Mandagsglæde

favorite things4

Happiness is not the absence of problems. It’s the ability to deal with them.

Den lille lommefilosofiske snas ovenfor opsnappede jeg i mit Instagram-feed i morges og syntes, at det var så fint, at jeg lige måtte dele med jer. Måske det er banalt, men samtidig indeholder det så meget rigtighed. Og der er noget betryggende over, at det egentlig er så enkelt.

I dag er jeg glad over, at jeg trods alt ikke har så store problemer at bakse med for tiden, over at have været nede i havnebadet og tage en morgensvømmetur (en ny, daglig sommertradition), at have haft en helt igennem herlig weekend og ikke mindst over hvor uvurderligt hjælpsomme og gode I har været i forbindelse med bloggens nye look og funktioner.

Det meste af det I har efterspurgt, skulle gerne være blevet rettet til allerede og så er planen ellers lige ‘at gå det nye hjem lidt til’ og så evaluere på den anden side af sommeren.

Hav en dejlig mandag, jeg kigger ind med Små ting senere.

Men først vil jeg lige vise jer de billeder, der var grundlaget for den smukke illustration, som Isabella Hemmersbach har tegnet til min header:

favorite things2

Franske anemoner. Yndlingsblomsten. Nå, ja den og så ranunkler… Og pæoner…

favorite things3

Min søde mormor i hendes velmagtsdage. Det er snart et år siden hun døde (og derfor niver det ekstra meget lige nu) og jeg savner hende stadig meget, omend det er blevet på en lidt anden og mindre smertelig måde.

favorite things5

Inspiration af bedste skuffe.

favorite things7

De små ting og ‘nydninger’.

favorite things6

Tasketosserier/-lykke.

favorite things1

(Visited 2.605 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Din mormor ligner faktisk en skuespillerinde som jeg desværre ikke kan huske navnet på, men kan bare huske at jeg altid har syntes at hun var smuk, på den naturlige måde. Har selv et billede af min bedstemor og bedstefar stående, og jeg kigger på dem hver dag, længes og mindes og glædes hved dag. Og så er jeg nødt til at tilføje, du har virkelig en god blomstersmag. Desuden synes jeg det dejligt at du tager dine læsere med på råd til mange ting. Det giver altså en helt speciel fornemmelse, at kan hjælpe og ønske. Rigtig fedt at du svømmer hver morgen. Godt gået. Rigtig god uge til dig ;-)

   1. Det er rigtigt nok at hun også ligner hende, Men der er også en dansk skuespiller, der ligner hende. en virkelig smuk mormor du har Emily.

 2. Hvordan takler du det med ikke at vaske hår så tit her om sommeren eller når du er ude at rejse, og derfor ofte ude at bade.
  Har selv en god rutine, hvor jeg kun vasker mit hår 2-3 gange om ugen (oftes kun 2) men tænker det bliver svært med 15 dage i Spanien hvor vi bader/svømmer i poolen.

  1. Hej Camilla, jeg bader bare og lader så håret lufttørre eller kommer evt hårkur/balsam i efterfølgende (uden at vaske det med shampoo). Og så sætter jeg også ofte håret op, hvis jeg bader, så det ikke bliver vådt :) Godt ferie! Klem Emily

 3. Hej Emily
  Så hyggeligt mandagsindlæg ?
  Hvilken model er dit fine Nikon kamera på billedet? Er det et gammelt analog eller et spejlløst?

  1. Det er vist ikke helt skævt. Er sikker på hun sidder og smiler over det oppe i himlen :) <3

 4. Nu hvor jeg ved at du er yderst detalje orienteret (på den gode måde) og elsker små ting, så vil jeg bare lige sige; at jeg synes det er en fantastisk måde du har fået flettet Penny ind i dit nye design på bloggen. Jeg er vild med at hundekiksene er tegnet ind ved siden af tasken <3 Klem Christine

  1. Tak Christine, det er jeg så glad for at du skriver (og at du har lagt mærke til det ;)). Ja, de måtte altså med blev Penny og jeg enige om ;) Kram E