Læseklub i maj: Skæbne og hævn

maj bog

Af og til sker det at man falder over (falder for?) en bog udelukkende pga. omslaget. Og selvom vi godt ved, at det ikke er sådan man skal dømme bøger (eller mennesker), så må jeg indrømme at det var tilfældet med maj måneds læseklubbog, Skæbne og hævn af Lauren Groff.

Altså det var omslaget, der fik mig til overhovedet at tage den op. For jeg kendte ikke forfatteren (det er også første gang en af hendes bøger bliver oversat til dansk), men det jeg læste på bagsiden, samt på de første par sider (spændende, fængende, meget potent, godt skrevet), fik mig til at tage bogen med hjem. For jeg tror, at den har en hel del at byde på udover det pæne udseende ;)

Jeg håber, I har lyst til at læse med.

Vi diskuterer Skæbne og hævn torsdag d. 9. juni.

maj bog2

Fra bogens bagside:

Skæbne og hævn er historien om Lotto og Mathilde, der bliver stormende forelskede på college og gifter sig kort efter. Som 22-årige er de smukke, succesrige og har storslåede fremtidsudsigter.

Skæbne og hævn er en roman om, hvordan kærligheden velsigner, transformerer og bedrager os. Alle historier har nemlig to sider og nogle gange viser det sig, at nøglen til et lykkeligt ægteskab ikke er dets sandheder men dets hemmeligheder.

“Laruren Groff er en forfatter med et sjældent talent og Skæbne og hævn er en skamløst ambitiøs roman, der leverer – med komedie, tragedie, klogskab og et umiskendeligt skær af talent hele vejen igennem.” New York Times Book Review.

 

(Visited 2.555 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Yay, du har lige givet mig en god undskyldning for at købe bogen! Tak for det. ;)

    Bonusinfo: Det er Obamas undlingsbog fra 2015. Det tænker jeg må være noget af et kvalitetsstempel.

    – Pernille