Ugens udfordring

hvid ugeFoto herfra.

Hvis I udfra billedet håber, at den kommende uges udfordring handler om at drikke rosé og spise charcuteri, bliver I nok lidt skuffede…

Indrømmet; jeg holder af at nyde et godt glas vin. Eller en lækker cocktail. Eller en kold øl. Hvilket nok heller ikke kommer bag på jer.

Det foregår som regel med både moderation og måde. Jeg drikker nok mere som de gør sydpå, hvor man nyder en genstand hist og her, end som herhjemme; samtlige 7 genstande eller flere på én og samme aften.

Men nok om både mit forhold til alkohol og gloriepudsning i forhold til samme ;) For om sommeren er jeg slet ikke særligt dygtig, hvad det angår. Det er som om det altid er rosé-tid. Der er altid lige nogen der byder på en Aperol eller også spiser man en frokost, der ville klæde en pilsner. Osv.

Så nu vil jeg gerne lige ‘nulstille’ og komme tilbage til normalen med en såkaldt hvid uge. Eller måske endda resten af måneden, hvis det er en succes.

Ugens udfordring lyder altså således:

Ingen alkohol den kommende uge i min. 6 ud af 7 dage.

Jeg skal både til modeugefester, fødselsdag og bryllup, så jeg har ikke gjort det nemt for mig selv, men omvendt er det altid svært, at finde en uge hvor den slags er belejligt, så tænkte, at jeg lige så godt kunne springe ud i det.

Jeg håber, I er friske på at lege med?

(Visited 2.779 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. Haha… perfekt! Men det gør jo ikke noget at udfordringen er nem af og til ;) Klem E

 1. Jeg starter op med personlig træner næste uge igen, og vil gerne lige give mig selv et lille boost inden (med træning that is) – så ingen alkohol til mig i næste uge. Drikker også gerne et glas vin i ny og næ, i stedet for at drikke mig ned – så slipper man også (som regel) for tømmermænd. I’m in! :-)

  God søndag herfra

 2. Vi har “hvid” uge de næste 2 uger, og i sidste uge – det blev nemlig også drukket alt for meget på ferien med vin og drink hver aften, så da vi kom hjem for 1,5 uge siden, besluttede vi at vi skulle have 3 uger uden alkohol, indtil vi skal til 2 x 40 års fødselsdag.

 3. Jeg drikker stort set aldrig alkohol, så for mig er denne udfordring meget, meget nem :-)
  En sjælden gang imellem nyder jeg et glas rødvin, en gin&tonic eller lidt champagne.
  De der maks. 7 genstande om ugen, som Sundhedsstyrelsen anbefaler for kvinder, får jeg ikke engang drukket i løbet af en måned.
  Men charcuteri og rosé ser MEGET appetitligt ud :-)

 4. Jeg er spændt på at læse hvad du får ud af det. Jeg er 20 og har aldrig rigtig drukket, både fordi der ikke er ret meget alkohol jeg bryder mig om, og fordi jeg synes “de unges” (så lyder man jo slet ikke gammel :D) kultur omkring det at drikke sig fuld er super ucharmerende. Jeg oplever dog, at det er svært at være med, når man ikke drikker, og at folk har svært ved at forholde sig til, at man ikke drikker. På et tidspunkt vil man jo uundgåeligt nå til et punkt, hvor de fleste er småfulde, mens man selv er ædru, og så er det bare ikke de samme ting man synes er sjove. Så jeg er spændt på om du vil opleve det samme, og håber at du vil skrive lidt om, hvordan folk reagerede, når du følger op på udfordringen. Held og lykke.

  1. Hej Louise, Det kan du tro at jeg vil følge op på. Dog er jeg bange for, at de fleste ‘bare’ tror jeg er gravid, det er vist det man antager, når kvinder i min alder siger nej tak til alkohol ;) Men lad os se.
   Og kan sagtens forstå du har det sådan i øvrigt. Jeg synes det er skægt at give den en over frakken en gang i mellem, men oftest er jeg hende der drikker et par genstande (og dem nyder jeg) og smutter hjem senest kl 2. Og sådan har det altid været. Jeg kan sagtens feste alligevel, men jeg værdsætter altså også min søvn og dagen efter :) Kram Emily

 5. Det lyder som en udfordring der er lige mig i denne uge! Er lige kommet hjem efter en uge på smuk-festival, hvor der er blevet drukket “lidt” mere end de 7 genstande om ugen.. så en uge eller mere uden alkohol passer mig mægtig fint ;)

 6. Jeg drikker slet ingen alkohol, så for mit vedkommende ville denne uges udfordring være nem ;-)

 7. Udfordringen ville for mig være meget sværere, hvis det var med omvendt fortegn. Så jeg melder mig under fanerne! Hvis det går efter gennemsnit, kan jeg da byde ind med lidt der. ?
  #kedeligmm

 8. Fantastisk udfordring – men ikke lige i den her uge :-P
  Jeg skal giftes lørdag, så der kommer nok en del boblevand indenbords og kan nok heller ikke komme udenom et glas vin fredag aften med veninderne inden sengetid.
  Jeg gemmer udfordringen til næste uge :)

  1. Haha… Dét kan jeg så godt forstå Camilla. Gem den endelig, laver kun ‘ugens udfordring’ én gang pr. måned nu, så du har hele august til at fuldføre :) Og så håber jeg, at du får et fuldstændig vidunderligt bryllup <3 Mange kram Emily