Ugens udfordring – update

parisian-pocky-2

Som ventet, var sidste uges udfordring ikke den allernemmeste for mig. Jeg er typen, der altid ‘liiiiige skal det og det og det’ før jeg kan holde en pause. Hvilket resulterer i, at pauserne oftest udebliver. Og det er nok samme trend, der er skyld i, at jeg ofte kommer for sent, men det er en anden snak og kunne blive en udfordring i sig selv ;)

Men det gik faktisk rigtigt godt med at få holdt min. 5 minutters planlagt pause hver dag i sidste uge, for jeg var stålsat på, at det skulle lykkes. Og det var rart at praktisere pauser. Rigtigt rart.

Og ikke nok med det, så gjorde det også, at jeg blev opmærksom på at ‘pause den’ lidt mere, når lejligheden naturligt bød sig. Som da jeg stod i kø hos bageren, når jeg kørte bil (altså som passager) og når jeg havde 5-10 minutter mellem det ene og det andet.

Tid jeg normalt ville have udfyldt med en eller anden opgave eller på at suse rundt på de sociale medier. I stedet nød jeg at være til stede, der hvor jeg nu var og tale med dem omkring mig eller slet og ret at lave ingenting.

Jeg er dog stadig ikke så god til det sidste, altså at lave ingenting, så selvom et par af mine pauser blev brugt på at kigge op på skyerne (som en udfordring i udfordringen), så fungerede det bedst for mig, når der var et lille formål med pausen, som at lakere negle, læse et kapitel i min bog eller hygge med et blad, drikke en kop kaffe, spise en snack eller lignende.

Hvordan gik pauseudfordringen for jer?

Jeg har helt bestemt planer om at fortsætte med pauseriet, for det bekommer mig godt. Næste gang der er ‘ugens udfordring er medio juli. Har I gode idéer til hvad den eller fremtidige udfordringer, skal handle om, er I som altid velkomne til at byde ind :)

Ps. Se tidligere ‘ugens udfordringer’ her.

parisian-pocky3

 

(Visited 1.124 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Hvor er du sej, at du klarede det! Det er mega svært at huske at holde en pause. Især når man nu har kæmpet med at undgå overspringshandlinger i så mange år, haha :)

  Din udfordring faldt så fint sammen med, at min søde veninde udfordrede til at gennemføre Calm-appens 7 Days of Calm, så for mig blev det faktisk til omkring 10 minutter hver dag, og det var så rart! Nu har jeg ganske vidst ferie, så det bliver nok sværere rent faktisk at udrette noget fornuftigt med mine dage, mere end det bliver at tage tid til mig selv, men det med at tage 5-10 minutter om dagen, hvor man bare er i sit eget selskab, og lytter til sin vejrtrækning. Dét vil jeg virkelig forsøge at praktisere mere! :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha…. ja det er vist lige akkurat det ;)

   Sejt gået og dejligt med dobbelt op på pause og zen :)

 2. Fed udfordring som bør huskes hver dag.
  Du berører i en sidebemærkning om at være én der ofte kommer for sent. Jeg er menneske af modsatte grøft, men det kunne være ret interessant at høre om, hvorfor nogle konsekvent kommer for sent, da vi nok alle har elskværdigr medmennesker omkring os, der kommer, når klokken har slået.
  Det kunne være ret spændende at høre din side af dette. (-:

  1. Uh det er sådan noget rod og jeg er meget bevidst om at det faktisk også er andres tid jeg ‘stjæler’ når jeg lader dem vente. Og bliver heldigvis også bedre og bedre til at komme til tiden, selvom det af og til svipser… Det sker oftest fordi jeg er komplet tidsoptimist og tror jeg kan nå 100 ting på 10 minutter i stedet for bare at gå ud af døren… Klem og undskyld på alle dem der kommer for sent’s vegne

 3. Hold da op – bliver helt forpustet bare af at læse at det kan være svært at få lagt fem minutters pause ind i løbet af en dag!

  Men dit høje energi- og aktivitetsniveau er helt sikkert én af grundene til din succes <3

  Lyder det modsætningsfyldt hvis man siger, at man finder det beundringsværdigt – men at man ikke misunder det?

  KH Maria

 4. Det er sådan et fint og inspirerende billede, der er til denne historie (også selvom det måske ikke lige har direkte sammenhæng til teksten – det gør ikke spor!). Dine billeder er årsagen til at jeg blive ved med at klikke mig ind på din blog – især de små, fine hverdagscollager, som denne.

  1. Tusinde tak Bjørk, det bliver jeg så glad over at læse. Elsker sådan at nusse med og tage mine billeder, så det er så hyggeligt at høre at det er værdsat <3