Off Tropic

annonce-u-baggrund11
essiespring3

Da vi var på Bali så mine negle sådan her ud. En mørk, mørk grøn (elsker de helt mørke, næsten sorte nuancer) og så en enkelt negl på hver hånd i en blå kontrastfarve.

Det er nail art og color-blocking, når det er allernemmest, men ikke desto mindre pænt og måske lige dén detalje, der gør at det hele bliver lidt skæggere.

english2lyse

When we where in Bali last month my nails looked like this. A dark, dark green and an accent nail on each hand in blue.

Nail art and color blocking made easy. But a nice and fun touch.

essiespring7

Den smukke mørkegrønne – der i øvrigt har helt samme farve som min Céline Trio – er fra essies forårskollektion og hedder meget passende off tropic, mens den azurblå er fra deres permanente sortiment og bærer navnet lapis of luxury.

Sidstnævnte kommer I til at se meget mere til. Hint hint jvf. dette indlæg ;)

I kan se hele essies pæne, pæne forårskollektion her. Jeg er også ret pjattet med pool side service.

english2lyse

The bottle green polish – which is in fact the exact same color as my Céline Trio – is from essay’s spring collection and goes by the name ‘off tropic’. The blue, ‘lapis of luxury’, is from their regular line. And you’ll see more of the latter. Hint hint cf. this post.

essiespring6

Og ja, jeg rejser aldrig uden en neglelak eller to (eller tre eller fire hmm…). Tricket til at undgå at de smadrer i kufferten (for jo det har jeg prøvet), er at rulle hver neglelak ind i to stykker køkkenrulle og derefter lægge dem i en frysepose (eller to for at være på den sikre side) og så lade være at lægge dem for yderligt i kufferten.

Neglelakfjerner har jeg med i små ‘engangsbreve’ fra & Other Stories eller Sephora.

essiespring1

 

(Visited 1.620 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Åh, den grønne er fin! Er lidt ærgerlig over, at jeg ikke fik nappet den med hjem fra USA for et par måneder siden. Og ærgrer mig også en hel del over, at størstedelen af min neglelaksamling ligger pakket ned hjemme hos mine forældre. Det var kun nogle særligt udvalgte, der kom med i vores flytning med toget i mandags. Dem må jeg hellere finde frem og prøve af i aften!

  1. Så må du have fat i den herhjemme i stedet ;)
   Ej det lyder da også helt skidt, men godt med de særligt egnede, håber I hyggede jer :) Kram Emily

 2. Lapiz of luxury er også en klassiker herhjemme. Er generelt alt for stor essie-tilhænger! Kan bare så godt lide deres farver.

  Men du rammer faktisk lidt hovedet på sømmet her, for jeg skal på forlænget weekend med tre overnatninger sidst på måneden, og jeg virkelig ikke afgøre, om jeg bare skal stole på min manicure eller jeg skal pakke lakken med, selvom vi kun må have håndbagage med, haha! :D

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ja, de gør det altså godt. En fornøjelse at være deres ambassadør skulle jeg hilse at sige :)

   Og fedt at tippet kan bruges. Altid neglelak med ;) Kram

 3. Hvordan får du dine negle til at skinne så flot? Jeg er også stor Essie fan og bruger mest deres lakker, men synes dog, at neglene ser noget matte ud efter et par dage…

  1. Essie har en helt genial overlak, der hedder Second Shine Around, som jeg bruger hver anden dag. Så holder lakken bedre og er blank i lang tid. Jeg kan holde min manicure i næsten en uge på den måde :)
   Knus Emily

 4. Efter jeg så deres Spring Collection, så måtte jeg også have fingrene i nogle af lakkerne derfra. Så nu venter jeg pænt på postbuddet en dag kommer, og gør mine negle lidt ekstra fine ;)