Små ting

Processed with VSCO with f2 preset

{Kanelsnurre-lykke}

Avra for en fin uge, jeg havde sidste uge. Trods alt. For den rummede også et par kedelige elementer og jeg brugte mere tid end jeg egentlig er glad for at indrømme på at være irriteret, vred og bekymret. Og dernæst være irriteret over, at jeg var irriteret. Men den slags er man nu engang også af og til og der var heldigvis mere at være glad for og taknemmelig over.

Og ellers er der næsten heller ikke det, som en kanelsnurre ikke kan kurere ;)

I denne uge ser jeg bl.a. frem til min mors fødselsdag, der altid falder på Sankt Hans aften og et par dage i vores sommerhus i den forbindelse. Og til endnu en 30-års fødselsdag og så til et par hjemmehyggeaftener ovenpå en periode med mange, mange aftaler i kalenderen.

Jeg håber, at I også får en mægtig dejlig uge <3

english2lyse1

The past week was even more special thanks to a perfect cinnamon bun, a cute collection of notebooks belonging to a cool friend, rosé and summer vibes in front of my boyfriends store, a very nice edition of ‘The Little Prince’ (can’t wait to see the movie), pretty summer dresses for my vacation, the beste kale chips, a lovely and ‘wild’ bouquet and a very nice yoga event.

Have a darling new week everyone <3

notesbøger

{En sej dames fine notesbøger, du kan møde hende i min venindebog snart}

Processed with VSCO with f2 preset

{Lørdagshæng til sommermarked i Elmegade}

denlilleprins

{Fineste udgave af Den lille prins. Glæder mig helt umådeligt til snart at se filmen}

sommerkjoler

{Sommerkjolerne til ferien er i hus. Er at finde her og her}

kale chips

{De bedste grønkålschips. Jeg køber dem i Føtex}

flowerpower

{Køn og ‘vild’ buket. Lige mig}

Processed with VSCO with f2 preset

{Til yogaevent i tirsdags}

 

(Visited 3.280 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Det så ut som en veldig hyggelig uke! Perfekt balanse med yoga, calechips og kanelsnurrer :) Ha en fantastisk fin mandag og ny uke!
  @kristinealmerud :)

 2. Åh, den kanelsnurre ser fabelagtig ud. Går på 7. dagen uden slik, kage og chips, og jeg savner det gevaldigt -.-
  Ser ellers ud til at have været en dejlig uge. Tilpas med afslapning og tilpas med hyggerier :)

  1. Ahmen det var den altså også. Sådan en bandit går man næsten aldrig galt i byen med :) Uh, sorry at jeg så flaunter den, men sejt gået af dig! Keep up the good work, kanelsnurrerne er der også på den anden side.
   Ja, den var så dejlig :) Klem

  1. Ja, det var virkelig et helt særligt dejligt sted. Desværre liiiige langt nok væk for mig også, men så dejligt at opleve :) Kram E

  1. Åh det lyder vel nok også som en dejlig tradition og ja, det er altså lidt hyggeligt at hun har fødselsdag der :) Kram E

 3. Det med at være irriteret over at man er irriteret krnder jeg alt for godt, er næsten altid selv glad i låget. Men en gang imellem giver jeg mig selv lov til at være irriteret, og så gør eller laver jeg nogle små ting, som jeg ved gør mig glad. Eller også giver jeg mig selv en timeout i sofaen, hvor jeg i fx en halv time bare sidder og skumler. Og så en halv time bagefter hvor jeg overhovedet ikke må tænke negativt eller skumle det mindste. Det hjælper på mig. Du må have en rigtig god uge, sidder og savler over dine kanelsnurre og den ene af dine kjoler ;)

  1. Ahmen det er skruen uden ende og ja, har det præcis som dig. Fordi jeg stort set altid er glad, så rammer det ekstra hårdt, når jeg ikke er det og så bliver jeg også sur på mig selv. God idé med timeout, det prøver jeg næste gang ;) Kram og lige over!

  1. Hej Signe, det ved jeg desværre ikke. Det var ‘bare’ et glas vin jeg fik på en bar i Elmegade, da der var sommermarked forrige weekend :) Klem Emily