Skønhedsfavoritter april

beauty faves4

Var det noget med fyldigere øjenbryn, ensartet, strålende hud, en opfriskende badeoplevelse eller en velduftende og afslappende pause? Så kig med her :)

Jeg er helt med på, at skønhed i særdeleshed kommer indefra og i øvrigt er voldsomt påvirket af vores livsstil, men derfor skader lidt dullegrej bestemt ikke. Hverken på skønheds- eller velværekontoen.

Og det er efterhånden længe siden, jeg har delt de skønhedsprodukter, jeg tripper over for tiden, så her er sådan en omgang og så vil jeg ellers bestræbe mig på at gøre det til en tilbagevendende begivenhed hver måned.

Jeg prøver nemlig en hel del ting og sager (er en beauty junkie af rang) og jeg holder af, at dele dem der virker med jer. For jeg prøver altså også en masse knapt så fantastiske ting (for at sige det mildt), men dem gider jeg ikke give taletid. Det er ligesom den generelle præmis her på bloggen i øvrigt :)

Ps. Se mine bugnende badeværelseshylder her.

beauty faves1

M2 Eyebrow Renewing Serum
Jeg har den tykkeste ponymanke på hovedet. Jeg har ret lange, tætte øjenvipper. Og jeg har også nogle knapt så feminine hår på benene, hvis ikke jeg holder dem nede. Men øjenbrynene er slet ikke med. De er sparsomme, ujævne og hullede og min søde Stella, der ordner mine bryn hos Beauty Avenue, bliver ved med at spørge, om jeg har plukket dem. Det har jeg ikke. I 7 år. De vil bare ikke.

Jeg har utallige veninder, der har prøvet og lovprist M2’s afsindigt kostbare øjenvippeserum, så jeg tænkte, at det var værd at se om den til brynene, var lige så fabelagtig. Men skulle altså lige tage tilløb inden jeg købte den. For over 1000 kroner er altså mange penge for et produkt, man strengt taget ikke behøver (det er ikke en dagcreme eller lignende) og som umiddelbart virker lidt hokus pokus-agtigt. Og jeg kunne ikke lade være med at sige et lille, strengt ‘seriøst?’ til mig selv, da jeg swipede kortet inde i Magasin.

MEN den virkede. I alle tilfælde på mig. Halleluja! Jeg ligner ikke Cara Delevigne (endnu…), men jeg har uden tvivl fået fyldigere og marginalt bredere øjenbryn. Så nu er jeg hooked. Og afhængig. Og kommer til at købe M2 resten af livet. Ved ikke helt om det er godt eller skidt…

Kan bl.a. købes hos Magasin.

Karmameju CALM Balm 02
I ved vist efterhånden godt, at jeg er lidt af en hund efter afslappende dufte (elsker bl.a. min Deep Sleep ‘godnatspray’) og denne balm er sådan en sag. OG så er den samtidig god til læber, neglebånd, tørre hårspidser, albuer, småskrammer og irriteret hud (efter barbering eksempelvis).

Jeg bruger den primært sådan her for tiden: Jeg smører den på mine håndled (på pulspunkterne), gnider håndledene svagt sammen og sætter så næsen ned til dem og tager 3 dybe vejrtrækninger. Eller flere. Og sidder så og kigger lidt ud i luften. Den overskydende balm smører jeg på hænder og neglebånd. En virkelig rar, lille pause, der ikke tager mere end 2 minutter, men har en dejlig, afstressende effekt og som kan udføres hvorsomhelst.

Kan bl.a. fås her, i Magasin og Matas.

beauty faves2

Rodial Skin Tint +
Rodial har næsten lige lanceret deres makeuplinje og selvom den lidt mere overordnet har meget fokus på contouring, der altså ikke helt er min boldgade, så er jeg vild, vild, vild med denne skin tint, der gør lige akkurat det jeg gerne vil have min makeup til: Den udjævner hudtonen, får huden til at stråle, se ensartet ud og kaste lyset flot tilbage, men uden at den dækker for meget eller man ser for ‘makeuppet’ ud. Og så har den SPF 20. Jeg har den i øvrigt i farven ‘Hamptons O2’.

12 med pil opad herfra!

Rodial makeup kan bl.a. købes i Magasin.

Beautyblender
Jeg er en ‘fingerpige’ altså vil jeg helst komme min makeup på med fingrene. Nok mest fordi jeg også er en lillebitte smule angst for bakterier og nemt synes sådan noget med svampe eller pensler bliver noget gris. Nå, men det var lige til jeg prøvede det her lille wunder æg for resultatet bliver pænere end med fingrene. Sådan helt airbrushed næsten (ja, ja overdrivelse fremmer forståelsen). Og så må jeg jo bare huske at vaske og rense den ofte.

Som et ekstra plus er den latexfri. Det er i alle tilfælde et plus for mig, for jeg har latexallergi. Så kan I selv tænke jer til hvad det har givet af spændende udfordringer førhen ;)

Beautyblender fås bl.a. hos Matas.

