresten, du ser som altid intet mindre end ganske forrygende ud!

  1. Ja, de er nemlig helt til at at komme i nærheden af :)

   Jeg bruger solcreme (faktor 30) fra Avène eller Rudolph Care ovenpå min dagcreme. Men kun i sommerhalvåret (starter sådan ca. nu).
   Klem Emily

   Tak <3

 7. Sikke lækre billeder, du ser så smuk og fin ud. Total gode produkter, så kan godt forstå du gerne vil samarbejde med dem.

 8. hej emily

  tror du cleansing lotion kan bruges med vand som en mild rinse-off rens? eller kan den alene bruges som skrevet, dvs. som en wipe-off med vatrondel?

  kh kamille

 9. Hej Emily,
  Du skriver at avene IKKE tester på dyr, der er ikke korrekt. De tester på dyr ligesom rigtig mange andre desværre? mvh Tina

 10. Aveda tester ikke på dyr. Tænker du måske har byttet rundt på de to? God dag klem Tina