Den helt rigtige nuance

annonce-u-baggrund11 fifth avenue1

Den helt rigtige nuance af rød, når vi taler neglelak, hedder fifth avenue og kommer fra essie. Hvis jeg skal bestemme i alle tilfælde.

Men jeg er ikke helt alene om at være begejstret, for hver eneste gang jeg har den på, spørger folk hvad det er for en. Fordi den har den der helt rigtige farve. Ren og klar rød med et svagt hint af orange.

english2lyse

The perfect hue of red, when speaking about nail polish, is essie’s ‘fifth avenue’. At least if you ask me.

But I’m not alone. Every single time I wear it, people ask where it’s from and what the color is called. Because of that perfect clean and bright red with a fraction of something orange in it.

fifth avenue3fifth avenue4

For mig går røde negle til stort set alting og er ret og slet det perfekte farve-kick til ethvert outfit, uden at man skal ud i for skør en farve. Ikke at det ikke kan være dejligt, det kan det bestemt. Men af og til (eller ofte for mit vedkommende) er det også bare rart at holde det clean og klassisk.

Ps. Læs mine tips til hvordan du lægger den perfekte røde neglelak her.

english2lyse

To me bright, red nails goes with almost everything and adds the perfect pop of color to any outfit without having to experiment with crazy colors. Not that the latter can’t be fun every now and then. But sometimes (or often in my case) it’s nice to just keep it clean and classic.

fifth avenue2fifth avenue5

 

(Visited 2.702 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Hej Camilla, den er fra Custommade, men da jeg har været heldig at få fingrene i en kollektionsprøve fra efterårskollektionen, så den kommer først i butikkerne til august :) Knus Emily

 1. Hej !
  Jeg synes du engang har lagt billeder ud hvor du havde en flaskegrøn neglelak fra essie på, hvis ja, hvad hedder den? Jeg kan ikke lige finde indlægget/instagrambilledet :)

  1. Tak skal du have. Ja, tænkte det var lidt skægt og hyggeligt at de matchede ;) Klem Emily

 2. Den er godt nok også fin. On another note: Husker stadig hvor fine negle din mormor havde (fra et billede du viste). Gad vide om hun har lært dig nogle af dine negle(laks)fif?

  KH

  1. Åh hvor er det godt husket og ja, hun gik – til det allersidste – meget op i at have pæne negle og selv at passe dem fint, så det har helt sikkert smittet af og jep, hun har også lært mig lidt tricks :) Kram Emily

 3. Min gamle røde neglelak fra Essie lækkede undervejs i flyveren for nylig. Har så lige købt en ny i dag, nemlig Fifth Avenue. Så fin. Har du ikke også talt godt om farven “Tart Deco”? Det mener jeg at kunne huske?