Små ting

Processed with VSCO with hb1 preset

{Hjemmelavede Oreos}

Den forgangne uge fløj så hurtigt forbi, at jeg næsten ikke engang nåede at tage billeder af de fine ting den indeholdt. Men det vigtigste er nu engang også, at den rent faktisk var fyldt med gode sager og det var den. Gensyn med min bedste firbenede ven, et hyggeligt bageprojekt, baby-shower for en veninde, klargøring af altanen til foråret, 30-års fødselsdag og masser af weekend-sofahygge med ham jeg bedst kan lide, ovenpå en uge, hvor vi begge måtte løbe stærkt, for at nå det vi havde forsømt, mens vi var på Bali.

Denne uge er en ekstra god én, for ikke nok med at den er fuld af spændende projekter og hyggelige sager professionelt som privat, så smutter vi på miniskiferie på lørdag og fire dage frem. Det er min julegave fra min kæreste og jeg glæder mig mægtigt.

Jeg håber, at jeres uge også bliver herlig <3

english2lyse

The past week was made extra fun and sweet by homemade Oreos, being reunited with my sweet dog, the most beautiful flower book by one of my friends, giving a speech at Instagrams first event in Denmark (and being rewarded with a print of my own feed), a lovely bouquet from & Other Stories flower pop-up-shop and having bare feet in my Converse.

This week is packed with lots of nice things as well and on Saturday we leave for France for this seasons last ski trip. 

I hope your week will be amazing as well <3

vuf

{At være hjemme hos verdens bedste pletnæse igen}

blomstrende ideer

{Julie Wettergrens smukke, nye bog Blomstrende Idéer}

Processed with VSCO with hb1 preset

{I onsdags holdt jeg et lille oplæg til Instagrams første konference i Danmark og blev belønnet med det fineste ‘billede af mine billeder’, der skal op at hænge på mit kontor}

buket & other stories2

{Fineste buket fra & Other Stories pop-up-blomsterbutik på Amagertorv 29}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Måske det ikke er Bali, men det er forår og der er bare tæer i skoene}

 

(Visited 1.842 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Jeg er så misundelig på mine kolleger, som var til Instagram-konferencen! Var misundelig i forvejen, men blev det endnu mere, da jeg så at du var gæstetaler. På den anden side, var garanteret endt som kæmpe fangirl, hvis jeg havde været med ;)

    Hurra for forårsfornemmelser! Det er jo umuligt ikke at smile af :D
    // http://www.moonlitmadness.dk