En rar lille urrabat

annonce-u-baggrund11
danielwellington5

TIK-TAK.

Jeg er alene hjemme her til aften og der er der gået ren søndagssofahygge i den. På pigemåden. Komplet med en virkelig god salat, mørk chokolade med havsalt, en kande te, de sidste kapitler af månedens bog, nyeste afsnit af Orange is the new black og så lidt netshopping. Skulle I også være til sidstnævnte, har jeg i dag en rar, lille rabatkode at dele med jer.

Den er til de pæne og minimalistiske ure fra svenske Daniel Wellington, som jeg har skrevet om tidligere og fortsat er lige så begejstret for. Jeg har netop fået deres nyeste ur, med diskrete, blå visere og en køn ‘kroko’-rem og holder af, at det er så clean og klassisk uden på nogen måde at være kedeligt. Og at det tilmed går til alt. Det er også det jeg har på her.

Brug koden EMILYSALOMON for at handle med 15% hos Daniel Wellington fra og med i dag og frem til d. 25. juli. Der er også fri fragt. God shoppelyst :)

daniel wellington4daniel wellington2daniel wellington3

 

(Visited 1.311 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. LIGE PRÆCIS hvad jeg stod og manglede til køb af min kærestes fødselsdagsgave – fedt!

  1. Så godt at høre Julie, håber han bliver glad for det. Mon ikke? :) Kram og tillykke med ham

 2. Hej Emily!

  Det ser rigtig fint ud!

  Hvilke af dine DW-ure kan du egentlig bedst li’?

  Er det sådan tungt i det, eller er det picee of cake sammenlignet med metallænke-ure som f.eks. dem fra Michael Kors eller lignenede, der ses mange steder på nettet?

  1. Hej Susanne
   Jeg tror faktisk allerbedst jeg kan lide det nye her. Både designet, men også kroko-remmen :) Hvis du tænker på hvor meget det vejer/føles at have på, så er det ganske let sammenlignet med metalurene :)
   Klem Emily