Estelle & Thild Sparkling Citrus Bloom Body Wash
Sidst men ikke mindst har jeg en showergel med. Jeg kan godt lide at bruge lidt penge på de der helt almindelige produkter som man bruger igen og igen og igen. Både fordi jeg gerne vil have at det produkt jeg renser majoriteten af min hud med er skånsomt og godt, men også fordi jeg er overbevist om at en lækker, velduftende body wash er den bedste måde at tilføre styrtebadet om morgenen lidt hverdagsglamour på. Og denne her dufter friskt og opkvikkende af citrus og så kan det næsten kun blive en god dag. Også alletiders gaveidé.

Estelle & Thild kan bl.a. købes i mange helsekostforretninger samt i Magasin.

beauty faves5

 

(Visited 3.534 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Den lyder ret genial den der Skint Tint fra Rodial. Hvorfor gør alle former for foundation ikke bare sådan? Det er jo det vi vil have! :)

  – og som én, der har brugt 1½ år på at gro sine øjenbryn ud igen (don’t ask, it wasn’t pretty), så er det altså lige før at den der serum lyder som en fornuftig investering! Omend prisen er ret spids..

  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Får vi ikke et før- og efter-billede af dine bryn? Mine er nemlig også trætte og hullede, men synes også det er en lidt dyr pris for et serum så ville være fedt at se hvor meget det hjælper :)

   1. Det er også sådan en god idé… hvis bare jeg havde husket at tage før-billeder ;) Så dumt at jeg ikke har gjort det. Må se om jeg kan finde et billede fra før, hvor de er au naturel! Klem E

 3. Jeg bruger RapidBrow fra RapidLash til at gro mine bryn. Den kan købes på HQhair og LookFantastic og holder i omkring 2 mdr. Prisen er desværre for nylig blevet hævet så den koster omkring 350 dkk, men det er stadig billigere end den der M2 fætter. Bare et tip.

   1. Ja, var selv ret overrasket over effekten første gang jeg brugte den. Mine bryn bliver helt klart mørkere og længere. Om den virker bedre end andre af sådan nogle serum kan jeg dog ikke sige, da det er den eneste jeg har prøvet.

    1. Godt at høre. Jamen så må jeg prøve den også. Kunne jo være så dejligt med et lidt billigere alternativ til M2’en :)

 4. Awkward spørgsmål ang hår på benene!
  Hvad gør du? Og hvor tit for at holde dem nede? Er ved at gå til over mine ben og den der periode op til at man skal have dem vokset igen!!!

  1. Jeg får dem fjernet med voks eller sugaring hos Beauty Avenue hver 6. uge :) Men ja, mellemperioden er uudholdelig ;) Overvejer alvorligt permanent hårfjerning… Klem

 5. Har selv brugt M2 Brow i lidt over en måned og er mega glad for resultatet so far.
  Du skriver, at du kommer til at købe produktet resten af livet – hvorfor? Forsvinder resultatet efter endt brug? Måske ved du noget om produktet, jeg ikke ved :)

  1. Ja desværre. Altså de hår der er kommet forsvinder selvfølgelig ikke før de falder af naturligt, men dem jeg kender der bruger det til vipperne, siger effekten aftager når man stopper med at bruge det :( Ekspedienten anbefalede mig at holde det ved lige, ved at bruge produktet hver 2.-3. dag for at vedligeholde, når jeg har opnået den ønskede effekt :)

 6. Hej. et helt andet spørgsmål . Er ude hele dagen grundet mit job og i de solrige dage bliver min hud udsat for en del sol . Har købt faktor 50 ansigts solcreme og after Sun decideret til ansigtet og det hjælper. Stadig ik nok . Min hud er øm . Rød . Sart. Stram. SPørgsmål: kan du anbefale en after maske som bare rykker ? Desuden vil jeg høre om kender en god ansigts solcreme med høj faktor jeg kan prøve ?

  1. Hej Heidi, avs, det lyder ikke godt. Måske den solcreme du bruger ikke er så god til din hud? Eller måske du ikke bruger nok? Hvor meget smører du på? Skal svare til en 2-krone og hvis du er ude hele dagen, skal du påføre flere gange. Og så tænker jeg også at en hat eller kasket kunne hjælpe, som yderligere beskyttelse. For det lyder som om du har brug for noget ekstra. Og hellere mens du er i solen ift. bagefter.

   Efterfølgende kan du bruge en fugtmaske som du kan sove med om natten. Jeg er glad for Avènes + Beauté Pacifiques.

   Generelt er solcremerne fra Avène og La Roche Posay gode til sart hud. Tror jeg ville bruge en god og fugtende ansigtscreme først og så smøre en decideret solcreme over, når din hud er så udsat. Bruger du en ansigtscreme med solfaktor i risikerer du at få for lidt faktor, fordi man smører det for tyndt på. Fint til alle os, der er meget lidt ude i løbet af en dag, men nok ikke tilstrækkeligt for dig :)

   Kh. Emily